Herkku-puhelin
Äidin ystävätär
matti

Olin tuntenut äitini ystävättären Annelin jo yli 20 vuotta. Olin aina pitänyt hänestä ja hän oli aina osoittanut niin ystävällisyyttä kuin myös kiinnostusta minua kohtaan. Kiinnostuksella tarkoitan tässä yhteydessä sitä, että hän mielellään kyseli kuulumisiani ja vaihtoi muutaman sanasen kohdatessamme. Anneli oli näyttävä nainen. Hänellä oli miellyttävät, iloiset kasvot. Hänen tummat hiuksensa olivat aina moitteettomasti laitettu ja hänestä välittyi huoliteltu vaikutelma. Vartaloltaan Anneli oli pyöreä, mutta hän kantoi pyöreytensä ylpeydellä, eikä se suinkaan tehnyt hänestä vähemmän viehättävää. Anneli oli eronnut jo tutustuessani häneen ensimmäisen kerran, hänen ollessa 50-vuotias. Nyt hänellä oli ikää 73 vuotta, eikä uutta miestä ollut ilmestynyt hänen elämäänsä. Kun oma avioliittoni päättyi eroon viisi vuotta sitten, ollessani 38-vuotias, osasi Anneli silloinkin keskustella asiasta kanssani avoimesti ja ilman turhaa säälittelyä. Kieltämättä hän oli joskus käynyt rohkeissa kuvitelmissani, mutta mitään edes sen suuntaista ei ollut koskaan tapahtunut puheissa tai saati sitten teoissa.

Käydessäni äitiäni tapaamassa, esitti äitini minulle pyynnön, jos voisin käydä asentamassa Annelin ostaman tietokoneen paikoilleen, kun hän ei sitä yksin osaa tehdä. Minulla oli kesäloma ja mielelläni autoin Annelia asiassa, jonka varmasti osasin paremmin kuin hän itse. Anneli oli käyttänyt tietokonetta työelämässä, mutta siitä oli jo jonkin verran aikaa, eikä hän uskaltanut uutta konetta yksin alkaa asentamaan. Hän oli kovin kiinnostunut tietokoneesta ja aikoi käyttää sitä lähinnä internet selailuun, laskujen maksuun ja sähköpostin lähettämiseen ja lukemiseen. Koneen asentaminen sujui nopeasti, koska se oli sellainen lähestulkoon valmiina toimitettu kokonaisuus, johon tarvitsi vain muutamia käyttäjän määrittämiä asetuksia tehdä. Enemmän aikaa vierähti sähköpostiohjelman ja muiden ohjelmien asentamisen parissa. Ehdotin Annelille Facebookin ja MSN-messengerin asentamista, jotta hän voisi helpommin pitää yhteyttä ystäviinsä. Aika sujui rattoisasti Annelin seuratessa tarkasti tekemisiäni ja välillä tietysti kahvia juodessa. Pienen käyttökoulutuksen jälkeen sanoin Annelille hyvästit ja pyysin häntä ottamaan yhteyttä, jos tulee jotakin ongelmia tietokoneen kanssa. Lisäsin Annelin sekä Facebook että Messenger ystäväkseni, ja kerroin kuinka kätevää on ottaa sitä kautta minuun yhteyttä tarvittaessa. Nauroimme lopuksi, että näin meistä sitten tuli Facebook-ystäviä.

Niin kului kesä satunnaisten Messenger -yhteydenottojen merkeissä. Anneli oppi varsin nopeasti käyttämään tietokonetta, eikä juurikaan tarvinnut apuani tietokoneen käyttöön liittyvissä asioissa. Tuona kesänä oma aikani kului melko aktiivisesti suomi24-sivujen chat-ja treffipalstoilla ja etenkin ikäryhmän 60+ chatissa. Aika usein jutustelu siirtyi seksiin ja suhteisiin vanhemman naisen ja nuoremman miehen välillä. Muutaman pidempiaikaisen ystävänkin löysin sitä kautta. Oma varomattomuuteni ja kokemattomuuteni tai paremmin sanottuna piittaamattomuuteni netin vaaroista saattoi minut lopulta yhteen Annelin kanssa.

Olin tavannut netissä yhden kiinnostavan vanhemman rouvan, jonka kanssa juttelimme usein seksistä. Ystävyytemme kehittyi niin pitkälle, että soittelimme toisillemme silloin tällöin. Kiihkeän keskustelun viemänä innostuin ottamaan kalustani kuvan rouvan pyynnöstä, mutta arkailin lähettää sitä sähköpostin välityksellä. Keksin mielestäni turvallisen tavan näyttää rohkean kuvan itsestäni. Laitoin sen lyhyeksi aikaa Messenger profiilini kuvaksi. Ajattelin, että ei sitä kukaan ennätä nähdä. Minulla oli muutenkin vähän ystäviä siellä ja olin laittanut eston, että he eivät näkisi kirjautuneena olosta kertovaa tilaani. Anneli oli minulta unohtunut, ja niinhän siinä sitten kävi, että Anneli oli juuri silloin kirjautuneena sisään Messengeriin. Hän lähetti minulle hyvin kohteliaan ja lyhyen viestin, jossa hän kertoi, että tunnuksessani on varmaankin jokin sellainen kuva, jota en haluaisi näyttää kaikille. Oli kuin sydämeni olisi pysähtynyt. En tiennyt mitä tehdä. Lopetin nopeasti aiemman keskustelun suomi24 –rouvan kanssa ja pyrin korjaamaan tilanteen Annelin kanssa. Pyysin kovasti anteeksi ja sanoin hölmöilleeni kuvien kanssa. Pahoittelin kovasti, että hänen täytyi jotakin sellaista nähdä. Anneli vastasi, että en suotta murehtisi, ei hän siitä loukkaantunut ja voin hyvin unohtaa koko jutun. Poistin kuvan kaiken kansan nähtäviltä, ja suljin koneen. Annelin lohduttavista sanoista huolimatta, ei uni seuraavana yönä tullut, vaan pyörin sängyssä häpeän kourissa.

Seuraavana iltana sain Annelilta viestin, jossa hän kyseli kuulumisiani. Kerroin murehtivani vahinkoani, ja sitä, että Anneli oli vahingossa nähnyt profiilikuvani. Edelleen hän käski minun olevan murehtimatta koko juttua, emmekä keskustelleet asiasta tuona iltana sen enempää. Tulevina viikkoina viestittelimme Annelin kanssa muutaman kerran, eikä nolosta kuvastani keskusteltu lainkaan. Oli kulunut jo lähes kaksi kuukautta, kun Anneli yllättäen kysyi miksi olin silloin laittanut itsestäni niin paljastavan kuvan Messengeriin. Sama häpeäntunne ja järkytys löi yllättäen lävitseni taas. Kerroin kuinka tarkoituksenani oli näyttää sitä vain yhdelle naiselle, mutta vahingossa se näkyi hänellekin. Tunnustin, että nainen ei varsinaisesti ollut tyttöystäväni vaan aikuinen nainen, johon olin tutustunut suomi24-sivun chat-osastolla. Jonkin ajan kuluttua Anneli tiesi koko tarinan. Hän ei suinkaan hämmästellyt sitä, että olin näyttänyt sellaisen kuvan itsestäni, vaan sitä, että olin lähettänyt sen yli 60-vuotiaalle naiselle. Miksi ihmeessä olin sen tehnyt? Kerroin, että olin kuluneen kesän aikana melko usein vieraillut 60+ chat-sivuilla. En osannut sitä hänelle sen paremmin selittää, kuin että olin aina ollut kiinnostunut itseäni paljon vanhemmista naisista. Anneli sanoi ihmettelevänsä asiaa kovin, kuinka kaltaiseni kivan näköinen nuorehko mies, on kiinnostunut vanhoista naisista. Emme keskustelleet sillä kertaa asiasta enempää, mutta palasimme aiheeseen seuraavien päivien aikana usein.

Anneli oli kiinnostunut tietämään minkä ikäisten naisten kanssa olin keskustellut ja mistä olimme keskustelleet. Välillämme vallitsi luottamuksellinen ilmapiiri, joten kerroin avoimesti käymistäni keskusteluista ja niiden sisällöistä. Melko usein keskustelumme venyivät iltamyöhään asti. Anneli tunnusti käyneensä netissä itsekin rohkeita keskusteluja, mutta ei koskaan nuoremman miehen kanssa. Hän oli ajatellut, etteivät nuoremmat miehet tosissaan tunne kiinnostusta vanhempia naisia kohtaan, vaikka hänkin ehdotuksia oli heiltä saanut. En osannut vastata toisten puolesta, mutta itse ainakin olin ollut tosissani liikkeellä ja uskoin niin monen muunkin nuoremman miehen olevan. Mainitsin Annelille netin ilmaisista pornosivuista, joissa aika paljonkin esitetään materiaalia nuoremman miehen ja vanhemman naisen kanssakäymisestä. Vihjeideni perusteella Anneli lopulta tunnusti käyneeni katsomassa netin antia. Hän kertoi katsovansa asiaa nyt uudesta näkökulmasta ja ei pitänyt sitä enää niin kummallisena ajatuksena, että nuorempi mies voisi tosissaan olla kiinnostunut vanhemmasta naisesta.

Eräänä lauantai-iltana olimme keskustelleet netissä jo varsin pitkään ja kumpikin olimme tahoillamme maistaneet muutaman lasin viiniäkin. Keskustelumme saatua puolileikillisen sävyn otti Anneli yllättäen puheeksi valokuvan, jonka hän oli aiemmin vahingossa nähnyt. Hän kertoi, että oli ajatellut sitä tilannetta usein, ja kysyi voisiko mitenkään nähdä kuvaa vielä kerran. vastasin, että en missään nimessä näytä enää yhtäkään kuvaa netissä, mutta voisin näyttää sen suoraan kamerastani, jos hän tosiaan sen haluaa nähdä. Näin leikki muuttui yllättäen todeksi, kun Anneli ehdotti, että voisin saman tien lähteä näyttämään kuvaa hänelle. Nopean suihkun jälkeen istuin taksissa matkalla kohti Annelin kotia. Hän asui melko lähellä minua, ja saavuin pian perille. Myönnän, että tärisin jännityksestä, kun painoin Annelin summeria.

Anneli tuli avaamaan oven pukeutuneena punaiseen aamutakkiin. Huolimatta rennosta pukeutumisesta, oli hän yhtä huoliteltu kuin aina. En kuitenkaan rynnännyt näyttämään kuvaa heti, vaan iltamme jatkui olohuoneessa rupatellen ja Annelin tarjoamaa viiniä nauttien. Hauskan tunnelman rohkaisema Anneli lopulta alkoi tivaamaan minulta enkö aiokaan näyttää kuvaa hänelle lainkaan. Kaivoin kameran takkini taskusta, ja etsin kyseisen kuvan hänelle näytettäväksi. Anneli otti kameran käteensä ja katseli kuvaa hyvin tarkasti. Hän sanoi, että ei muistanutkaan kuinka komea se oli. Nousin seisomaan ja pyysin kameraa häneltä takaisin. Hän ei suostunut antamaan kameraa minulle takaisin, vaan katseli kuvaa innostuneesti. Hän mallaili ja asetteli kameraa housujeni etumuksen edessä ja ihasteli ääneen, että siellä se sellainen kaveri on ihan oikeasti. Tästä innostuneena yhdyin leikkiin mukaan.

Seisoin Annelin edessä ja sanoin, että jos en kerran saa kameraani takaisin tarvitsee minun kai ottaa aito asia esille. Leikittelin vetoketjulla ja katselin Annelin epäuskoista katsetta. Aukaisin vyönsolkeni, avasin housujen vetoketjun ja laitoin käteni alushousujeni sisään. Anneli pidätti hengitystään, katse nauliutuneena haaroihini. Otin esille täyteen komeuteen paisuneen kaluni, ja pitelin sitä kädessäni vain muutaman kymmenen sentin päässä Annelin kasvoista.
Anneli katsoi vuoroin paisunutta kaluani vuoroin minua silmiin. Hän oli hetken hiljaa ja kysyi saako hän koskea siihen. En saanut sanaa suustani, nyökkäsin vain. Anneli otti kaluni käteensä ja piteli sitä varovaisesti, puristi hieman ja katseli sitä joka puolelta. Hän nousi seisomaan, pitäen edelleen kaluani kädessään ja alkoi johdattamaan minua makuuhuoneeseen.

Riisuin aamutakin hänen päältään, jonka alla olivat mustat rintaliivit ja pikkuhousut. Ihastelin ääneen hänen raskaita rintojaan ja pyöreää vatsaansa. Aloin hyväilemään hänen rintojaan, ne olivat täyteläiset ja pehmeät. Kannattelin niitä käsissäni ja samalla suutelin Annelia. Aukaisin liivien hakaset ja siinä olivat hänen rintansa paljaina edessäni. Turpeita nännejä reunusti laaja, tumma nännipiha. Olin haltioissani. Jatkoin Annelin suutelua ja rintojen hyväilyä. Otin vuorotellen hänen nänninsä suuhuni ja imin niitä ahnaasti. Riisuin loput vaatteeni päältäni ja olin täysin alasti Annelin edessä. Annelin katse kertoi kaiken, hän halusi minua.

Laskeuduin polvilleni hänen eteensä, ja vedin hänen pikkuhousunsa hitaasti pois hänen päältään. Pikkuhousujen alta paljastui Annelin karvoitus. Se oli melko laajalle levinnyt, mutta ei kovin tuuhea, väriltään vaaleampi kuin hänen hiuksensa. Painoin pääni hänen alavatsalleen ja suutelin hänen alavatsaansa. Pidin päätäni hetken paikoillaan, jonka jälkeen nousin ylös.

Ohjasin Annelin makuulleen sängylle ja asetuin hänen vierelleen. Suutelin häntä ja samalla hyväilin hänen rintojaan. Anneli levitti jalkansa ja halusi minut päällensä. Asetuin Annelin jalkojen väliin ja ohjasin kaluni hänen pillunsa huulille. Kaluni painui helposti hänen sisäänsä. Katselin kiihkossa kuinka kaluni pumppasi hänen pillunhuuliensa välissä rytmikkäästi. Anneli voihki äänekkäästi. Huomasin, että Annelin laukeaminen ei ole kaukana ja kiristin tahtia entisestään. Annelin hengitys tiivistyi ja hän sai orgasmin. Hetken perästä laukesin minäkin. Akti ei ollut pitkä, mutta sitäkin kiihkeämpi. Asetuin makaamaan hänen vierelleen ja annoin hengitykseni tasaantua.

Vietimme ainakin tunnin maaten vierekkäin ja keskustellen tapahtuneesta. Olimme molemmat tyytyväisiä tapahtuneeseen, emmekä katuneet tapahtunutta. Se oli tuntunut hyvälle. Vähitellen aloin hyväillä Annelia uudelleen. Koskettelin hänen rintojaan, vatsaansa ja suutelin häntä. Imin hänen nännejään ja suutelin hänen vatsaansa. Asetuin hänen jalkojensa väliin ja jatkoin alavatsan suutelua. Etenin vähitellen alaspäin, kunnes huuleni ja kieleni koskettivat hänen pilluaan. Annoin kieleni kaarrella hänen pillunhuuliensa ympärillä kaikessa rauhassa. Levitin hänen huuliaan peukaloillani, jolloin hänen klitoris paljastui nuoltavakseni. Anneli huokaili raskaasti. Nuolin ja imin Annelin klitorista ahnaasti, ja aina välillä pyörittelin kieltäni pillunhuulilla ja painoin kieltäni sisään hänen pilluunsa. Tätä tehdessäni huomasin, että Anneli aina hieman jäykistyi kieleni lähestyessä hänen pyllyreikäänsä. Annoin kieleni välillä kulkea hyvinkin lähelle pyllyreikää ja Anneli teki sen joka kerta. samalla hän huokaili entistä raskaammin. Lopulta kuljetin kieleni aina hänen pyllyreiälleen saakka. Vaikutus oli valtava, Anneli päästi matalan, syvän urahduksen ja painautui kieltäni vastaan. Hän selvästi kiihottui siitä. jatkoin aikani kiusoitteluani ja Anneli kävi entistä kiihkeämmäksi.

Nostin pääni hänen jalkovälistään ja käänsin Annelin vatsalleen. Levitin hänen jalkansa ja asetuin niiden väliin kontilleni. Minun ei tarvinnut nostaa Annelin takamusta, vaan hän tarjosi sen auliisti nuoltavakseni. Tästä asennosta pääsin huomattavasti helpommin nuolemaan hänen pyllyreikäänsä. Pyörittelin kieltäni reiän ympärillä ja välillä annoin kieleni painua sisälle Annelin pyllyyn niin pitkälle kuin sain. Anneli painautui aina tällöin voimakkaasti vastaani, ja päästeli suustaan matalia urahduksia. Nousin polvilleni ja asettelin kaluni Anneli pyllyreiälle. Aloin painaa kaluani vähitellen hänen pyllyreikäänsä, johon se painautuikin yllättävän helposti. Pyllyreikä oli valmiiksi kostea ja liukas runsaasta nuolemisesta. Liikutin kaluani varovasti edestakaisin ja se liikkui entistä vaivattomammin Annelin pyllyssä. Anneli oli vienyt toisen kätensä pillulleen, jonka klitorista hän alkoi ahkerasti hieroa. Tilanne oli äärimmäisen kiihottava. Kaluni pumppasi Annelin pyllyreikää ja Anneli hieroi samalla klitoristaan. Anneli sai orgasmin ja niin sain hetken perästä minäkin. Laskin lastini suoraan hänen pyllyynsä. Olin hengästynyt, mutta käänsin Annelin vielä selälleen ja aloitin vielä kerran hänen pillunsa nuolemisen. Nuolin Annelille vielä yhden orgasmin, jonka jälkeen jäin väsyneenä hänen viereensä makaamaan.

Jonkin aikaa juteltuamme tapahtuneesta, kävimme väsyneinä nukkumaan. Kun heräsin, oli Anneli jo noussut. Hän oli keittänyt aamukahvit ja laittanut sämpylöitä valmiiksi aamiaispöytään. Hän oli laittanut saunan lämpiämään ja toivoi, että kävisin saunassa hänen kanssaan. Saunan jälkeen harrastimme vielä kiireetöntä seksiä. Anneli laukesi kahdesti ja siitä jäi oikein hyvä mieli. Näin alkoi suhteeni 73-vuotiaan Annelin kanssa. Olemme edelleen ystäviä ja tapaamme säännöllisesti.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute