Herkku-puhelin
Dress to undress
Flow_Flow

Tuijotit ilta-aurinkoa. Päivän jälkeen kaipasit kosketusta, sellaista josta sinulle oli puhuttu päivän aikana niin usein. Katsoit maisemaa jota et ollut koskaan ennen nähnyt, tunsit vartalon painautuvan itseäsi vasten ja värähdit. Tärisit, odotuksesta. Olosi oli epätodellinen, mutta uskomattoman koukuttava. Halusit ohjata kädet tutkimaan itseäsi, mutta maltoit koska tiesit ettei sinulla ollut lupaa siihen. Odotit, vaikkei kukaan käskenyt. Odotit, vaikka olit räjähtää halusta tulla kosketuksi. Odotit, koska tiesit sen olevan parasta mitä olet kokenut.

10 tuntia aiemmin: Odotit minua sovitussa paikassa. Tiesit suunnitelmani, sen että haluan viedä sinut ympäristöön jossa olisit vapaa siitä kontekstista, jonka arki sinulle päivittäin tarjoaa. Halusin muutoksen tapahtuvan erityisesti pääsi sisällä ja tiesin juuri sille sopivan paikan. Otin sinut kyytiin ja pysyit ihailtavan hienosti kiinni siinä, että annoit minun viedä tilannetta. Sopimus oli meille yhteinen, enkä halunnut viedä turvallisuuden tunnettasi sinulta pois ilman erityistä syytä. Laitoin autoni parkkiin satamaan ja nousimme laivaan, joka vei meidät rannikkoa pitkin kohti toista kaupunkia. Ilma oli lämmin, laiva korkeintaan puolillaan ja reitin varrella olevat maisemat huikeita. Istuimme kannella, joimme kahvia, keskustelimme milloin mistäkin ja vähitellen otin sinut lähemmäs itseäni. Kerroin, että haluan viettää kanssasi rennon ja hienon päivän, jonka aikana haluan sinun rentoutuvan ja nauttivan. En pakota sinua mihinkään, vaan haluan tarjota sulle päivän jonka aikana sinua kohdellaan juuri sellaisena upeana olentona joka olet ja sinulle kerrotaan se, miten erityinen olet. Haluan saada sinut unohtamaan ulkopuolisen maailman hetkeksi ja keskittymään itseesi, minuun ja omaan nautintoosi eri tasoilla. Tämä oli selvästi sinulle mieleen ja vietimme loppumatkan maisemia ihastellen, yhdessä istuen ja lasilliset viiniä juoden.

Perillä määränpäässämme kävelimme kaupungilla ja menimme syömään. Sen ohessa kerroin, että aion viedä sinut vaateostoksille. Tutkin ilmettäsi, mutten osannut vielä tulkita mitä se tarkalleen kertoo. Nautimme ruokajuomana toiset lasit viiniä, jonka jälkeen lähdimme etsimään sinulle sopivaa kesämekkoa. Löysit tarjonnasta varsin pian sellaista joka sinua miellyttää ja toimin mielihyvin makutuomarina. Näytit upealta, hehkuvalta ja luonnollisen kauniilta kun näytit päälläsi olevia vaatteita minulle ensin hieman rauhallisemmin, sitten jo hieman poseeraten hymyn kanssa. Olin rohkaiseva yleisö ja se yhdessä vapautuneen tunnelman kanssa sai sinut flirttailemaan tulemalla lähemmäs minua kun minimuotinäytöksemme eteni. Valitsit sinua miellyttävän mekon, vaihdoit sen saman tien päällesi ja poistuimme kassan kautta ko. liikkeestä.

Ei niin sattumaltakaan toisella puolella käytävää oli alusvaatteiden erikoisliike, johon ohjasin sinut kyselemättä. Sen sijaan, että olisin esitellyt sen mitä haluan päälläsi nähdä, ohjeistin yksinkertaisesti sinua näyttämään sen mistä pidät. Aluksi valitsit sellaisia alusvaatteita joita normaalistikin pidät, mutta rohkaisin sinua siirtymään eteenpäin kohti osastoa, jossa oli erilaisia alusasukokonaisuuksia jotka olivat luonteeltaan kaukana aivan arkikäytöstä. Hyvinkin nopeasti ylitit ujostelun rajan ja otit hyllystä esiin sellaisia kokonaisuuksia, jotka miellyttivät myös itseäni kaikkein eniten. Sekä klassisempia musta-punaisia asuja kuin myös vaaleamman sävyisiä settejä jotka korostivat vartaloasi eri tavoilla. Annoin sinun sovittaa niitä itse ilman, että olisin tullut katselemaan niitä ja totutella oloosi niissä. Lopulta odotteluni palkittiin, kun kysyit että haluanko katsoa. Seurasin, kuinka itseluottamuksesi kasvoi seurassani koko ajan niin, että uskalsit ja halusit näyttää itsesi minulle niissä asuissa. Päädyimme ostamaan kaksi asua ja jatkoimme matkaa kahville.

Kyselin, millainen olo sulle tuli päivän ostoksista. Sanoit, että alun jälkeen totuit läsnäolooni ja pidit kokemuksesta. Kerroin, kuinka upealta näytit asuissasi ja miten nautin nähdessäni sen kuinka pääsit siihen mielentilaan johon sinut halusin. Arjesta pois, kohti nautintoa ja itsesi esittämistä niin, että sait osaksesi arvostusta sekä kehuja.

Kävelimme eteenpäin ja aloin koskettaa sinua yhä omistavammin. Pieniä eleitä, melkein huomaamattomia kosketuksia ja välillä taas tarkoituksella omistavampia otteita. Ulkona, ihmisten nähden. Tuntemattomien. Ei mitään päällekäyvää, mutta selkeästi omistavaa. Osoitin, että olet minun ja kerroin samalla rauhallisesti kuinka haluan nähdä ne asut vielä päälläsi. Suhtauduit tähän vielä hieman varautuen, mutta jo kuitenkin ajatusta vakavasti miettien. Et tiennyt, mitä minulla oli suunnitelmissa.

Vein sinut taloon, joka oli aiemmin vanha linna ja josta oli kunnostettu majatalo. Sen korkeimmat huoneet tarjosivat näkymän kaupungin ylle. Olin varannut meille yhden näistä huoneista, hieman liiankin ylellisen puitteiltaan omaan makuuni. Menimme sisään, laskimme ostokset alas ja kävelimme katselemaan ilta-auringossa kylpevää kaupunkia. Kumpikaan ei puhunut mitään ja laitoin kädet ympärillesi. Hitaasti annoin niiden aloittaa vaelluksen vaatteittesi päällä, hyvin hiljaa edeten. Kerroin, kuinka haluan tästä sinun iltasi ja saada sinut nauttimaan olostasi. Nostin käsilläni mekkosi reunaa ja liikuttelin sormiani pakaroidesi ympärillä ilman että tartuin niihin. Jatkoin helman nostamista ja piirsin sormillani selkääsi hyvin hitaasti. Kerroin sinulle, että olet tän illan kokonaan minun ja olen täällä sitä varten, että nautit. Hitaat kosketukset saivat ihosi kananlihalle ja otin nopealla liikkeellä mekkosi kokonaan pois. Vain alusvaatteet päälläsi tärisit, todennäköisesti myös kylmästä mutta ennen kaikkea kosketuksista ja odotuksesta. Annoin käsieni löytää rintasi ja suutelin niskaasi. Vein käsiäni alaspäin ja kokeilin pikkuhousujesi etuosaa päältä. Totesin tyytyväisenä, että olet jo kosteana johon vastasit äännähdyksellä jonka tulkitsin myöntäväksi vastaukseksi.

Pyysin sinut sängylle, jossa otin sinut syliini niin että painoin pääsi rintakehälleni ja silittelin sinua. Edelleen hitaasti, ilman kiirettä. Juttelimme, mutta vein puhetta ja kerroin sinulle kaikista niistä pienistä positiivisista havainnoista joita olin sinusta edeltävinä viikkoina tehnyt. Kerroin arvostuksestani älykkyyttäsi ja luonnettasi kohtaan, samoin siitä kuinka kosketit minussa niin montaa tasoa. Siirryin hyväilemään sinua avoimemmin ja vastasit suudelmalla joka kertoi, että halusit olla minun. Pyysin sinua vaihtamaan päällesi toisen niistä alusasuista, jotka olimme ostaneet. Nousit, otit ostokset ja katosit kylpyhuoneeseen. Kun saavuit takaisin, huoneeseen tuli itseluottamusta täynnä oleva nuori nainen joka halusi olla seksikäs. Se sai sinut näyttämään entistäkin upeammalta ja kerroin sen sinulle. Tulit syliini, mutta kielsin sinua. Nostin sinut ylös, talutin ikkunan luo ja laitoin nojaamaan ikkunalautaan katse maisemaan päin. Tulin taaksesi ja tein tarkoituksella suureellisen liikkeen kun avasin housuni. Kiirehdit sanomaan, että meidän pitää käyttää ehkäisyä mutta käskin sinua rauhoittumaan. Painoin kovan kyrpäni pakaroitasi vasten ja aloin liikutella sormiani pitkin selkääsi. Piirtelin siihen kuvioita ja huomasin, kuinka aloit liikkua minua vasten hitaasti. Annoin sinun jatkaa ja jatkoin itse ylöspäin. Kerroin miten upealta tunnut, kumarruin päällesi ja kysyin äkkiä suoraan, että haluatko saada kyrpää. Vastasit myöntävästi.

Aloin laskeutua alaspäin. Suutelin selkääsi ja siirryin pakaroillesi. Suutelin niitä, välillä myös purin niitä hellästi. Odotit käskystä paikallasi ja mietin, mitä pihalla satunnaisesti liikkuvat ihmiset ajattelivat kun näkivät kasvosi ikkunalaudan ulkopuolella ja äännähdit välillä niin, että se kuului myös pihalle. Laskeuduin allesi istumaan ja suutelin sinua alusasukokonaisuuteen kuuluneiden stringien etuosan läpi. Huomasin sinun olevan kosteana ja riisuin alaosan. Odotit kosketustani ja että ottaisin sinut suullani, tarjosit itseäsi naamaani vasten mutta suutelin sinua lantion alueelle. Kiemurtelit ja odotit, halusit räjäyttää kiimasi. Annoin sinun odottaa, mutta kun aloit jo turhautua vedin sinut lähemmäs naamaani ja aloin leikkiä klitoriksellasi hyvin hitaasti. Koskettelin sitä kielelläni hitaasti ja annoin kiimasi kasvaa. Halusit tuoda kätesi mukaan, mutta estin sinua.

Aloin nuolla klitoristasi hieman pidemmin vedoin, imeä sitä hellästi ja välillä myös näykkiä sitä. Pihalle näkyi varmasti, että olit kiihottunut. En tiedä katsoiko joku, mutta ajatus siitä sai minut myös valtavaan kiimaan. Halusit tuoda kätesi mukaan ja annoin sinun tehdä sen. Nousin ylös, katsoin suoraan silmiisi ja käskin sinua runkkaamaan itselleni. Laskeuduin samalla takaisin alas ja laitoin kielen pilluusi. Aloin naida sinua kielellä samalla kun hieroit itseäsi. Vapisit, tärisit ja tunnuit heti siltä että tulet. Siinä upeassa alusasussasi avoimen ikkunan äärellä runkaten tulit niin, että ääntelysi kertoi sinun menettäneen sen hillinnän joka sinulla oli normaalisti elämässäsi. Hetken hengähdettyäsi jatkoimme ja olit nyt jo niin sekaisin kiimasta, että kun siirsin sinut sängylle istumaan naamalleni ja ratsastamaan sillä, teit niin raivolla ja nain kiimaista pilluasi kielelläni ekstaasissa. Tulit naamaani vasten ja se sai kyrpäni niin kovaksi, että halusin sinut heti. Kaivoin ehkäisyn taskustani ja siirsin sinut ratsastamaan itselläni. En tiedä kuulitko mitään siitä mitä sanoin, mutta sanoja ei myöskään tarvittu. Ratsastit minulla kuin et olisi halunnut sillä hetkellä mitään enempää kuin sitä. Kun tulit, en kestänyt enää kauempaa vaan vetäydyin ulos sisältäsi, poistin ehkäisyn ja laukesin täydellisille pakaroillesi.

Näytit siltä, ettet hetkeen tiennyt missä olit. Kun tokenit, makasit sylissäni ja sanoit olleesi varma, että haluan alistaa sinut omaksi nartukseni koska olin puhunut siitä. Kysyin että haittasiko juonenkäänne tähän suuntaan. Ilmeestäsi päättelin, ettei haitannut.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute