Herkku-puhelin
Äidin uusi mies3
Melinda

Sen illan jälkeen, kun Reino ja Jaska minua olivat nussineet. Jaska alkoi säännöllisesti tulemaan pöksyihini, jopa silloin kun äitini oli kotona, se kuulema lisäsi jännitystä. Jaska oli hoitanut minulle ehkäisynkin kuntoon, etten vaan tule raskaaksi. Edelleen minua inhotti harrastaa näitä leikkejä hänen kanssaan, mutta jollain sairaalla tavalla, minä aina nautin. Jaska piti roolileikeistä, erityisen innoissaan hän oli leikistä, jossa minä esitin viatonta nuorta potilasta ja hän oli lääkäri. Olimme harrastaneet seksiä kaikissa huoneissa, kaikissa mahdollisissa asennoissa ja kaikki oli tällä kertaa videokuvattu. Reino oli pari kertaa ollut mukana, mutta onneksi vähemmän. Nyt me olimme jo vuoden eläneet likaista kaksoiselämää. Minun opiskeluni sujui huonosti, sillä olin jatkuvasti väsynyt ja hieman jännittynyt. Nyt minulla oli työharjoittelu edessä ja yllätys yllätys. Jaska oli saanut hyvänä kielimiehenä (kuinka ironista) puhuttua minut REKKAMIESTEN sairaanhoitajaksi. Hän oli selittänyt, miten paljon tapaturmia heille sattui reissussa. Olin siis lähdössä Jaskan mukaan reissuun 2 viikoksi ja sen jälkeen toimisin heidän asemallaan hoitajana. Minua arvioi joku hoitaja, joka matkusti kuskien kanssa.

"Ostin likka sulle vaatteita matkaa varten."
Jaska heitti pussillisen vaatteita eteeni, kun pakkasin kassiani. Pussissa oli todella irstaita ja pieniä vaatteita. Alusvaatteita, joissa oli reiät nännien ja aukkojen kohdilla, pitsihankoja, minihameita, verkkomekkoja, sukkanauhoja, läpinäkyviä paitoja jne. Punastuin ja tungit pussin laukkuuni.

Äiti oli iloinen harjoittelupaikasta. Hän halasi ja suukotti meitä molempia ja asteli pihalle vilkuttamaan, kun starttasimme auton ja ajoimme kohti rekka-auto asemaa.

Asemalla oli kasa äijiä ja rekkoja. Kaikki tervehtivät meitä ja miehet keskustelivat reiteistä ja pysähdyspaikoista. Jokaisella kuskilla oli apukuski, siltä varalta että väsymys iskisi. Jaskan apukuski oli kolmevitonen Niilo. Raamikas mies. Parransänkeä ja tummat silmät. Rekkoja lähti perätysten pihalta. Jaska ja Niilo sopivat, että Niilo ajaa ensin. Me menisimme Jaskan kanssa kuskin takana sijaitsevaan koppiin, missä joskus rekkamiehet lepäävät.

Kauhistuin kun näin, että Jaska oli tehnyt minun kuvistani kalenterin rekkaansa. Se roikkui peruutuspeilissä. Niilo katsoi kalenteria ja vilkaisi sitten minua, muttei sanonut mitään. Hän starttasi auton ja lähdimme liikkeelle.

Heti kun pääsimme liikkeelle Jaska veti verhon, ettei Niilo näkisi meitä ja avasi sepaluksensa. Tartuin hänen kulliinsa työnsin sen suuhuni. Jaska murahteli tyytyväisenä ja silitti tukkaani. Hän käski lopettaa, ennen kuin laukesi. Jaska käänsi minut kontilleen, veti farkkuni ja alushousuni pois tieltä ja työntyi pilluuni. Yritin olla inahtamattakaan, ettei Niilo kuulisi. Jaska vetäytyi jälleen ulos, ennen kuin laukesi. Tunsin kun hän sylkäisi peppureikääni ja hieroi limaan siihen. Hän työnsi aluksi sormiaan aukkooni ja minä huokailin. Juuri kun hän oli työntymässä kulliaan peppuuni, hän repäisi verhon auki ja hymyili Niilolle. Minä kiljuin osittain kauhuissani, osittain kiihkoissani. Niilo katseli meitä perutuuspeilistä, kun Jaska työntyi anukseeni ja läiski pakaroitani. Jaska murahteli ja valutti hikeä pakaroilleni Minä huohotin silmät kiinni ja aloin omalla kädelläni hieromaan pilluani. Niilon oli selkeästi vaikea keskittyä ajamiseen, koska rekka välillä heittelehti. Niilo laukesi peppuuni sisälle karjahdellen ja veti kullinsa ulos. Hän siirsi käteni pois pillultani. Jaksa työnsi sormensa peppuuni, kuin kostuttaakseen sen spermalla ja alkoi sen jälkeen hieromaan kiivasti klitoristani. Ei mennyt kauaa, kun laukesin. Jaska taputteli pakaroitani ja naurahti Niilolle, että meillä tulsi olemaan mukava reissu.

Olimme ajaneet jo monta tuntia, joten pidimme pienen tauon ja Jaska ja Niilo vaihtoivat kuskin paikkoja. Kävin nopeasti huoltoaseman vessassa siistiytymässä ja niin matka jatkui. Niilo tuli kanssani taakse ja katsoi minua uhmakkaasti. Hän tarrasi rintoihini kiinni heti.
"Älä koske" karjaisin

Jaska huusi edestä, että olin nyt hoitamassa rekkakuskeja ja minun oli toteltava. Niilo jatkoi rintojeni puristelua ahnaasti. Hän kaatoi minut selälleen ja repi housuni pois. Hän pujotti sepaluksensa välistä kullinsa ja nosti jalkani hänen harteilleen. Yhdellä työnnöllä, hän oli sisälläni. Niilo pumppasi niin kovaa, että pääni hakkasi rekan seinämää vasten. Sitten hän laukesi, veti kullinsa ulos ja käski minun nuolla sen puhtaaksi. Imin makuja hänen sauvastaan. Niilo selvästi nautti ja kohta hänen kullinsa oli taas pystyssä.

"Ota persettä hei, tiukkaa tavaraa" Jaska huikkasi.

Nillo käänsi minut kontilleen, painoi pääni rekan seinää vasten ja ahnaasti alkoi nuolemaan peppuani. Niilon kulli upputui melko hyvin peppuuni, sillä Jaksa oli siellä jo tänään käynyt. Niilon äänestä kuuli nautinnon. Peppuni sykki kireänä hänen kullinsa ympärillä, eikä aikaakaan kun hän laukesi uudelleen.
Jaska vetäytyi ulos pyllystäni ja sulki sepaluksensa. Hän ei sanonut sanaakaan koko matkan aikana. Minä purin huultani ja mietin, mitä tästä matkasta tulisi.

Saavuimme ensimmäiseen levähdyspaikkaan, jossa vietimme yön. Se oli tienvarrella sijaitseva vanha motelli. Pihalla oli kolme muutakin rekkaa.

Astuimme motellin kahvioon ja tilasimme purtavaa. Syötyäni sanoin menäväni lepäämään ja Jaska nyökkäsi ja kuiskasi, että voisin nukkua jossain niissä hepeneissä mitä hän oli ostanut. Huokaisin ja nousin pöydästä. Jaska jäi juoaan olutta muiden rekkakuskien kanssa.
Suuntasin motellihuoneen ovelle ja avasin sen. Huone oli hämyisä ja haisi. Kokolattiamatto, vanha puinen parisänky, peilipöytä ja pari jakkaraa. Suihku oli likainen ja pieni. Peseydyin nopeasti ja katsoin itselleni asun, jossa nukkuisin. Valitsin tummanpunaisen korsetin, joka nosti rintani tyrkylle ja jätti alapääni paljaaksi. Kävin nukkumaan.

Heräsin kun ovi kävi. Avasin silmäni ja näin Jaskan ja 5 muuta rekkamiestä.
"Likka, nyt pitää alkaa hoitohommiin" Jaska virnuili. Miehet söivät minua silmillään. Jaska otti repustaan esiin videokameran ja jalustimen. Hän asetteli sen kulmaan.
Miehet laskivat housujaan ja heittivät takkinsa lattialle. Istuin sängynreunalla ja kuusi miestä piirittävät minua. Kaksi miehistä tulivat taakseni sängylle, he tarttuivat ahnaasti rintoihini. Jaska ja kolme muuta seisoivat edessäni kullit pystyssä. Otin yhden suuhun ja molempiin käsiini yhdet. Vaihtelin välillä kullia jota imin ja joita runkkasin. Miehet nauroivat. Yksi toisensa jälkeen he laukesivat päälleni murahdellen.

Kaksi miestä takanani kiskoivat minut sängylle. Toinen hyväili plluani, toinen työnsi munaa suuhuni. Lauenneet miehet katselivat ja runkkasivat. Vikisin nautinnosta. Klitorikseni oli aivan turta jo päivän tapahtumista. Mies takanani työntyi pilluuni, hän nussi hetken ja tilalle tuli uusi mies. Olin heidän seksilelunsa ja se kiihotti minua. Suuhuni lauettiin ja tapahtui vaihto. He kiersivät ympyrää. Pian Jaska kuitenkin käski lopettaa touhut. Hän nosti minut lattialle ja käski kontilleen. Yksi mies oli alla ja tunkeutui pilluuni, yksi pani suuhuni ja kolmas pyllyyni. Pyllyyni lauettiin ja tapahtui vaihto. Kiemurtelin kiimoissani miesten välissä. Allani oleva mies laukesi ja miehet hetkeksi irrotautuivat, että saivat vaihdon tehtyä. Valuin joka reiästä heidän laavaansa ja omaani. Lopulta kaikki olivat tulleet sisääni ja viisi miestä poistuivat. Jaska kehui minua reippaaksi nuoreksi likaksi ja vei minut suihkuun, jossa hän pesi väsyneen kroppani. Minulla oli pieni pilke silmässäni. Odotin jo kovasti seuraavaa tehtävää..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute