Herkku-puhelin
Asuntolaelämää
Oppilas V

Henkilöt:

Oppilas V, kirjoittaja tapahtumahetkellä 24 v.

Oppilas T, tuolloin 19 v. hyviä kavereita edelleen

Oppilas E, silloin 18 v. kavereita ollaan

Tapahtui muutamia vuosia sitten länsisuomalaisen oppilaitoksen oppilasasuntolassa seuraavanlaista. Nimet ja paikkakunta vahvasti hämärretty intimiteettisyiden takia.

Olimme istuneet tapahtumaa ennen T:n kanssa kerran paikkakunnan ravitsemusliikkeessä iltaa ja puhe oli käynyt seksiin ja seurusteluun - kuinkas muutenkaan! Siinä sitten avauduttiin puolin ja toisin. Sydän pamppailen kerroin tälle nuorukaiselle olevani homo. Pelkäsin ettei ole kouluun taikka asuntolaan enää menoa. Pelkoni osoittautui turhaksi. T otti asian lähinnä ilmoitusasiana. Hän oli kiinnostunut vaikka vakuutteli heterouttaan, että olisi kiinnostunut kokeilemaan seksiä toisen kundin kanssa. Siitäkin juteltiin, olutta juotiin ja röökiä kiskottiin.

Eräänä talvisena perjantaina olin kotiutumassa kirjastosta kämpille asuntolaan. Oli harvinaista, että jäin perjantai-iltana asuntolalle. Näin T:n huoneen ikkunassa valoa ja menin moikkaamaan ja juttelemaan, kun samassa solussa elelimme. Keitettiin kahvit ja syötiin iltapalaa. Kymmenen uutiset lupasivat mm. maailmanrauhaa.

Uutisten aikana T otti puheeksi, että asuntolassa kun on hiljaista viikonlopusta johtuen, että voisimme kokeilla sitä poikaseksiä, mistä olimme noin kaksi viikkoa aiemmin jutelleet. Ehdotin, että vuorotahtiin riisuisimme toisiltamme vaatteet pois. Vapisevin käsin T aloitti paidastani. Tottuneesti aloin riisua hauskannäköistä nuorukaista. Lopuksi oli enää alushousut jäljellä. Sanoin T:lle että rennosti vaan pois. Kundeja kun olin riisunut, niin tottuneesti laskin T:n boxerit nilkkoihin. Vau mikä maisema.

Sanoin sitten, että käydään pesulla. Alasti johdattelin molemmat meidät suihkuun. Annoin T:lle suihkusaippuan ja sanoin, että alahan kuurata. T alkoi varovasti pestä selkäpuolelta alkaen. Olin selin häneen ja nojailin haara-asennossa kaakeleihin. T alkoi lähestyä lanteitani pesu-urakassaan. Sanoin hänelle, että rennosti vaan. Käännyin häneen päin ja katselin vehkeitäni ja iskin silmää T.lle. Alkoi pesun kriittisin kohta. Varovasti T pesi värkkini. Koska itse oli tottunut poikien pesijä niin pikaisesti kuurasin T:n. Hänellä oli armoton seisokki jo pesuhuoneessa ja sanoin, että säästä paukkuja punkkaan.

Kuivateltuamme menimme sitten T:n huoneeseen ja sanoin, että saa koskea ja katsoa. Varovasti T alkoi hyväillä lanteitani ja kylkiäni. Oppilas E oli suihkussa käyntimme aikana tullut myös asuntolaan ja oli käynyt suihkussa myös naapuripesuhuoneessa. Olimme unohtaneet lukita T:n huoneen oven ja halailumme aikana E avasi oven ja yllätti alastomat pojat jo täysissä mehuissa. Molemmilla ei rihman kiertämää ja täys seisokki päällä.

Rohkeana liikkeenä menin ovelle ja otin teinipoikaa kädestä kiinni ja kuiskasin, että nyt naidaan ja speku lentää. T tuli myös ovelle ja sulki sen kunnolla. Teinipoika seisoi kirjoituspöydän ääressä ja verskoissa pullotti. Käskimme E:n riisua ja hän riisui. Huoneessa oli suihkuraikas kirjoittaja, nuorukainen ja teinipoika vaatteitta ja vehkeet valmiina. Siirsimme huoneen molemmat sängyt vieretysten.

Otin T.tä kädestä kiinni ja ohjasin punkkaan. Halailimme ja suutelimme kevyesti. Oli ilmeisesti eka kerta, kun T suutelee pojan kanssa. Tottuneesti se kävi mielestäni. Teinipoika seurasi punkkaan perässä ja hyväilin hänen selkäänsä. Otin hänen kädestä kiinni ja asetin sen vehkeilleni. E rutisti hellästi ja lutkutteli hiukan aikaa. Samalla T kumartui ja otti vehkeeni suuhunsa.

T otti suihin mielestäni ihan hyvin. Samalla aloin itse lähestyä E:tä ja hänen komeaa teinitikkaria. Maistui hyvälle ja mehukkaalle. Lutkuttelimme siinä toisiamme ja johtuen E:n nuoresta iästä hän laukesi ensimmäisenä. Teinipoika ruiskutti spekeä oikein kunnolla ja huohotti. T oli sillä aikaa ottanut poskeen minulta ja hyvältä tuntui.

Sanoin E:lle, että nyt hoidetaan T porukalla valmiiksi. T makasi selällään ja levitimme hänen jalkansa. Kysyin E:ltä, että kumpi hoitaa tikkarin ja kumpi kivekset. E alkoi imemään T:n kiveksiä ja itse aloin tikkarin hoidon. Samalla hyväilin T:n peräaukon seutuja. T voihki äänekkäästi. Olihan hoitokin toki kovaa ja hyvää. Olimme teinipojan kanssa T:n molemmin puolin ja huomasimme yhtäkkiä, että molemmat antaa hoitoa T:n tikkarille ja että suutelimme kiihkeästi T:n terskan ollessa molempien suussa puolittain. Samalla T:tä lensi satsit suihimme ja hän voihkaisi kuuluvasti.

Seuraavaksi molemmat pojat alkoivat hoidella minua. T hyväili reisieni sisäpintaa ja E yläkroppaani. T aloitti keskeytyneen suihinottonsa ja suutelin E:n kanssa kiihkeästi. Teinipoika suuteli ihan hyvin. Hän halusi maistaa toista kundia ja T antoi tilaa. T hyväili yläkroppaani ja E alkoi hoitaa tikkariani. Hänen kokemattomuutensa tuntui, mutta se ei haitannut ollenkaan, koska sain niin mahtavan orkun näiden kahden nuorukaisen käsittelyssä, että huh.

Voipuneina poikina kävimme pesulla ja suunnistimme takaisin punkkaan nukkumaan. Menin itse keskelle ja nukahdin kahden nuorukaisen väliin, jotka olivat juuri hoitaneet "isoveljeä" kunnolla. Annoimme toisillemme hyvän yön pusut ja nukahdimme yhteisen viltin alle kiinteistä paikoistamme nauttien.

Lauantaiaamu sarasti ja heräilimme alasti yhteisestä punkasta. Poikia hymyilytti ja annoimme toisillemme aamupusut. Kun kysyin, että kuka keittää kahvit nuorukaiset sanoivat, että kahvit keitetään vasta aamusession jälkeen. Siis aamusession...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute