Herkku-puhelin
Aurinkoinen päivä (tositarina)
-sexgirl-

Olin edellisenä päivänä sopinut treffit netistä löytämäni miehen kanssa. Hän oli 28vuotias komea,yli 180cm sopivan kokoinen mies. Sinä päivä menin kaupunkiin sukulaisen luo ekaksi kunnes kello löi sovittua aikaa ja lähdin kävelemään uimarantaa kohdin. Ihmettelin missä mies oli. Poltin savukkeen jännitykseen ja samalla viestitin miehelle olkoon hän nyt vaikka Simo (nimi muutettu). Simo vastasi viestiin heti ja kertoi olevansa toisessa päässä ranta seutua.

Pyysin häntä ajamaan autollansa toiseen päätyyn koska itse olin kuitenkin jalkaisin,käveleminen kestäisi muutaman tovin. Hetken kuluttua näin Simon ajavan minua kohdin, sydämmeni tykytti vauhdikkaasti. Hän tervehti iloisesti ja nousi autosta. Olin suunnitellut että käytäisiin ekana pienellä kävelyllä jotta jännitys hiipuisi. Simo suostui tähän. Me käveltiin hetken kunnes pysähdyttiin penkille, Simo otti minut syliinsä. Hän oli hiukan kiihottunut tilanteesta niikuin minäkin. Vaihdoimme tulisia suudelmia samalla kun hänen käsi vaelteli reidelläni. Olin laittanut sinä päivänä pinkin mekon päälleni, toki myös rintaliivit ja pikkarit.

Me juteltiin niitä näitä siinä kunnes päätettiin polttaa savukkeet. Poltettuamme menimme autolle. Simo kertoi että oli miettinyt paikan jossain rauhassa,venevalkama. Hän laittoi navigattorin päälle ja lyhyt matka alkoi. Hetken ajeltuamme olimme oikeassa paikassa. Alakertaa kuumotti ajatus mitä pian tapahtuu,kostuin. Simo ajoi auton nätille kohdin,onneksemme paikka oli tyhjä,en malttanut odottaa,kohta saisi kyrpää ajattelin. Katsoimme toisiamme silmiin, Simo kysyi mentäisiinkö takapenkille. Nyökkäsin vastaukseksi. Menimme takapenkille istumaan. Hetken poristuamme ja kainalossa oltua päätin tehdä jotain.

Menin Simon syliin hajareisin. Suutelin kiihkeästi ja hieroin pimpalla etumusta jossa oli jo elämisen merkkejä. Simo katsoin silmiini ja kysyin tekeekö mieli kun nuin hytkyt. Naurahdin ja myönsin asian. Hän pyyti minua nousemaan jotta saisi housunsa pois,i tse heitin märät pikkarit pois. Kunnes näin Simon kullin edessäni, nam ajattelin. Otin kyrvän käteen ja runkkasin hetken aikaa. Nuolasin terskaa oi että maistui herkulle kuitenki viime kerrasta oli heti. Otin koko komeuden suuhun ja lutkutin. Kulli ole arviolta 18cm ja paksu. Kiimoissani nopeutin tahtia. Simo äänehteli. Hänen sormet oli posliini pilluni kimpussa. Sormet hieroi klitorista ja välillä menivät sisään. Hän toi sormensa suuni lähelle, sain maistaa makujani. Lopetin suihin ottoni ja menin hajareisin kullin päälle. Simo auttoi ja ohjasi kullin märkään herkkuuniin. Aah päästin kun kulli upposi koloon. Aloin hitaan ratsastuksen ja suutelin Simoa. Hän kehui taitojani. Nopeutin tahtiani. Jatkoin ja jatkoin kunnes aloin väsyä. Simo halusi nussia takaapäin. Menin nelinkontin takapenkille ja asetin pilluni tarjolle mahdollisimman hyvin. Simo tuli taakseni ja asetteli kyrpää reikäni kohalle ja alkoi jyystää. Hänen kassinsa ihanasti koskettivat klitoristani. Orkkuni tuli. Simo lopetti nussimisen ja istuutui,hän halusi että hoidan loppuun suulla. Tein työtä käskettyä, hoidin kassit, imin terskaa jne. Sain lastin liikkeelle. Hän ruiskutteli lastinsa suuhuni. Yritin niellä kaiken. Olimme tyydytettyjä.

Puhdistimme vielä paikat paperilla kunnes puimme päälle ja menimme savuille. Siitä sitten auto tankkaamaan, pitsalle ja kauppoille :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute