Herkku-puhelin
Dogging
Tuhma rouva

Katson kuvaani vessan peilistä ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Meikki on paljon voimakkaampi kuin mitä normaalisti käytän, tummaa luomiväriä en ainakaan säästellyt. Lisäksi huulet olen punannut melkeinpä pinkillä, eli värillä, jota en normaalisti käytä. En missään tapauksessa yleensä lähtisi tällaisen ulos, mutta nyt olikin erikoistapaus.

Ajamme hämärtyvässä kesäillassa kohti naapurikaupunkia. Minua jännittää, eikä autoa ajava miehenikään puhu mitään. Onneksi matka ei ole kovin pitkä, ja reilussa puolessa tunnissa saavumme levähdyspaikalle. Se on isohko paikka, siellä on penkki ja pöydätkin, mutta nyt myöhäisenä kesäiltana alue on tyhjä. Mieheni parkkeeraa automme sen laidalla, sammuttaa auton, jonka jälkeen jäämme odottamaan. Pari autoa menee tietä pitkin ohi, muuten on aivan hiljaista ja rauhallista. Pian takaa tulee auto, joka tulee levähdyspaikalle ja parkkeeraa peräämme. Auton valot sammuvat ja mieheni silmät ovat kiinni taustapeilissä.

- Punainen Mazda, niinkuin pitikin......yksi mies etupenkillä......no niin.....sun on aika mennä...

Vilkaisen miestäni nopeasti. Sitten nousen ylös autosta ja kävelen kohti punaista autoa. Vaikka en katso, uskon auton kuljettavan katsovan lyhyttä mekkoani ja korkeita korkojani. Kun pääsen auton kohdalle, mies kurkottaa apumiehen puolelle ja työntää oven auki minua varten. Astun oviaukkoon ja kumarrun siitä katsomaan miestä.

- Iltaa, sanon miehelle.

Mies ei sano mitään, vaan näen hänen katseensa ahmivan kaula-aukkoani. Odottamatta vastausta pidempään istun alas pelkääjän paikalle ja vedän oven kiinni. Sydämeni tykyttää kovaa, mutta pakotan itseni rauhalliseksi. Vilkaisen miestä ja totean, että hän on noin viisissäkymmenissä, tavallisen näköinen, hieman ehkä ylipainoinen.....kaiken kaikkiaan hyvin tavallisen oloinen mies. Pelkään jähmettyväni, joten päätän, että on parasta ryhtyä heti toimeen.

Vedän mekkoni helmaa ylemmäs, niin että miehelle tarjoutuu näkymä paljaaseen reiteeni vaarallisen pitkälle. Käännyn penkilläni häneen päin ja vien käteni hänen sisäreidelleen. Hankaan reittä hetken, sitten siirryn rohkeasti tunnustelemaan hänen etumustaan. Katson miestä silmiin, mutta hän ei vastaa katseeseen, vaan ahmii silmillään vartaloani. Sitten hän vie kätensä housuilleen, avaa vyön, napin ja vetoketjun. Nopealla liikkeellä hän samalla takamustaan nostamalla työntää housunsa alushousuineen puolireiteen. Minä tiedän, mitä tehdä, joten tartun sormillani kiinni hänen velttona lepäävästä kyrvästään. Vedän esinahkaa muutaman kerran edestakaisin ja samalla mies siirtää penkkinsä taka-asentoon, tehden minulle tilaa. Painan pääni hänen syliinsä ja ohjaan hänen terskansa punattujen huulieni väliin. Otan terskan kokonaan suuhuni, imaisen sitä kevyesti ja kiertelen sitä kielelläni. Sitten alan upottamaan kyrpää syvemmälle suuhuni ja lisään imua.

Vähitellen tunnen, miten mies suussani kasvaa pituutta ja paksuutta. Hivelen toisella kädelläni miehen karvaisia palleja, toisella taas runkkaan kullin vartta, samalla kun lypsän sitä suullani.
Kuulen taustalta välillä ohiajavien autojen ääniä, mutta onneksi kukaan ei pysähdy levähdyspaikalle. Ainoat muut äänet ovat kullin lutkutuksesta tuleva ääni ja miehen tasainen, raskas puhina. Miehen kyrpä on kasvanut täyteen mittaansa ja se on niin paksu, että leukani alkavat vähitellen puutumaan. En kuitenkaan anna periksi, vaan jatkan imemistä posket lommolla. Välillä päästän sylkeäni valumaan suupielistäni, jotta saan kullin varren liukkaaksi....samalla tietysti sotken miehen karvat ja pallitkin, mutta se ei tunnu häntä haittaavan.

Päinvastoin, hän on alkanut työntelemään vastaan ja puuskuttaa entistä raskaammin. Tiedän laukeamisen lähestyvän, mutta silti ensimmäinen roiskaus tulee minulle yllätyksenä. Selviän siitä kuitenkin nopeasti ja otan kyrvän syvälle suuhuni. Jatkan varren lypsämistä kädelläni ja suolaisen kitkerä sperma roiskuu sykäyksinä kurkkuuni. Mies murahtelee ja painaa kädellään niskastani kuin varmistaakseen, että nielen kaiken. Ja niinhän minä teen. Kun viimeinenkin tippa on tullut, päästän kullin suustani ja nuolen sen kielelläni vielä huolellisesti. Sitten nousen ylös istumaan paikalleni. Mies puhisee vieläkin, mutta vetää kuitenkin samantien housunsa ylös. Hän katsoo minua ensimmäisen kerran silmiin ja sanoo lyhyesti:
- Kiitos.
Minä ymmärrän sen niin, että saan poistua. Niinpä nousen autosta ja kävelen takaisin omallemme. Kun pääsen istumaan paikalleni mieheni viereen ja mieheni käynnistää automme, on punainen Mazda takaamme jo kaasuttanut pois. Ennenkuin mieheni lähtee ajamaan, hän sanoo minulle:
- Jos olet kiltti, ensi kerralla hommaan sinulle jonkun, joka haluaa myös nussia.
Auton lähtiessä liikkeelle minä suljen silmän ja alan haaveilemaan vieraasta kyrvästä.....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute