Herkku-puhelin
Äiti ja tytär toistensa asialla
Bussikuski

Äiti ja tytär toistensa asialla

Olen itse 54-v mies ja minulla oli kesällä iskuri.netissä ilmoitus, jossa etsin ja tarjosin eroottisia palveluita. Ilmoitukseen vastasi sähköpostilla lahtelainen 33-vuotias nainen joka halusi välttämättä sopia tapaamisen heti johonkin kahvilaan, koska hänellä oli kuulemma ”arkaluontoinen”.

Sovimme tapaamisen erääksi Sokoksen kahvioon heinäkuun perjantaiksi, jolloin olin Lahdessa. Kahviossa minua odotti tumma kaunotar. Haettuamme kahvit ja leivokset tämä kaunotar johdatti minut nurkkapöytään.

Esiteltyämme toisemme Nina sanoi heti, että hän ei ole hakemassa itselleen seuraa, vaan on äitinsä asialla. Siinä vaiheessa leukani loksahtivat auki ja vaivoin sain sanottua. ”Vai siis äidin asialla.”

Nina rupesi kertomaan taustaa: ”Äitini on jo 60-v. eläkeläinen ja hän on ollut lähes 10 vuotta leskenä. Asumme samassa omakotitalossa, jossa äitini asui isäni kuollessa. Itse asun yläkerrassa ja äiti hallitsee alakertaa. Hän on sanonut minulle, että olisi vielä mukava joskus päästä miehenkin syleilyyn ja ehkä sänkyyn asti, sillä viime vuosina on täytynyt tyytyä vain dildoihin ja kuvien katseluun. Kerran sitten sanoin hänelle, että voisin yrittää hankkia hänelle intiimiä seuraa. Äitini tyrmäsi ajatuksen täysin, mutta pari viikkoa myöhemmin hän sanoi ajatelleensa asiaa uudestaan ja se voisikin olla hyvä ajatus.”

Nina jatkoi edelleen: ”Äitini on entinen pankkivirkailija ja hän pukeutuu lähes aina kuin olisi töihin menossa – siis korkokenkiin ja hameeseen. Hän on hyvin nuorekas ja harrastaa paljon liikuntaa, mutta saattaa aluksi olla hiukan ujo vieraan miehen seurassa. On myös mahdollista, ettei tapaaminen johda kahvittelua pidemmälle.”

Seksikäs Nina kaivoi lompakostaan valokuvan äidistään näyttäen sitä minulle. Katsottuani kuvaa kysyin Ninalta: ”Montako vuotta kuvan otosta on kulunut?” Nina sanoi ottaneensa sen tänä keväänä. Kuvassa oleva nainen näytti minusta kyllä huomattavasti nuoremmalta kuin 69 -vuotiaalta.

Hetken rupateltuamme Nina kysyi, ryhtyisinkö projektiin pientä korvausta vastaan. Sanoin olevani palvelualalla ja aina valmis ainakin yrittämään. Nina sanoi näyttävänsä minulle talon, jotta osaisin tulla myöhemmin sovittavana aikana – olenhan itse kotoisin Keski-Suomesta.

Kun Ninalle selvisi, että olen ammatiltani linja-autonkuljettaja, hän innostui. Nina sanoi isänsä olleen myös bussikuski ja toivoikin, että pukeutuisin työasuuni mennessäni tapaamaan hänen äitiään.

Erotessamme Nina iski silmää ja sanoi soittavansa mahdollisimman pian, kun oli ensin kertonut äidilleen ja näyttänyt hänelle valokuvaani, jonka hän otti talonsa portilla.

Seuraavana tiistaina vastatessani tuntemattomasta numerosta tulleeseen puheluun yllätyin kun kuulin Ninan äänen. Hän kysyi olisinko mahdollisesti jo tällä viikolla valmis projektiin. Sanoin olevani lauantaina puolilta päivin vapaana Lahdessa. Sovimme, että menisin hänen äitinsä luokse silloin klo 15.00.

Soitin ovikelloa ja hetken kuluttua Ninan äiti – joka esittäytyi Merjaksi - tuli avaamaan oven ja toivotti minut tervetulleeksi. Merja huomasi heti virka-asuni ja kehui sitä. Minä puolestani ihastelin Merjan puna-valkoista asukokonaisuutta, jota täydensivät punertaviksi värjätyt hiukset sekä lakatut kynnet.


Kahvitellessamme juttelimme kaikenlaisista asioista. Merja kertoi minulle menneisyydestään ja myös hiljattain eronneesta tyttärestään Ninasta, joka nyt ei onneksi olluksi kotona, vaan oli mennyt tyttöjen kanssa iltaa viettämään. Hetken kuluttua Merja kysyi, ottaisinko hiukan viiniä. Vastattuani myöntävästi hän nousi pöydästä ja meni hakemaan keittiöstä viinipullon ja lasit meille.

Katselin kiinnostuneena Merjan keinuvaa takamusta hänen astellessaan keittiöön. Merjalla oli päällään valkoinen paitapusero ja punainen hieman polvien yläpuolelle ulottuva melko tiukka hame. Jaloissaan hänellä olivat punaiset korkokengät ja ohuet ihonväriset sukkahousut tai sukat. Tunsin kuinka housuissani alkoi tulla jo hiukan ahdasta katsellessani Merjaa hänen tullessaan viinipullon kanssa.

Siirryimme istumaan sohvalle nauttimaan punaviiniä. Merja joi ensimmäisen lasillisen melko nopeasti ja kaatoikin itselleen jo lisää, kun minulla oli lasi vielä lähes täynnä. Merjan käytyä WC:ssä hän tuli lähemmäksi viereeni istumaan ja nosti kätensä hartioilleni. Huomasin silloin, että Merja oli aukaissut puserostaan pari nappia niin, että saatoin hyvin nähdä hänen punaisten rintaliivien tukemat kiinteät rintansa.

Merja hiveli hiuksiani ja tuli niin lähelle, etten voinut vastustaa kiusausta, vaan suutelin häntä. Merja vastasi suudelmaani kiihkeästi ja veti minua voimakkaasti mukanaan samalla nojautuen taaemmaksi ja lopulta kaatuen selälleen sohvalle. Jatkoimme kiihkeästi suuteluamme ja sain samalla avatuksi kiihkeästi huokailevan Merjan paidan napit niin, että pääsin suutelemaan paremmin hänen kaulaansa ja rintojensa yläosaa.

Merja avasi kravattini ja availi hapuillen paidan nappejani huokaillen samalla voimakkaasti. Vein käteni Merjan selän alle, jotta sain avatuksi rintsikoitten hakaset. Merjalla oli ikäisekseen erittäin kiinteät c-kupin rinnat, joiden nännit nousivat terhakkaasti pystyyn imiessäni niitä. Pyysin Merjaa hieman nousemaan, että sain riisuttua hänen hameensa. Hameen alta paljastui stay upit ja punaiset pikkarit. Merja vei samalla kätensä vyötärölleni ja rupesi riisumaan housujani ja päästi myös jäykistyneen kyrpäni boksereitteni ahtaudesta vapauteen. Merjan tarttuessa kulliini vedin samalla hänen pikkarinsa alas ja aloin hyväillä sormilla siistiksi ajeltua pillua.

Panin Merjan istumaan sohvalle niin, että pääsin hyvin nuolemaan hänen pilluansa ja glittaansa. Upottaessani kieleni syvälle nyt jo kostuneen pillun uumeniin Merjan hengitys muuttui katkonaiseksi ja hän rupesi kiemurtelemaan sohvalla. Nousin ylös ja vein kyrpäni Merjan pillun huulille. Silloin Merja sanoi hiukan empien: - Älä vielä, anna minun maistaa ensin. Hän halusi ottaa jäykistyneen kaluni suuhunsa ja alkoi pyöritellä terskaa huuliensa välissä samalla hyväillen käsillään kivespussejani. Merja sanoi, ettei hän ollut koskaan ennen harrastanut oraaliseksiä.

Hyvin Merja osasi asiansa, sillä minusta alkoi kohta tuntua, että lasti olisi pian lähdössä. Kysyinkin Merjalta, haluaisiko hän minun laukeavan hänen suuhunsa. Myöntävän vastauksen saatuani pyysin hänen tulevan päälleni, kun menin sohvalle selälleni, jotta voisimme olla 69:ssä. Merja tulikin kontilleen päälleni siten, että pystyin lipsuttamaan kielelläni hänen turvonnutta glittaansa. Samanaikaisesti Merja nussi suullaan kyrpääni. Hetken kuluttua vietyäni kieleni syvälle Merjan vittuun hän alkoi kiljumaan ja vapisemaan nautinnosta saadessaan orgasmin vain hetkeä ennen, kun itsekin laukesin häneen. Merjalla oli autuas ilme, kun hän irrottautui kullistani ja spermaa valui hänen suupielistään.

Halasimme toisiamme voimakkaasti orgasmiemme jälkeen. Rupesimme kuitenkin heti suutelemaan uudestaan ja kullinikin oli heti terska tulipunaisena ja vielä kostean limaisena entisestä valmiina uusiin seikkailuihin. Merja otti jälleen jäykkänä seisovan kyrpäni käteensä ja antoi terskalle pienen imutuksen.

Panin Merjan polvilleen sohvalle ja asetuin hänen taakseen ja aloin nussimaan takaapäin. Työntelin aluksi melko verkkaisella tahdilla, mutta pian kiihdytin tahtia. Merjan vittu tuntui todella kiinteältä ja yllättävän kostealta. Samanaikaisesti työnnellessäni hyväilin välillä hänen rintojaan ja välillä pakaroita.

Hetken kuluttua pyysin Merjaa istumaan sohvalle ja nostin hänen jalkansa hartioilleni. Silloin hänen survaisin jäykän kyrpäni hänen kutsuvan avonaisena olevaan pilluunsa. Jätin kyrpäni syvälle pillun uumeniin hetkeksi ja rupesin näykkimään samalla Merjan kiinteitä rintoja. Mutta yhtäkkiä Merja punastui ja huusi: ”NINA!” Sanoin itsekin: ”Täh” ja käännyin katsomaan. Nina seisoi oven suussa yllään vain valkoiset rintsikat ja stringit.

Jos kiinnostusta on, niin jatko-osa voi ilmestyä ;-)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute