Herkku-puhelin
Kiristystä
Narttu

Olin just käyny suihkussa ja valinnu vaatetta päälleni, sileitten jalkojen päälle mustat stay-upit, punaiset stringit posliinin vakoni peitoksi ja pitämään hyvin voideltua pepputappia paikoillaan, punaiset mustalla pitsikuvioilla koristellut rintsikat C-kupin silareitten kans. Tuttavan talon vahtina oli kiva olla, kun oli tilaa ja aikaa itselleen hämärtyvässä illassa. Kävelin keittiön kautta olkkariin ja en sitten muistanut, että en ollut laittanut verhoja kiinni keittiön ikkunasta. Mielestäni aika mallikkaasti sukelsin piiloon ikkunan edestä ja konttasin sulkemaan verhot, huokaisin helpotuksesta ja aattelin ettei kukaan ollut nähny. Olkkarissa puin vielä pinkit korkosandaalit ja laitoin ohuen läpinäyttävän mustan aamutakin päälleni, pistin blondin tukkani ponnarille ja ajattelin nauttia pari juomaa kun ovikello soi. Turha oli valoja sammutella ja leikkiä ettei täällä kukaan ollut kotona, kiiresti korkosandaalit jaloista ja etsimään jotain peittävää vaatetta. Lopulta olin eteisessä pitkässä froteisessa kylpytakissa ja pipo päässä, ei välttämättä tämä peruukki niin aidolta näyttäisi kuitenkaan ilman oikeanlaista kampausta.

Eteisessä ei ollu valoja ja ulkovalot oli tarpeeksi himmeät ettei mua voisi kunnolla nähdä, ajattelin lohdullisesti kun avasin oven. Rappusilla seisoi isokokoinen roteva mies, -Moi, tosta naapurista Janne, mies tarjosi kättään.
Moikkasin takaisin ja kättelin Jannea, sanoin olleeni takapihalla tupakalla ja siksi avaaminen kesti. -Kai se Markus sano sulle että haen täältä sen auton toiset avaimet? Hetken aikaa jouduin muistelemaan, hitto! Olihan siitä puhetta tosiaan. -Joo...sano se, oota hetki niin etin ne avaimet. Jätin Jannen eteiseen seisomaan ja menin keittiöön etsimään avaimia, ei uskoisi että joku pystyy noin hiljaa liikkumaan. Olin kumartunut penkomaan laatikostoa kun Jannen kädet tarttui lantioltani kiinni, -Mitä helvettiä sä teet! Huudahdin ja peräännyin kauemmas.

-Mä näin sut ikkunasta. Janne hymyili ja katseli kylpytakin reunan alta pilkottavia sukkieni jalkateriä. -Nii mitä sit? Tos on noi avaimet, voit poistua nyt. Ojensin avaimia ja yritin ääni hieman väristen komentaa.
-Otin muuten kuvankin ihan sattumalta kännykäl, mitähän Markus sanoisi jos näkis tän kuvan kaveristaan? Janne näytti ottamaansa kuvaa, jossa näkyi selvästi kasvoni ja päälläni olevat asut, miten Janne oli ehdinytkin ottaa kuvan!
-En tiedä mitä sanois, mut et näytä kuvaa sille! Puuskahdin kiukkuisena ja menin kohti eteistä ohjaamaan Jannea ulos. -Kyllä mä taidan näyttää ellet... Janne sanoi pahaenteisesti karhealla äänellä ja veti kylpytakin vyöstä jolloin se aukesi estelyistäni huolimatta.
-Jumalauta millainen kroppa, alko seisoo samantien kun ikkunasta sut näin. Janne siis oli tykännyt näkemästään, ehkä tilanteesta olisi ulospääsy kumpaakin miellyttävällä tavalla.

Jatkoa seuraa

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute