Herkku-puhelin
Yöllinen laakso
ceedee

Yöt on taas lämpöisiä ja Helsingissä pimeääkin jonkin hetken puolen yön tietämillä.

Normi kiima iski taas päälle ja jotain irstailua piti päästä tekemään ja vaikka munaa metsästämään.

Päätin lähteä hieman päämäärättömästi ajelemaan autolla pitkin Helsinkiä suihkun raikkaana. Huuhtelin myös suoleni hyvin. Olin pukenut matalahkot korkkarit, verkkostayup sukat, liian lyhyen röyhelöhameen ja korsetin. Lisäksi vielä lyhyt pikkutakki. Kaikki olivat väritykseltään mustia tai hyvin tummia. Tuhlailin hiukan liikaakin parfyymiä ja sitten matkaan käsilaukun kera. Käsilaukussa poppea, kortsuja, liukkaria ja kosteuspyyhkeitä.
Autoon olin varannut myös peruukin, jonka laitoin päähäni autossa.

Kello oli n. puoli yksi ja kurvailin laakson parkkipaikalle. Siellä oli muutamia autoja parkissa, mutta missään ei ollut liikettä. Ajoin viimeisen katuvalon alle parkkipaikan ohi ja parkkeerasin autoni siihen. Odottelin hetken pimeässä autossa. Missään ei ollut liikettä.
Avasin oven ja nousin ylös. Lukitsin auton ja avaimet laitoin käsilaukkuun. Lähdin tietä jatkamaan ja käännyin vasemmalla valaisemattomalle polulle. Pysähdyin pimeään. Kaivoin käsilaikustani liukkarin ja pursoitin sitä reilusti syvälle suoleeni. Reikäni oli helposti esillä kun hameen helma ei peittänyt pakaroita kunnolla ja kävellessä hameen helma tahtoi vain nousta. Kullinikin heilui paljaana jalkovälissä näkyen puolikovana. Sormetin liukasta reikääni liukkauden varmistamiseksi. Olinpa märkä ja kiima yltyi.

Oikealla puolella polkua metsässä kuulosti olevan kovasti liikettä. Huokailin himokkaasti ääneen kuin merkiksi ja jatkoin kävelyä.

Kävelin hitaasti ja kuulinkin jo takaa askeleitta. Hetken päästä hän saikin minut kiinni. Hän kysyi, mikäs tyttö se täällä pimeässä kävelee ja hän totesi vielä perään, että: "Tuoksut sangen viekoittelevalta." Vastasin käheästi kiitosta. Ja saman tien hän jo koskettelikin minua. Ensin vain hellästi lanteesta ja kun pysähdyin, niin hän jatkoi koskettelua alemmas ja löysi liukkarin kosteuttaman reiän. Tien vieressä oli jykevä puu jonka viereen vedin tämän perseeni kourijan . Nojasin puuhun ja asetuin oikein tyrkylle jalat levällään perse pyllistäen. Sain kehuja asennostani. Kaivoin käsilaukustani kortsuja ja annoin yhden hänelle. Hän kysyi kuitenkin, että olenko terve ja sanoin olevani ja sitten hän alkoi sovitella kulliansa ilman kortsua suoleeni. Olin aivan kiimassa. Kokoa kullilla oli mukavasti. Suoleni tuntui täydeltä. Hän alkoi hurjan panemisen.

Paikalle ilmestyi yksi henkilö lisää. Tämä uusi henkilö tuli rohkeasti viereen ja alkoi käsin tunnustelemaan meidän alapäätämme. Kädet pyöri irstaasti joka puolella. Lopulta hän kyykistyi eteeni ottaen kullini suuhunsa kummemmin imemättä. Vaan paneva kaveri alkoi saavuttaa huippuaan ja vauhti kiihtyi. Kulli hieroi ihanasti eturauhastani ja minullakin tuntui jo hetki koittavan. Laukesin tuon kyykyssä olevan kaverin suuhun ja siitä tämä innostui lutkuttamaan kalustani viimeisenkin tipan. Samalla laukesi paneva kaveri suoleeni.

Paneva kaveri kiitti, irrottautui ja katosi pimeyteen. Kun taas kyykyssä oleva käski minun istumaan perseelläni naamallensa. No käännyin ja pyllistin perseeni hänen naamaansa kiinni. Ah mitä kielityötä. Suolestani valui spermaa ja liukkaria. Samalla kun hän nuoli persettäni hän runkkasi vimmatusti. Kielen tahti ja imemin vaan yltyi kunnes hän sai. Hän nousi ja katosi vähin äänin pimeyteen.

Lähdin autolleni päin. Ja olin jo hyppäämässä autooni kun takaa kuului ääntä. Katuvalo valaisi hyvin pimeyden jälkeen ja jostain pimeydestä oli tullut komea alaston (!) kundi seisovan kullin kanssa vauhdilla viereeni vaatien panoa. Ajattelin no mikä ettei.... Hän halusi panna siinä katulampun alla siten että nojasin autooni. Annoin hänelle kumin ja siinä sitten sain kiimaista kullia katulampun alla. Tilanne oli sen verran kimainen, että kullini oli myös kovana odottaen osaansa. Paneva kaveri sai nopeasti ja siirtyi juosten parkkipaikalla olevaan autoon ja katosi autoineen. Jäin kiimaisena kulli seisovana katselemaan siihen hetkeksi odottaen jos jotain tapahtuisi. Runkkailin samalla ja lopulta runkkasin spermat katuun. Hyppäsin autoon ja ajoin kotiini.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute