Herkku-puhelin
Muistoja
If what

Tapahtuipa kerran kauan sitten eräälle opiskelijalle seuraavanlainen tapaus. No sehän olin minä ja aika on tosiaan jo vierinyt, ehkä jo liikaakin. Olimme opiskelijakaverini kanssa päättäneet lähteä koulupäivän jälkeen muutamalle parantamaan maailmaa. Loputtomalta tuntuneen päivän jälkeen käppäilimme keskustaan suosittuun aloittelupaikkaan. Paikalla olikin odotetusti runsaasti opiskelijoita vauhdittamassa pikkulauantain alkua. Jonkun aikaa juteltuamme siirryimme tuoppiemme kanssa ulos savuille ja terassi oli yllättäen melkein tyhjä. Vain yhdessä pöydässä istui pari naista jutellen ja naureskellen. Vilkaisin heitä ohimennen hymyillen ja jatkoimme pöytään istumaan.

Juttelimme taas niitä ja näitä nautien samalla juomiamme. Huomasin vilkuilevani toista naisista vaivihkaa, hän todella miellytti silmääni. Kerran taas vilkaistessani naisen suuntaaan näin yllätyksekseni hänen katsovan minua suoraan silmiin. Hetken hämmennyksen jälkeen sain osakseni hurmaavan hymyn. Vastasin hymyyn hieman hämilläni ja jatkoin juttelua kaverini kanssa. Juteltuamme hyvän tovin päätimme palata sisälle ottamaan juomatäydennystä ja lämmittelemään.

Seurasimme tv:stä jotain urheilua ja löhöilimme sohvilla jutellen kun yllättäen ulkona näkemämme neitoset ilmestyivät pöytämme viereen ja kysyivät voivatko istua seuraan. Lupasimme ja he istuivat. Neidot osoittautuivat opiskelijoiksi kuten mekin ja olivat ottamassa vauhtia ennen yökerhoon menoa. Aiemmin katsekontakteja kanssani vaihtaanut neiti, jonka nimeksi oli paljastunut Miia, istui vastapäätä minua ja katseli hyvin avoimesti silmiini. Muutaman juoman jälkeen neidot lähtivät puuteroimaan neniään ja jäimme kahdestaan.

Palatessaan he noutivat juomat ja tulivat takaisin seuraamme. Miia istui tällä kertaa viereeni kysyen haittaako paikan vaihto. Tein parhaani mukaan tiettäväksi ettei asiasta koituisi suurempaa haittaa. Miia alkoi juttelemaan kanssani luontevasti niitä näitä ja ihmeen hyvin juttu luistikin. Hänen katseessaan oli jotain jonka olin huomannut jo ulkona, se oli jotenkin epätavallisen varma. Hän katsoi minua silmiin aina puhuessaan ja tuo katse sai sykkeeni nousemaan. Aika kului todella nopeasti ja pian alkoi jo olla aika lähteä nukkumaan. Miiakin aikoi lähteä samalla oven aukaisulla kaverinsa kanssa jatkamaan iltaansa. Sanoin käyväni nopeasti vessassa ja poistuin porukasta. Tullessani vessasta oli Miia odottamassa käytävällä. Ihmettelin oliko naisten vessaan ihan jonoa. Ei ollut, Miia sanoi katsoen silmiini ja astui lähemmäs. Hän pysähtyi aivan eteeni ja katsoi edelleen silmiini. Hän kumartui lähemmäs ja vastasin vaistomaisesti. Huulemme koskettivat toisiaan hellästi, vain koskettivat ja salamoivat ympäri kehoani. Tunsin kuinka sydämeni pamppaili työntäen joka sykäyksellä kuumaa verta päähäni, korvissani suhisi ja kehoni värähteli. Laskin pääni ja painoin otsani hänen otsaansa vasten. Hän kysyi lähtisinkö hänen seurakseen kun hän käy vaihtamassa vaatteet yökerhoa varten, sanoin etten voi koska minua odotetaan kotona. Palasimme pöydän luokse ja painuimme koko porukka ulos kukin omille teilleen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute