Herkku-puhelin
Baarin nurkassa
chaplain

Olimme sopineet tapaamiseen erääseen syrjäiseen lähikuppilaan. Istuin tuoppini kanssa baarin taaimmassa nurkassa loosissa, kuten sovittu. Loosista ei juurikaan nähnyt baarin muihin osiin, joka palveli tarkoitusperiämme loistavasti. Odottelin hetken kunnes saavuit paikalle lyhyessä hameessasi ja topissa joka antoi mukavat näkymät suloihisi.

Istuit suoraan syliini hajareisin ja suutelit. Keinutit lantiotasi minua vasten hitaasti samalla kun suutelin kaulaasi. Käteni vaelteli hameesi alle kun huomasin että olit jättänyt alushousut pois. Tartuin tilanteeseen heti ja työnsin sormeni sisääsi. Toisella kädellä siirsin toppiasi ja otin nännisi kieleni käsittelyyn. Ei aikaakaan kun orgasmisi alkoi lähestyä kun kaivoit penikseni housuistani ja otit minut sisääsi. Laukesit melkein heti ja oi kuinka nautinkaan kun lihaksesi puristuivat minun ympärille.

Annoin sinun kerätä happea hetken ennen kuin tartuin pakaroihisi ja aloin nostelemaan sinua päälläni. Katselit minua himoiten ja tanssit sylissäni, minä syvällä sisälläsi. Baarin toisessa vastakkaisessa kulmassa meidät oli jo huomattu mutta se ei sinua häirinnyt. Himosi sai sinut liikkumaan kuin itsestään.

Huomasin oman huippuni lähestyvän ja nostin sinut sylistäni etten tulisi vielä. Istuit hajareisin pöydän ääreen ja minä katosin pöydän alle. Pienin suudelmin liikuin reittäsi pitkin kohti jalkoväliäsi. Työnsin sormeni sisääsi ja upotin kieleni pyhimpääsi. Leikin kielelläni klitoriksellasi ja sormetin sinua vimmatusti. Nautinto sai pääsi pyörimään ja sydämesi hakkaamaan. Jälleen orgasmin lähestyessä revit minut pöydän alta pois ja nojasit pöytään.

"Ota kulta mut takaa"

Nostin toppisi niskasi yli jotta kaikki paikalla olijat saisivat nauttia näystä. Kirurgin ehostamat c-kupin rintasi lähentelivät täydellisyyttä. Otin toisen rintasi käteeni, puristelin sen nänniä ja otin sinua lantiosta.

"Anele sitä" Kuiskasin korvaasi.

Koventuneet otteet saivat sinut entistä kiimaisemmaksi. Anelit minua ensin kuiskaten mutta tämä ei riittänyt minulle. Puoli baaria kuuli kuinka anelit minua ottamaan sinut juuri siinä. Halusit huutaa halusta kun työnnyin sisääsi. Toinen käteni jatkoi rintojesi kimpussa ja toinen hyväili klitoristasi. Aloitin hitaasti tasaiset työnnöt sisääsi, halusin nautiskella tästä rauhassa. Anelit minua panemaan kovempaa. Kiersin käteni kaulasi ympäri niin ettet saanut kunnolla henkeä ja kuiskasin korvaasi kuinka kiihottavan näköinen olit. Kun päästin sinusta irti, käännyit ympäri ja kävit selällesi pöydälle. Hetken katselin sinua kun koskettelit itseäsi edessäni kiimaisena. Tulin päällesi ja suutelin huuliasi, kaulaasi ja rintojasi.

Kiedoit jalkasi minun ympärille kun työnnyin uudelleen sisääsi. Hyväilin vartaloasi ja suutelin sinua pitkään. Tunsin kuinka oma orgasmini oli lähestymässä. Puristelin pakaroitasi ja rintojasi vuorotellen kunnes tulin sisääsi murahdellen. Tärisimme molemmat paikoillamme hetken kunnes suutelit minua ja nousit ylös. Laskit toppisi takaisin, suoristit hameesi ja tyynen rauhallisesti lähdit kävelemään kohti ovea. Minä jäin pöydän ääreen katselemaan kuinka lantio keinuen kävelit aplodien saattelemana baarista ulos.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute