Herkku-puhelin
Yökerhosta vanhempaa
Veijari

Yökerhon hämyssä katselin ympärilleni, jos vaikka joku tuttu olisi ollut liikkeellä samana iltana. Yhtään tuttua ei näkynyt ja asetuin tanssilattian viereiselle kaiteelle hörppimään oluttani ja katselemaan tanssilattialla viekoittelevasti tanssivia naisia. Suurin osa naisista oli nuoria ja hyväkroppaisia. Itse olin siihen aikaan 25-vuotias, kalju ja kaikin puolin varsin tyytyväinen vartalooni. Kävin neljä kertaa viikossa salilla hakemassa hyvää oloa kovalla fyysisellä treenillä ja kyllä se sitten myös näkyi vartalossakin.

Tanssilattian reunalla olevalla kaiteella monenikäiset miehet seurasivat tanssilattian tapahtumia. Huomasin kaiteen reunalla käsilaukun ja mietin, että kenenköhän tanssilattialla olijan kassi se mahtoi olla. Tanssijoista erottui vaaleahiuksinen, vanhempi nainen. Hän oli arviolta noin 45-vuotias. Hän keinutti ikäisekseen todella kaunista ehkä noin 165 cm pitkää ja hoikkaa vartaloaan kiihottavasti musiikin tahtiin. Hän oli pukeutunut tiukkoihin farkkuihin ja ruskeaan nahkatakkiin. Silmäni nauliutuivat hänen pyöreisiin pakaroihinsa. Rinnat vaikuttivat pieniltä, mutta se ei missään nimessä estänyt katseeni hakeutumista hänen vartaloonsa.

Aikansa tanssittuaan hän siirtyi kohti käsilaukkua, joka oli jalkojeni juuressa. Hän otti laukkunsa ja tuli kaiteen alitse viereeni seisomaan. Hän otti juomansa kaiteelta ja katsoi minuun. Katseemme kohtasi ja siinä tilanteessa ainakin minusta tuntui, että sähköä oli ilmassa. Hän otti muutaman suullisen lasistaan ja katsoi taas minuun. Hän laukaisi tilanteen aloittamalla keskustelun siitä miten ilta on mennyt ja miten yökerhossa oli niinkin paljon väkeä. Normaalisti tuollaiset aiheet saa aikaiseksi väkinäisen keskustelun, mutta hänen kanssaan mistä tahansa aiheesta oli helppo keskustella.

Hän kertoi nimekseen Jaana. Taustalla alkoi soimaan illan ensimmäinen hidas kappale. Jaana pyysi minua tanssimaan kanssaan. Painauduimme toisiamme vasten ja molemmat asettivat kätensä siveellisesti toistensa lanteille. Kappaleen lopussa Jaana kysyi, että haluaisinko tanssia toisenkin hitaan. Hän pyysi samalla lupaa, jos hän saisi laittaa kätensä kaulalleni. Painauduimme entistä lähemmin toisiamme vasten ja samalla laitoin toisen käteni hänen selkänsä taakse lähelle pakaraa. Kyrpä housuissani alkoi kovettumaan läheisyyden tunteesta, eikä hän voinut millään olla tuntematta sitä. Musiikin tauottua hän kysyi, että mitäs nyt? Mietin hetken, että mitähän hän mahtoi tarkoittaa, mutta päätin kokeilla kepillä jäätä ja kysyin, että tarkoittiko tuo teille vai meille? Yllätyksekseni hän vastasi, että jotain sinnepäin. Hänen luokseen emme voineet mennä, koska hän oli naimisissa. Lähdimme siis kävelemään minun luokseni.

Avasin kerrostalohuoneistoni ja samalla Jaana tuli lähelle ja suuteli minua kiihkeästi. Vastasin kiihkeään suudelmaan ja rutistin hänet lähelleni. Kiihkeiden suudelmien jälkeen riisuimme ulkovaatteemme ja menimme keittiöön, jossa Jaana pyysi saada lasillisen vettä. Ottaessani lasia kaapista tunsin Jaanan kädet takapuolellani. Hymyillen ojensin hänelle lasin.

Siirryimme suoraan makuuhuoneeseen. Jaana riisui hitaasti vaatteitaan ja jätti pikkuhousut jalkaan kun taas minä humalatilan rohkaisemana riisuin itseni alastomaksi. Kyrpäni oli tässä vaiheessa hieman jäykistynyt, eikä Jaanakaan voinut olla huomaamatta sitä. Menimme saman peiton alle lusikka-asentoon. Yritin asetella itseni siten, että kyrpäni painautuisi mahdollisimman lähelle Jaanan jalkoväliä. Yritin muuttaa välillä asentoa, jotta Jaana ei nukahtaisi. Hetken maattuamme Jaana sanoi, että hänkin haluaa olla alasti ja riisui pikkuhousunsa. Palasimme samaan asentoon, jolloin entistä voimakkaammin painoin lantiotani Jaanaa vasten. Yhtäkkiä tunsin hänen kätensä reidelläni. Siirsin toista jalkaani ja Jaanan käsi liukui kohti jalkoväliäni ja kovana seisovaa kyrpääni. Hän tarttui kyrpääni ja alkoi vetelemään esinahkaa edestakaisin. Se tuntui taivaalliselta ja jotenkin kielletyltä, selvästi vanhempi naimisissa oleva nainen runkkaa kyrpääni makuuhuoneessani. En halunnut laueta hänen käsilleen vaan pyysin, että saisin nuolla häntä. Siirryin hänen jalkoväliinsä, jossa minua odotti märkä pillu vaaleine siististi ajeltuine karvoituksineen. Hitaasti aloin nuolla hänen uloimpia pillun huuliaan. Hänen vartalonsa värähti kosketuksestani. Nuolin rohkeammin ja avasin sormillani pillun huulia auki. Jatkoin nuolemista pitkin vedoin, mutta hitaasti ja selvästi kiusaten. Jaana nosti lantiotaan ja samalla painoin kieltäni kovemmin vasten hänen pillunsa yläosaa. Pyöritin kieltä kiihtyvällä tahdilla ja Jaana selvästi nautti saamastaan huomiosta.

Jaana keskeytti nuolemisen ja nousi sanaakaan sanomatta ylös ja käänsi minut selälleen. Hän otti tiukan otteen kyrpäni varresta ja upotti sen kuumien huuliensa väliin. En voinut kuin nauttia todella taitavasta suihinotosta. Kyrpäni liukui hitaasti noiden huulien välissä ja käden ote pysyi koko ajan tiukkana puristaen kyrpäni vartta.

Halusin häntä. Halusin työntää kyrpäni hänen märkään pilluunsa. Käskin häntä lopettamaan ja asetin hänet selälleen eteeni. Levitin hänen jalkansa ja kysyin, että haluathan sinä kovaa, nuorta kyrpää. Hän nyökäytti hyväksyvästi, mutta halusin hänen sanovan sen ääneen, joten toistin kysymyksen. Jaana avasi suunsa ja sanoi, että työnnä kova kyrpäsi sisääni ja nussi kovaa. Asetin kyrpäni pillun huulille ja painoin lantiotani eteenpäin. Kyrpä upposi sentti sentiltä hänen sisään. Aloitin hitaat työnnöt. Jaana nosti jalkansa ja rutisti minut vasten itseään ja alkoi määräämään tahtia. Hän halusi koko ajan kovempaa. Molemmat huohottivat nautinnosta. Tunne oli sanoinkuvaamaton ja molemmat selvästi nauttivat tilanteesta. Jaana pyysi saada kyrpää takaapäin. Otin hänen pyöreistä lanteistaan kiinni ja painuin hänen sisäänsä. Puristin hänen lanteitaan tiukemmin ja upotin kyrpäni jokaisella työnnöllä pohjaan saakka. Jaana uikutti nautinnosta käsittelyssäni ja se antoi lisää varmuutta ottaa hänet kovemmin. Nussin kuin viimeistä päivää painaen nuoren miehen innokkuudella kyrpääni yhä uudestaan ja uudestaan hänen kuumaan pilluunsa. Enää en voinut vastustaa nautintoa vaan tunsin, että laukeaisin kohta. Kyrpäni alkoi sykkimään hänen sisällään ja myös Jaana tunsi sen. Uikutus muuttui pitkäksi vaikerrukseksi kun kyrpäni sykki kiihtyvään tahtiin ja laukesin hänen sisäänsä.

Kierähdimme hikisinä makaamaan vierekkäin. Otin hänet kainalooni ja suutelin häntä huulille. Yllätyksekseni Jaana sanoi, että kiitos, tunnen itseni taas naiseksi. Ilmeisesti kotona petipuuhat olivat olleet hieman jäissä. Hetken sängyllä makailtuamme tunsin taas tuon vaativan otteen kyrvälläni...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute