Herkku-puhelin
Äidin uusi mies2
Melinda

Minun ja Jaskan yöstä oli nyt jo kuukausi aikaa. Jaskan ällöttävät katseet puistattivat minua ja yritin olla mahdollisimman paljon erossa hänestä.
Käyn paljon kuntosalilla ja nytkin olin juuri tullut sieltä. Kotona ei ollut ketään ja päätin mennä suihkuun. Laitoin oven vielä varmuudeksi lukkoon, ettei Jaksa pääsisi yllättämään. Olin ollut kovin pelokas ja varovainen tapahtuman jälkeen. Minua hävetti edelleen, enkä ollut pystynyt harrastamaan kenenkään kanssa seksiä tapahtuman jälkeen.
Avasin suihkun ja lämmin vesi valui päälleni. Rentouduin suihkun lämmöstä ja tunsin kiihottuvani. Kävin vielä varmuudeksi kokeilemassa, että olin lukinnut oven. Vilkuilin ympärilleni ja huomasin pienen punaisen valon tulevan seinästä.

"Äiti on laittanut tännekkin palovaroittimen" Naurahdin itsekseni. Äitini pelkäsi puutalon palavan ja hän tosiaan oli ostanut kasoittain palovaroittimia, mitä Jaska oli saanut asentaa ympäri taloa.

Menin takaisin suihkun alle. Hieroin pesuainetta rinnoilleni ja suljin silmäni. Nännini nousivat kovina pystyyn ja kiusoittelin itseäni nipistelemällä niitä. Annoin käsieni vaeltaa pehmeällä ihollani. Tunsin pillusani sen ihanan sykkeen ja asetuin lattialle istumaan niin, että nojasin seinää vasten jalat olivat mahdollisimman auki ja koukussa. Suihkun vesi valui rinnoilleni. Värähdin kun käteni löysi pyhimpäni. Olin muuten ajellut pilluni paljaaksi, mutta jättänyt pienen mustan kolmion koristamaan itseäni. Hyväilin toisella kädellä pilluani, toisella rintojani. Imin välillä sormeani kiihkossa. Kroppani alkoi värähtelemään ja tunsin lämmön koko ruumissani. Työnsi sormiani vielä pari kertaa sisääni vapisten. Istuin hetken silmät kiinni, sormet pillussa ja tasasin hengitystäni enne kuin nousin ja peseydyin loppuun.

Seuraavana iltana äitini meni jälleen yövuoroon. Hän teki viikon putkeen öitä ja oli viikon vapaalla, Minä luin tulevaa tenttiä varten huoneessani ja Jaska oli vielä töissä. Koska olin vain kotona ja luin, ylläni oli vain valkoinen t-paita ja pikkuhousut. Noin tunnin päästä ikkunaani osui Jaskan auton valot. Kurkistin ikkunasta ja näin, että hänen seurassaan oli joku. Varmaankin työkaveri, ainakin yhtä rekkamiehen näköinen. Ovi kävi ja miehet keskustelivat kovaan ääneen työasioita.

"Otatko Reino olutta? Viskiä on toki myös. Muori on yön töissä" Jaska mölisi. Reino vastasi myöntävästi ja nauroi, että saa miehet olla rauhassa.

"Mulla on se dvd mistä puhuin, voitaisiin kattoa se ny heti" Kuulin Jaskan sanovan. Jääkaapin ovi kävi ja pullot kilisivät. Askeleet tömisivät olohuoneeseen.

"Tää on kovaa settiä sitten" Jaska nauroi.

Miehet.. Puhisin yksinäni ja jatkoin lukemista. Säpsähdin, kun kuulin Reinon äänen olohuoneesta.

"Ei jumaliste äijä, eikö tää oo sun muoris likka? On tiukka pakkaus"

Sydämeni alkoi pamppailla. Pikakelasin mielessäni, että mistä voi olla kyse ja muistin. Se valo suihkussa, se ei ollut palovaroitin! Paniikki ja häpeä valtasivat mieleni. Kuulin askeleita oveni takana. Jaska avasi oven ja tunnistin hänen ilmeensä.

"Tuus likka moikkaamaan Reino setää"

Kieltäydyin ja Jaska hermostui, uhkasi levittää videon koululleni. Nielin tappioni ja hiivin Jaskan perässä olohuoneeseen. Reino katsoi tarkkaan ruutua, jossa minä juuri olen saamassa orgasmia. Reino kääntyi katsomaan minua ja hymyili. Häneltä puuttui kaksi hammasta ja hän oli yhtä pyöreä kuin Jaska. Hänellä oli olkapäihin ulottuva likainen tukka, mutta vaikutti hieman nuoremmalta kuin Jaska. Ehkä 45, mietin.

"Olet flikka hienon shown järkänny. Jaska on susta paljo puhunu. Annas ku setä esittäytyy. Oon Reino, Jaskan työkamu" Reino nousi sohvalta ja asteli eteeni. Hän haisi viskille ja tupakalle. Reino kätteli minua.

"Melinda" yskäsin ja pidättelin hengitystä.

"Saat likka meijän kanssa viettää iltaa" Jaska nauroi ja iski silmää. Koitin vetää t-paitaani alemmas.

Jaska työnsi minut istumaan heidän väliinsä ja kaatoi viskiä minullekkin. Tunsin Reinon ahmivan minua silmillään. Istuin pienenä kahden haisevan ja suuren miehen välissä, enkä mahtanut sille mitää. Heillä oli minusta video jossa tyydytän itseäni.

"Oli hyvä idea laittaa kamera suihkuun! Se oli kyllä sen takia, että haluttiin muorin kanssa kuvata omia juttujamme, mutta tää on parempaa. Melinda on tiukka ja nuori, muori alkaa jo rupsahtamaan" Jaska röhötti ja Reino yhtyi nauruun.

Jon viskiä hiljalleen, miehet joivat kovaa vauhtia ja katsoivat uudestaan ja uudestaan dvd:n. Olin todella häpeissäni. Miehet alkoivat tulemaan humalaan ja sen myötä Reino alkoi sivelemään reittäni.

"Kaunis flikka olet, kaunis tiukka flikka"

Hän huohotti ja otti kiinni kasvoistani ja työnsi limaisen kielensä suuhuni. Oksennus nousi kurkkuuni ja vedet valuivat silmistäni. Maku oli kamala. Yritin pyristellä itseni irti, mutta Jaska piti minua paikoillaan. Reinon limainen kieli vaelsi suussani ja samalla hän hivutti kätensä paitani alle. Reino alkoi leikkimään nänneilläni. Hän puristi nännini peukalon ja etusormensa väliin, väänteli, veti ja puristli niitä. Jaska piti minusta edellee kiinni ja huohotti niskaani. Hän näykki ja nuoli korvaani. Tunsin jälleen kauhukseni, että alapääni alkoi tuttuun tapaan sykkimään lämpöä. Reino nousi ylös ja veti housunsa alas. Hänen kurttuinen kullinsa roikkui reittä vasten. Hän kaatoi itselleen viskiä. Jaska alkoi vetämään t-paitaani pois päältä ja hyväili rintojani takaapäin. Nojasin hänen suureen mahaansa ja tunsin, kuinka hänen housuissaan koveni. Suljin silmäni ja tiesin mitä tulisi tapahtumaan. Samassa kuulin, kuinka Reino otti valokuvia.
"Ei!" Kiljaisin säikähtäneenä. Jaska hiljensi minut kädellään.

"Tykkäsi likka viimeksikkin"

Jaska jatkoi rintojeni puristelua ja Reino kömpi eteeni. Hän painoi etu-ja keskisormensa pikkuhousujen läpi pilluni päälle ja alkoi hieromaan. Kiemurtelin. Kaksi inhaa miestä koskettelivat nälkäisesti minua. Pilluni sykki ja tunsin kostuvani. Reino vaikutti tyytyväiseltä. Jaska nousi seisomaan ja alkoi myös riisuutumaan, samalla kun Reino veti minua lantiosta lähemmäs itseään. Hän pujotti alushousuni pois jalasta ja henkäisi ihastuneena.

"Kaunis pimppa, flikalla on kaunis vittu"

Jaska vuorostaan otti kameran ja valokuvasi kun Reino levitteli häpyhuuliani auki ja kiinni, välillä hän hipaisi sykkivään klitorikseeni niin, että ääntelin nautinnosta.

"Nyt flikka saat maistaa Reinoa"

Reino asettui niin, että hänen kullinsa oli suoraan naamallani, hän nojasi sohvan käsinojaan ja alkoi työntämään kullia suuhuni. Salamanvalot räpsyivät. Reino pani minua suuhun ja Jaska asettui kameroineen minun haarojeni väliin ja alkoi lipomaan pilluani. Hän sylki ja nuoli. Reinon kulli alkoi syöksemään kuumaan laavaa suuhuni. Minä nieln kuvottavan liman kurkustani alas. Reino nousi päältäni ottamaan lisää viskiä. Jaska lipoi vielä hetken pilluani ja lopetti sitten. Hän kaatoi minulle viskiä myös.

"Hyvä likka, opit on menny perille" Hän nauroi.

Nousin istumaan ja join kulauksen viskistä. Jaskan kulli seisoi punaisena ja suonikkaana. Reinon roikkui jälleen reittä pitkin. Miehet kilistelivät lasejaan ja nauroivat.

"Jatketaas sitte" Jaska katsoi minua. Nielaisin palan kurkustani.

Jaska asettui istumaan ja komensi minut hänen päälleen niin, että olin selkä häntä päin. Reino oli valmiina kuvaamaan. Jaska asetteli kullinsa häpyhuulilleni ja alkoi pikkuhiljaa painamaan minua alemmas. Kulli upputui sisääni ja minä voihkaisin. Jaska piti lanteistani kiinni ja nosti ylös ja alas. Pilluni oli liukas ja kulli liikkui sutjakasti sisälläni. Reino tuli viereeni ja asetti käteni hänen kyrvälleen. Runkkasin Reinoa ja tunsin hänen kovenevan. Jaska puhisi ja nuoli niskaani. Reinon kyrpä oli jo aivan kovana ja Jaska huomasi tämän. Hän lopetti ja nosti minut pois hänen sylistään. Huokaisin hieman pettyneenä.

"Kyllä sä likka yllinkyllin kullia saat" Jaska nauroi.

Hän komensi minut kontilleen lattialle. Reino painoi pääni ja olkapääni kiinni lattiaan, että pylly olisi mahdollisimman pystyssä. Kuvia räpsittiin taas ja laseja kilisteltiin.

"Haes Reino vessasta vaseliinia"

"Ei älkää vaan, en ole..!" Kiljahdin. Jaska pamautti minua pakaroille.

"Nyt hiljaa pikku neiti!"

Jaska hieroi pilluani sillä aikaa kun Reino haki vaseliinia. Löydettyään purkin Jaska nappasi sen ja kuulin kannen aukeavan. Hän upotti sormet vaseliiniin ja hieroi sitä ensi hävylleni ja sitten pyllyreikääni. Hän jatkoi pilluni hieromista samalla, kun paineli varovasti pyllyreikääni. Kuola valui huuliltani. Reino runkkasi vieressä. Samassa tunsin kovan paineen pyllyssäni.

"Yksi sormi sisällä" Jaska huohotti.

Kipu oli aluksi sietämätöntä, mutta muuttui nopeasti oudoksi nautinnoksi. Jaska työnsi sormeaan syvemmälle ja välillä veti sitä takaisin. Minä huusin ja vapisin.

"No eikö se riitä!" Reino huohotti malttamattomana.

Jaska irtautui minusta ja Reino asettui taakseni. Kuulin kun hän otti vasellinia purkista. Hän levitti sitä reikääni ja kulliinsa. Reino aloitti varovaiset työnnöt peppuureikääni. Jokainen milli oli tuskaa ja minä kiljuin ja rypistin mattoa nyrkeissäni. Lopulta Reino oli kokonaan sisälläni ja aloitti työnnöt.

"Ahhhh, tiukka perse, helvetin tiukka perse!" Reino huokaili ja läimi pakaroitani. Tunne oli niin alistava, että kiihotuin lisää. Huohotin, huusin ja vapisin. Yhtäkkiä Jaska kiskaisi minua hiuksista ylemmäs. Hän kömpi alleni ja tunsin kuinka hän asetteli kulliaan pilluuni. Reino lopetti työnnöt hetkeksi. Jaska työntyi kerralla pohjaan saakka ja Reino jatkoi pumppaamista. Minua nussi kaksi vanhaa ja likaista miestä molempiin reikiin. Olin sekaisin ja kiihottunut. Jaska puristeli rintojani ja Reino hakkasi pakaroitani. Olin täynnä miestä. Ensin laukesi Reino huutaen kuin karhu, heti tämän jälkeen Jaska sylki laavansa sisääni ja minä tulin kaiken tämän jälkeen. Makasimme kaikki kolme päällekkäin olohuoneen lattialla. Miesten kullit löystyivät sisälläni ja luiskahtivat ulos. Tunsin kuinka sperma valui aukoistani samettisena. Reino nousi ylös ja otti vielä pari valokuvaa.

"Mees likka pesulle" Jaska sanoin ja nosti minut ylös.

Ja tämähän likka meni pesulle ja mietti, mitä ensi kerralla?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute