Herkku-puhelin
Asuntoa etsimässä 3
K

Olin jälleen ollut Marjukkaan yhteydessä. Sovimme tapaamisen yhteen myynnissä olevaan isoon huoneistoon. Olin odottanut jo pitkään pääseväni tapaamaan Marjukkaa, koska hänen kanssaan oli synkannut.

Soitin ovikelloa. Hetken odoteltuani ovi aukesi. Avaaja ei ollutkaan Marjukka. Katsoin kysyvästi sanoen että: ”Taidankohan olla oikeassa paikassa.” Avaaja kysyi: ”Missä sinun pitäisi olla?” Kerroin, että olin tulossa tapaamaan Marjukkaa ja samalla katsomaan huoneistoa. Nainen hymyili sanoen että: ”Marjukalla tuli asuntoesittely, mutta on hän tulossa noin tunnin päästä.” Marjukka oli pyytänyt häntä tekemään esivalmisteluja. Nainen esitteli itsensä Kirstiksi.

”Tule sisään”, hän sanoi. ”Ole kuin kotonasi. Olen laittanut sinulle jo kylpyveden valumaan.” Vau, ajattelin, kun katsoin ympärilleni jo eteinen huokui isoa huoneistoa. Riisuin päällystakin ja kengät. Aloin kierrellä asuntoa samalla katsellen tätä Marjukan ystävää. Kirsti ojensi kylpytakin sanoen: ”Voit riisua tuolla makuuhuoneessa.” Tein työtä käskettyä. Vaihdoin päälleni kylpytakin. ”Kylpy on valmis”, Kirsti sanoi. Hän tuli kylpyhuoneeseen kanssani. Siellä oli iso poreamme. Kynttilöiden valossa kylpyhuone näytti oikein hienolta.

Marjukka oli pyytänyt Kirstiä pitämään minusta oikein hyvää huolta. ”Otatko jotain juotavaa”, hän kysyi. ”Punaviiniä voisin ottaa jos on.” Riisuin kylpytakin ja menin kylpyyn. Testailin poreammeen toimintoja. Kirsti palasi hetken päästä tarjotin mukanaan, jossa oli pullo ja kaksi lasia ja vähän juustoja. ”Täällähän on hyvä palvelu”, sanoin. Hän asetti ne ammeen reunalle. Sitten hän kysyi haluaisinko selänpesun. ”Kyllä vain”, vastasin. Kaadoin itselleni viiniä, samalla kaadoin Kirstillekin. Siemailin lasista viiniä. Kirsti kysyi: Niin haluatko sen selän pesun nyt? ”Kyllä se sopii.” Sammutin poreet ja nousin ylös. Onneksi oli Kirsti laittanut kylpyvaahtoa, miehuuteni oli osoittanut pientä heräämisen merkkiä. Olin katsellut Kirstiä, on meinaan aika pakkaus vaikka ikää on kertynyt jo hällekkin.

”Sienellä vai harjalla?” Hän kysyi. ”Harjalla mut kevyesti”, sanoin. Kirsti aloitti hartioista, laskeutuen hiljalleen alemmas. Kirsti on näköjään aika huolellinen. Samalla hän kyseli että mistä Marjukka oli minut löytänyt. Kerroin ja samalla kysyin et eikö hän ole muka kertonut. Kirsti naurahti ja taputti takapuoleen sanoen: ”Kysyppä vaan kuinka paljon?”

Takapuolen pestyään Kirsti kysyi: ”Pestäänkö edestä?” Käännyin turhia kursailematta .Varsinkin jos Marjukka on kaikki kertonut niin mitäs sitä kainostelemaan. Pidän rohkeista naisista. Kirsti jätti harjan pois ja alkoi saippuoimaan käsin. Ensin hartiaseutu, hiljalleen kädet, otti välillä nestesaippuaa lisää. Vatsan seudulla vauhti hieman hidastui, kun miehuuteni oli herännyt miltei kokonaan. Kirsti sivuutti ensin pesten toisen reiden etupintaa ja sitten toisen. Käsi kävi välillä todella lähellä. Kokoajan tuntui mahtavalta, mutta samalla vähän nolotti, koska en tuntenut Kirstiä. Sitten hän tarttui mitään kysymättä tanassa olevasta miehuudestani kiinni. Alkoi saippuoimaan sitä todella hitaasti ja hellästi edestakaisin liikkein. Välillä hän otti lisää saippuaa. Kirsti näköjään nautti tilanteesta. Eipä sen puoleen, niin nautin minäkin.

Alkoi tuntua siltä, että lasti lähtee liikenteeseen kohta. Sanoin Kirstille, hän katsoi minua hymyillen. Sanoin et: ”Eiköhän pestä sinutkin.” Kirsti ei hellittänyt otettaan kyrvästäni vaan otti suihkun ja alkoi huuhdella sitä. Sitten hän sammutti suihkun. Hänen kätensä teki kyllä hyvää, mutta en haluaisi purkautua näin. Välillä hänen toinen kätensä teki tutkimusmatkaa vartalollani. Sitten hän kumartui hieman ottaen miehuuteni suuhunsa. ”Voi voi”, ajattelin. Hän leikitteli kielellä taidokkaasti, imien tosi hyvin. ”Tätä ei kestä enää kauaa”, varoittelin. Niinhän siinä sitten kävi. Lasti tuntui lähtevän ihan selkärangasta saakka,eikä Kirsti ottanut kyrpääni pois suustaan, vaan nieli koko satsin. Kirsti ei hellittänyt otettaan ollenkaan vaan jatkoi kunnon imutusta. Vähänajan päästä hän otti miehuuteni pois suustaan, mutta jatkoi kädellään töitä. ”Ei kai me vielä lopeteta”, hän sanoi. ”No ei”, sanoin, ”täähän on vasta alkua. Nyt on mun vuoro pestä sinut...”

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute