Herkku-puhelin
Ensi kertaa peppuun
chaplain

Tulin taaksesi. Suutelin sinun kaulaa ja niskaa pienin suudelmin. Näykin korvaasi. Hyväilin sinun rintoja ja sormetin sinua hellästi. Olit herkkänä ja lähestyit pian orgasmia. Juuri ennen orgasmia työnnyin peppuusi. En liikahtanutkaan, annoin vaan lihastesi tottua siihen.

"Ihan rauhassa vaan kulta" kuiskasin korvaasi.

Jatkoin sormin sinulle orgasmin ja tunsin kuinka lihaksesi jännittyi minun ympärillä. Polvesi meinasivat pettää alta mutten antanut sinun kaatua. Pidin sinusta lujasti kiinni.
Kun tasapainosi alkoi palautua, aloin hitaasti liikkumaan sisälläsi. Hyväilin samalla vartaloasi joka puolelta. Nännisi olivat kivikovat kiihkosta. Suutelin sinun niskaa ja jatkoin klitoriksesi hyväilyä hellästi sormenpäillä. Liikuin nyt jo pidemmin työnnöin pepussasi mutta hitaasti. Halusin nauttia täysin joka työnnöstä.
Lähestyit uutta huippua. Liikuin sisälläsi jo hieman kovempaa ja sormetin sinua vimmatusti. Pidin sinua tiukasti sylissäni kun sait ensimmäistä kertaa peppuseksin aikana.
Kaaduimme sängylle sylikkäin. Nostin sinut päälleni, ohjasin itseni uudestaan peppuusi ja suutelin sinua pitkään liikkumatta. Aloin uudestaan työntymään sisääsi pitkin työnnöin samalla kun puristin sinua itseäni vasten. Käännyimme pian toisinpäin niin että minä olin päälläsi. Suutelin sinun kaulaasi ja rintojasi samalla kun varovasti nostin tahtia sisälläsi. Käteni vaeltelivat vartalollasi välillä puristaen rintojasi ja välillä pakaroitasi. Hengityksesi oli raskasta.

"Sano kulta jos tuntuu pahalta tai sattuu" kuiskasin hiljaa.

Kun peppusi alkoi kunnolla tottua minuun, nostin jalkasi olkapäilleni. Katselin sinua silmiin seuraten reaktioitasi etten satuttaisi sinua samalla kun kovensin tahtia. Koskin kasvojasi jotta tuntisit kuinka paljon minulle merkitset ja suutelin sinua. Sen jälkeen otin sinua ranteista kiinni, pidin sinua paikallasi ja aloin kovemman nainnin. Yritit turhaan saada kätesi vapaaksi mutta olit minun vallassani. Suutelin välillä huuliasi, kaulaasi ja rintojasi. Tunsin oman orgasmini lähestyvän kun päästin kätesi vapaaksi. Kiedoit kätesi heti ympärilleni ja jalkasi lantioni ympärille. Omat käteni kiedoin ympärillesi. Pidimme toisiamme lujaa kiinni toisissamme. Mitään ei ollut välissämme. Huohotit korvaani kuinka halusit lisää ja kuinka olit lähellä saamista.
Sitten annoin periksi nautinnolle. Tunsin kuinka et ikinä haluaisi päästää minusta irti kun saimme yhtä aikaa orgasmit. Jäin syliisi makaamaan ja pitelin sinusta kiinni kaikin voimin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute