Herkku-puhelin
Appiukko kokeilee
uusi miniä

Olen Susanna 19 vuotias nuori rouva, tämä sattui viime kesänä kun menin naimisiin. Olen 155 pitkä ja aika muodokas rinnat d kuppi ja hiukseni on melkein aina punaiset. Mieheni vanhemmat ovat jo yli 60 vuotiaita, koska mieheni on heidän iltatähti. Appiukkoni on sellainen melko mahakas yli satakiloinen köriläs. Kun oli hää valssin aika ja hän tanssitti minua ja kouru samalla peppuani, sitten hän kuiskutti korvaani sanoen, että tuleppas kohta käymään tuolla ranta saunalla minulla olisi sinulle vähän asiaa.

Menin saunalle kun olimme tanssineet jo reilun tunnin, appiukkoni Seppo odottelikin jo siellä.
Sussu, katsoppas vähän näitä kuvia hän sanoi ja näytti puhelimestaan kuvia. Olin niissä polttareissani ja osa niistä oli loppuillasta jolloin tanssin isokokoisen mustan miehen kanssa ja viimeisissä kuvissa otin tuolta mieheltä suihin puistossa ja lopuksi hän vielä nai minua takaapäin. Punastuin ja menin aivan hämilleni kun luulin, että tuo pikku polttari seikkailuni olisi jäänyt vaan ihan minun salaisuudeksi. Hätäisesti koetin selvitä tilanteesta ja lupasin tehdä ihan mitä vaan kun hän tuhoaisi kuvat. Hän hymyili ja sanoi, että niin hän arvioikin että pääsisimme sovintoon. Hän aukaisi pukunsa housut ja käski minut polvilleen eteeni, sitten hän ohjasi kalunsa suuhuni. Aloin imemään sitä varovasti ja se alkoi kasvaa suussani, siitä kasvoikin oikein tukeva party joka oli paljon paksumpi kuin mieheni Akin ja pituuttakin oli melkein tuplasti. Seppo ähkäisi, että on miniä ainakin kielitaitoinen.Sitten hän hän nosti minut pöydän reunalle istumaan ja levitti haarani, nyt tehdään sitten uudelle miniälle muodollisuus tarkastus hän puristeli rintojani ja sitten hän kiskaisi stringini jalasta jolloin ne repesivät. Näitähän sinä et enää tänä iltana muutenkaan tarvitse hän naurahti ja sykkii ne taskuunsa. Sen jälkeen hän asetti turpean terskansa häpyhuulteni väliin ja naurahti Sussullahan onkin posliini tussu, ei Kaija ole koskaan tälläistä herkkua minulle tarjonnut.

Yritin sanoa, että ei ilman kumia kun minä en käytä mitään ehkäisyä kun koetamme tulla raskaaksi. Hän naurahtaa taas se on hyvä, mutta taitaa se poika olla tuhka muna kun ei ole sinua ole saanut tiineeksi astuttua, samalla hän survaisee kankensa kerralla pohjaan ja alkaa painelemaan oikein hyvällä tahdilla mahan läiskiessä omaani vasten ja pallit hakkasivat peppuani. Tunsin miten orgasmini lähestyi ja huohotin alla, pane minua oikein kunnolla. Onpas piukka pillu hän urahteli Kaija alkaa olla jo aika väljä varmaan ikä ja 8 synnytystä on tehnyt tehtävänsä. Hän kiihdytti tahtiaan ja kohta tunsinkin kuinka hän ruiski lastinsa todella syvään sisääni. No niin, eiköhän me kohta saada ukille pikkukaveri kun ukki vähän auttaa.. Hän vielä puristeli pallejaan käsin, että varmasti kaikki siittiöt ehtivät mukaan kilpailuun kuulema, sitten hän veti kalunsa ulos ja toi sen vielä suuhuni, nyt pikku miniä putsaa vielä kiltisti aiheuttamansa sotkun. Nuolin sen vielä puhtaaksi samalla Seppo vielä sormeili minulle orgasmin siinä pöydällä maatessani. Sitten hän puki housunsa takaisin ylleen, minullahan ei paljon luettavaa ollut kun olin menettänyt stringini pyyhin enempiä spermoja talouspaperilla ja laskin helmani alas ja läksimme vieraiden joukkoon.

Kun saavuimme paikalle yleisöstä alkoi kuulua rytmikäs huuto sukkanauha, sukkanauha... Samassa
Aki sukelsi helmani alle ja alkoi riisua sukkanauhaani samassa tunsin hänen kielensä lipaisevan häpyäni, värähdin nautinnosta. Aki nousi ylös helmani alta ja suuteli minua tunsin appiukkoni sperman maun suudellessame, sitten hän kuiskasi korvaani wau olet parturoinut ja tunnut olevan tosi märkä taidat odottaa hääyötä kovasti. Punastuin ja supatin hänelle, että enemmän kuin arvaatkaan....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute