Herkku-puhelin
Yöunelma
mies

Heräsin taksin ääneen etupihallamme. Olin nukahtanut yksin isoon sänkyymme kun naiseni oli viettämässä iltaa tyttökaveriensa kanssa.

Naiseni on 3-kymppinen hoikka C-kupin omaava herkkupala vaikka itse sanonkin. Hän avasi ulko-oven mahdollisimman hiljaa ja meni pesulle.

Ilmeisesti tässä vaiheessa nukahdin kun seuraavan kerran heräsin naiseni oli kiinni kullissani. 19 cm kullini oli täydessä seisokissa naiseni suukäsittelyssä. Ihmettelin hänen toimintaansa hieman, vaikkei se minua juuri haitannutkaan. Naiseni alasti touhuamassa jalkovälissäni. Kokeilin hänen posliiniksi ajeltua jalkoväliään. Pillu oli aivan märkä ja kuumana.

Käänsin naiseni selälleen ja iskin kullia sisään sykkivään pilluun. Rakastelin tässä asennossa kunnes huomasin naiseni lähestyvän orgasmia, joten päätin vaihtaa asentoa. Panin pylly pystyssä olevaa naistani takaapäin vauhdilla ja samalla pystyin sormettamaan hänen pyllyreikäänsä. Sormi upposi siihen ilman vastustusta. Ilmeisesti alkoholi teki tehtävänsä, sillä tavallisesti vaimoni ei pitänyt peppuseksistä.

Vaimoni sai orkkunsa sormi syvällä pyllyssä ja kulli liukkaassa pillussa. Myös minä aloin lähestymään orgasmiani. Vetelin pitkiä vetoja tiukkaan pilluun ja sain mahtavan spermasuihkun aikaan vaimoni kireään pilluun.

Naiseni nukahti lähes heti käymättä lainkaan alapesulla. Minua kiihotti spermainen pillu vieressäni joten päätin sormeilla sitä vielä. Vaimoni nukkui täyttä päätä ja minä aloin kiihottumaan uudelleen. Pian sormetin molempia reikiä kiihtyvällä tahdilla.

Yhtäkkiä vaimoni tuntui olevan hereillä. Hän sanoi minulle: "Tanja, nyt riittää sormeilu, ala imemään klitoristani." Minä ihmettelin kuka Tanja kunnes muistin hänen tyttökaverinsa. Oliko naisilla ollut jotain touhuja ennen kotiin tuloa? Siitä en jäänyt ottamaan selvää vaan aloin nuolemaan hänen spermaista pilluaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute