Herkku-puhelin
Erikoinen kokemus avovaimon parhaan kaverin kans
Kuuliainen oppilas

Vaikkei kyseessä ollutkaan kai varsinainen seksi, oli tämä silti seksuaalinen kokemus, johon olen palannut usein ajatuksissani.

Olimme risteilyllä silloisen avovaimoni ja hänen parhaan kaverinsa kanssa. Mari oli sinkku, pienten kaksosten äiti ja kävimme silloin tällöin ulkona kolmistaan. Hänellä oli tapana silloin tällöin iskeä ravintolasta mies mukaansa, hän tykkäsi seksistä ja kun vakikaveria ei ollut, tilapäiset saivat kelvata. Hän pääsi ulos sen verran harvoin, että hänellä taisi olla itse asiassa haku päällä joka kerta kun olimme ulkona, ainakin aina kun satuin olemaan mukana. Hän oli iloinen ja nätti nainen, jolla ei ollut varsinaisesti vaikeuksia löytää seuraa. Vakituisen kumppanin ja tulevan aviomiehensä hän löysi vasta vuosien kuluttua tässä kertomastani tapauksesta.

Olimme avovaimoni kanssa tuolloin olleet yhdessä jo reilut viisi vuotta, molemmat ensimmäisessä pidemmässä suhteessamme, hän kohta kolmenkymmenen, minä pari vuotta nuorempi. Jälkeenpäin voi todeta, että suhteemme alamäki oli alkanut jo pari vuotta aiemmin. Olimme oikeastaan enemmän kavereita kuin rakastavaisia, vaikka rakkautta vakuuttelimmekin vielä toisillemme, harvakseltaan enää tosin. Seksiä välillämme ei ollut juuri lainkaan, ja luulenpa että molemmat sitä kaipasivat, minä ainakin. Jotenkin suhde oli vain väljähtynyt, ja kumpikaan ei enää useinkaan jaksanut tehdä aloitetta. Nytkin edellisestä kerrasta oli varmaankin ainakin viikkoja, ellei peräti enemmän.

En ollut varsinaisesti koskaan himoinnut Maria, tuossa iässä tietysti taitaa olla normaaliakin, että mies himoitsee joskus kaikkia suurinpiirtein pantavia naisia ympärillään. Enemmän pidin häntä poikkeuksellisen hauskana ja rentona tyyppinä naiseksi.

Tuohon aikaan olosuhteiden pakosta olimme aika kustannustietoisia, niinpä olimme päätyneet jakamaan hytin. Se tietysti aiheutti etukäteen vähän miettimistä, monestakin syystä. Mari sitten pamautti, että jos hän löytää sopivan miehen, me saadaan odotella ravintolassa tai jossain sen aikaa kun hän poistaa hämähäkinseitteja, kuten hän räväkkään tyyliinsä asian ilmaisi. Suihkut ja leidien pynttäytymiset hoidettiin niin, että minä hankkiuduin nopeasti valmiiksi ja alta pois, kun nämä vielä nukkuivat, tai ainakin loikoilivat sängyissään.

Paluumatka Tukholmasta oli alkanut vajaata tuntia aikaisemmin. Oli ollut tosi hauska päivä, olimme nauttineet aurinkoisesta kesäsäästä ja Tukholman upeista maisemista. Olimme pysähdelleet muutamalla terassilla, senkin vuoksi olo oli kovin kepeä. Olimme kahdestaan hytissämme kun Jatta, siis avoni, oli mennyt laivan kauppoihin. Jatta oli intohimoinen shoppaaja, joka saattoi jopa laivan kaupoissa saada kulumaan uskomattoman pitkiä aikoja, Mari taas oli naiseksi harvinaisen vähän kiinnostunut shoppailusta.

Makoilimme vuoteillamme, minä alapedillä ja Mari yläpedillä hytin toisella laidalla. Juttelimme niitä näitä, hihittelimme tyhmille jutuille. Mari suunnitteli aloittavansa meikkauksen ja muun iltaan valmistautumisen, minä olin käynyt nopeasti suihkussa jo aiemmin ja olin alkkareissani puolittain peiton alla, ilmastointi tuntui toimivan tehokkaasti.

Jotenkin jutut ajautuivat Marin miesasioihin, ja yritin huumorimiehenä antaa hänelle ohjeita, miten löytää hyvä mies, ja miten hyvä mies pidetään. Kiusoittelin Maria siitä, että hän ei ehkä osaa tarjota miehille sellaisia seksuaalisia iloja, jotka saisivat heidä pysymään. Hän puolestaan heitti takaisin, että Jatta oli vähän valitellut että tykkäisi enemmänkin suuseksistä, kuin mitä kotona saa. Minä esitin hämmästynyttä ja vakuutin että sekä laatua että määrää piisasi. Samalla mietin, oliko Jatta oikeasti kertonut miten vähän meillä nykyään oli seksiä, todennäköisesti, naisethan puhuvat aina kaikesta bestiksiensä kanssa, niin olin muissa yhteyksissä todennut.Yritinkin johdattaa juttua jo muihin aiheisiin, mutta Mari tuntui vain innostuvan. Hän kyseli suuseksikikoistani ja yritti kuvailla erilaisia tekniikoita, joista naiset pitävät. Lopulta puuskahdin hänelle, että haluatsä että mä näytän, miten mä homman hoidan? Hän ohitti sen vinolla hymyllä ja toteamalla, ettei hän halua tehdä kaverilleen sellaista temppua. Sitten hän sanoi, jotain mikä sai yhtäkkiä veren kohisemaan korvissani ”tai voisinhan mä tehdä kaverille palveluksen ja opettaa sua vähän”. Tunsin kuinka puna kohosi poskilleni, ja jutuistamme jo muutenkin pieniä heräämisen merkkejä osoittanut kaluni alkoi turvota pikavauhtia. Saman tien Mari alkoi perua: ”eei, en mä kuitenkaan... korkeintaan mä voisin näyttää miten peppua nuollaan, ootko koskaan nuollut Jatan pyllyä?”. Nyt olin ihan sanaton, tuijotin Marin nauravia kasvoja ja tajusin että hymyni oli varmasti aika hassun näköinen, yritin vaikuttaa edelleen rennolta mutta hämmennyksen sekainen kiihotus väänsi kasvoni luultavasti enemmänkin outoon irveeseen.

Mari roikkui nyt sänkynsä reunalta alas, hänen rintansa puristuivat reunaa vasten ja näin vakoa niiden välissä melko pitkälle. Hän oli aina ollut minuta kropaltaan kiihottava, ei kovin pitkä, ja aavistuksen pyöreä, mutta juuri oikeista paikoista. Lasten saannin jälkeen hänelle oli jäänyt vielä muutama ylimääräinen kilo, mutta vaikka hän ei enää imettänytkään, minusta tuntui että ne olivat suurelta osin hänen rinnoissaan. En ollut koskaan nähnyt häntä alasti, ja yhtäkkiä tajusin että haluaisin kovasti nähdä, miltä hänen rintansa ja takapuolensa näyttäisivät ilman vaatteita.

”No oletko? Vastaa nyt, kai sä muistaisit jos olisit?” Mari vaati. Sain mutistua jotain sen suuntaista, että ”en kai varsinaisesti...”, ja Maria nauratti. Hän kiipesi alas sängyltään ja yritin olla tuijottamatta hänen pelkkien alusvaatteiden verhoamaa vartaloaan. ”No niin, opetanko vai enkö?” hän kysyi. Ajattelin että on parempi olla alkamatta jankuttaa, ja yhtäkkiä tuli mieleeni, ettei meillä olisi aikaakaan välttämättä määrättömästi. Jattakaan ei jaksanut shoppailla määräänsä enempää. Totesin siis jotain päättäväistä kuten ”no joo, siis ok, siis mitä sä tarkoitat?”. Onneksi Mari otti ohjat, muuten homma ei olisi edennyt mihinkään. Hän lateli komentoja niin määrätietoisesti että mietin oliko hän suunnitellut tämän, tai ehkä tehnyt vastaavaa jonkun toisenkin kanssa. ”Käyt siihen selällesi makuulle, etkä liikahdakaan, ymmärretty? Tää homma loppuu heti jos et tottele!” Minua oudolla tavalla kiihotti lisää tuon niin tutun nuoren naisen muuttunut äänensävy ja määrätietoisuus. Hänellä oli edelleen hymy huulillaan mutta nyt siihen oli tullut uusi lähes julma sävy. Myönnyin ja asetuin selinmakuulle. Tytöt olivat nukkuneet kerrossängyissä, minun puoleltani yläsänkyä ei tarvittu, niinpä se oli yläasennossa. Mari tuli kasvojeni viereen enkä uskaltanut oikeastaan katsoa häntä, tunsin kuitenkin hänen lämpönsä ja miedon parfyymin tuoksun ja kuvittelin myös tuntevani hiukan jotain muuta, miellyttävää naisen tuoksua.

”Sun ei oikeasti tarvitse kauheasti edes katsoa, mä kerron mitä sun pitää tehdä, saat pitää kyllä silmät auki” Mari nauroi, punastuin lisää, kun tajusin sulkeneeni kuuliaisesti silmäni. Tajusin, että hän riisui vieressäni pöksyjään ja minua pyörrytti. Pelottikin hiukan, jos Jatta tulisi ja nololla tavalla myös se, jos en selviäisi roolistani kunnialla. Minulla oli ollut pari hairahdusta ravintolailtojen jälkeen, mutta silti pettäminen tuntui pahalta, vaikka mietin mielessäni ettei tämä ole varsinaista pettämistä.

Tajusin Marin kiipeävän päälleni, ja oikeastaan ennen kuin ehdin kauheasti tajuta, hänen takapuolensa oli lähes kiinni kasvoissani. Tunsin nyt hänen tuoksunsa voimakkaampana, se oli erilainen kuin Jatan tuoksu, mutta hyvin miellyttävä. Silmäni ahmivat edessä aukeavaa näkyä, avovaimoni parhaan kaverin paljaaksi ajeltua jalkoväliä. ”Muista, saat nuolla vain peppua”, vannotti Mari vielä ja sain vastattua vain vaisun ”joo, okein”. ”Älä pelkää, mä pesin sen kun kävin vessassa, kaiken varalta” Mari nauroi ja mietin kiusasiko hän vain, vai oliko oikeasti valmistautunut tähän. ”No niin, kieli ulos” Mari komensi ja näin silmänurkastani kuinka hän kurkisti jalkoväliinsä. Hän oli polvillaan kasvot jalkopäätäni kohden ja tukien käsillään patjaan. Hän laski hiljaa peppuaan alemmaksi kunnes kieleni kohtasi hänen peppureikänsä. Se tuntui ryppyiseltä ja kuivalta, ja sain suuhuni hiukan tunkkaisen maun, jonka olin tuntenut vain pari kertaa aikaisemmin, kun olin Jattaa nuollessani eksynyt vahingossa hiukan liian taakse. ”Miehet eivät tajua, että monet naiset tykkää sikana pepun nuolemisesta, mutta se pitää tehdä oikein...” Mari selitti, hänen äänensä kuulosti hiukan paksulta, eikä siinä enää ollut juurikaan huumoria ja ilakointia, äänenkorkeuskin oli laskenut monta sävelaskelta. ”Nyt pyörittele kieltä siinä reiän ympärillä... just noin, ei sinne!” Mari sähähti ja nosti salamannopeasti lantionsa kasvoiltani. ”Tää loppuu just, jos et usko, ei pilluun!”. Mutisin vastaukseksi jotain anovaa ja yritin vetää käsilläni hänen lantiotaan takaisin kasvoilleni. ”Kädet pois” Mari komensi määrätietoisella äänelle ”mä ohjaan, ja sä tottelet, okei?”. Myöntelin ja palkinnoksi peppureikä painautui taas kieltäni vasten. ”Kastele sitä syljellä, sylkeä kieleen, ja paina kieltä peppuun, työnnä työnnä” Marin ääni kuulosti kiihkeältä ja tein työtä käskettyä. Marin anus avautui hiukan ja sain työnnettyä kielen syvemmälle. ”Just noin, ja nyt taas pyörittele vähän sitä ympäristöä”. Marin ääni kuulosti minusta jo selvästi kiihottuneelta ja mietin kuumeisesti oliko hän jo märkä myös pillustaan. Leuallani tuntui jotain kosteaa mutta se saattoi olla myös omaa sylkeäni. ”Ja nyt taas sisään, syvälle, syvemmälle, vielä.... noin juurihhh”, nyt ei jäänyt epäilystäkään siitä etteikö Mari olisi ollut kiihottunut. ”Sähän olet hyvä tässä, nyt anna mulle kunnon kielari” olin vähän hämilläni, mitä tällä tarkoitettiin jolloin Mari painoi pyllyreikänsä tiiviimmin huuliani vasten ”niin just, kielari, suutele mun peppua, just noin... kieli syvemmälle sisään, aahh, just noin...” Minulla oli hiukan vaikea hengittää kun nenäkin oli hetkittäin tiiviisti Marin pakaroita vasten, en todellakaan aikonut kuitenkaan lopettaa vaan ahmin järjettömän kiihottuneena lisää yhä avoimemmaksi käyvää pyllyreikää. Sulkijalihaksen antaessa myötä reiän ympärys pehmeni ja pystyin työntämään kieltäni sisään todella syvälle. Olin todella kiihottunut ja kaluni olisi tarvinnut vain pienen kosketuksen niin olisin lauennut. Koko kasvojeni alaosa oli nyt märkä syljestäni, ilmeisesti Marin pillunesteistä ja mahdollisesti jostain mitä tuli Marin toisesta aukosta, mutta sitä en halunnut ajatella. Kun peppu tarjoiltiin minulle tällä tavalla määrätietoisesti se ei tuntunut lainkaan epämiellyttävältä, päin vastoin todella kiihottavalta. Maiskutin ja pyörittelin kieltäni ja Mari hieroi pyllyään vasten kasvojani, välillä kovempaa ja välillä hiukan lantiotaan kohottaen jolloin sain vedettyä syvään henkeä voidakseni taas upottaa kasvoni muhkeiden pakaroiden väliseen laaksoon.

Yhtäkkiä Mari nousi päältäni ja vastalauseistani huolimatta pomppasi sängyn viereen lattialle, ”okei, sä olet nyt oppinut alkeet, voit jatkaa Jatan kanssa” hän sanoi, melkein jo normaalilla äänellä. ”Mä menen nyt suihkuun, Jatta varmaan tulee kohta... sun kannattaa muuten varmaan pestä hampaat ennenkuin suukottelet Jattaa seuraavan kerran” hän sanoi, nyt jo normaalilla äänellä nauraen. Makasin edelleen sängyllä pyörällä päästäni enkä osannut kuin naurahtaa vähän ponnettomasti. Mari pyöri edessäni keräämässä tavaroitaan suihkua varten, edelleen ilman pikkareita. Näin märkyyden hänen reisiensä välissä kun hän kumarteli lattialta laukusta tavaroitaan. ”Hipi hipi nyt” hän hoputti ”Jatta tulee just, miten sä selität että mä olen ilman pikkareita litimärkänä, sulla seisoo kun hevosella ja täällä tuoksuu kiima?”. Pomppasin sängyltä, haalin nopeasti vaatteet päälleni ja sanoin käyväni nopeasti hammaspesulla. Sieltä tultuani vilkaisin Maria joka istui alasängyllä jännästi hymyillen, ja kepeää sävyä tavoitellen heitin ”kiitos oppitunnista, mä menen nyt baariin” ja jatkoin suoraan ovesta ulos, kuulin takaani Marin iloisen äänen sanovan ”valitettavasti ei any time, honey”.

Tapahtumasta ei puhuttu koskaan, ei Marin eikä Jatan kanssa. En usko, että Jatta aavisti hytissä tapahtuneen mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Minä muistelin tuota tapausta seuraavina vuosina usein, erityisesti runkatessani ja myös joskus seksiä harrastaessani. Se oli hyvä mielikuva erityisesti jos en meinannut laueta, orgasmi tuli yleensä todella nopeasti kun palautin mieleeni Marin määrätietoiset otteet ja hänen käskevän äänensä. Koskaan en Jatalle tuota peppuhoitoa antanut, sen jälkeen olen sitä kyllä joskus sopivissa tilanteissa tarjoillut. Tuntuu tosiaan siltä, että jotkut naiset pitävät siitä tavattomasti, kai lähinnä ne, jotka pääsevät yli siihen liittyvästä likaisuuden mielikuvasta.

Erosimme Jatan kanssa pari vuotta tuon tapauksen jälkeen. Luulen, että tuo tapaus oli siinä mielessä merkittävä, että se sai minut ymmärtämään, miten paljon pidän seksistä, ja nimenomaan mielikuvituksekkaasta ja joidenkin mielestä vähän kinkystäkin seksistä. Marin pyllynnuolentakoulutus oli minulle siis monin tavoin merkittävä tapahtuma, jota en ikinä unohda.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute