Herkku-puhelin
Asunnon vuokraus
Osku

Lähtökohtatietona kerrottakoon, että toimin kiinteistövälittäjänä eräässä suuressa kaupungissa pääkaupungin ulkopuolella. Asuntovuokraus ei kuulu tehtäviin kuin erikoistapauksissa, mutta autan aina hyviä asiakkaitani kun hyödyn siitä itsekin hieman rahallisesti. Tässä lähtökohdat kesällä 2011 tapahtuneeseen.

Eräs uudehko kerrostaloyksiö piti vuokrata ja laitoin asunnosta ilmoituksen nettiin. Pienellä viiveellä puhelin rupesi soimaan ja sovin muutaman näytön asuntoon ns. kiinnostuneille. Muutama "poikanen" kävi asuntoa katsomassa ja he olisivat olleet vuokraamassa asuntoa heti, mutta olin ehtinyt sopia näytön myös erään neitin tai naisen kanssa ja lupasin ilmoittaa asiasta kun kaikki halukkaat ovat asunnon nähneet.

Heinäkuun tiistai-iltapäivänä olin sovittuna aikana odottamassa tätä naisihmistä talon ulko-oven edessä ja katsoin kun noin parikymppinen tyttö tulee polkupyörällä kohti minua. Tytön päästyä pyörän kyydistä pois hän esittäytyy Minnaksi ja totean hänen olevan asunnon katsoja. Minna näytti todella "syötävältä" näin nelikymppisen miehen silmin. Kesäisesti pukeutuneena, lyhyt farkkuhame, korkkarit ja t-paita joka ei hirveästi jätä arvailujen varaa...

Pikaisella silmäyksellä Minnan olisi pitänyt olla jonkin yökerhon tiskillä lipittämässä siideriä eikä vuokra-asuntoa katsomassa. Olisin voinut laittaa pääni pölkylle, että paidan alla ei ole rintaliivejä vaan arviolta b-kupin rinnat uhmasivat painovoimaa.

Asiaan :)

Päästin neitin rappukäytävään ja kerroin asunnon olevan ensimmäisessä kerroksessa, joten portaita ylöspäin. Herrasmiehenä jättäydyin taka-alalle eli annoin silmäni levätä pitkissä säärissä ja kuvittelin mitä lyhyen hameen alta löytyisi.

Katsoimme asunnon läpi pikaisesti ja Minna totesi haluavansa vuokralaiseksi. Kysyin häneltä perustiedot, jotka kertoivat hänen juuri täyttäneensä 20 v. Minä olisin ollut valmis ottamaan hänet vuokralaiseksi välittömästi, mutta kerroin hänelle, että vuokranantaja päättää, kun on muitakin kiinnostuneita jne. Tietysti minun kertomallani on suuri merkitys :)

Kysyinkin häneltä: "Miten tai mitä olisi sellaista, miksi hänet juuri pitäisi valita vuokralaiseksi?" Minna meni miettiväksi ja totesi, että hän todella haluaa tämän asunnon itselleen, eikö asiaa voisi jotenkin sopia? Samalla hän tuli aivan viereeni.

Minä heittäydyin hölmöksi: "Mitä tarkoitat?" Samalla käänsin katseeni alaspäin suoraan hänen silmiinsä. Minna totesi: "Tehdään keskinäinen sanaton sopimus." Samalla tunsin tytön kädet vyötärölläni, nielaisin kerran tyhjää ja nyökkäsin, jos sopimus on hyvä niin mikä ettei..

Minnan näppärät sormet alkoivat salamana avaamaan puvun housujen vyötä ja saatuaan housuni auki polvistui eteeni. Hän kaivoi bokserieni kätköistä puoliksi jo jäykistyneen kaluni. Minnan silmät laajenivat kun hän näki puoliseisokissa olevan sukukalleuden (täydessä mitassaan noin 26 cm).

Minna teki muutaman runkkausliikkeen ja kysyi: "Olisiko meillä mahdollisuutta päästä yhteisymmärrykseen?" Totesin, että mikä ettei.

Samalla hänen huulensa tavoittivat terskanpään ja suuhoito alkoi. On todettava, että hän oli ennenkin ottanut suihin. Imu oli taivaallinen ja kieli tuntui ehtivän joka puolelle kaluani vaikka se ei kokonaisuudessaan suuhun mahtunutkaan. Hetken käsittelyn jälkeen tuntui, että nalli saattaa olla lähdössä mutta en halunnut vielä nautinnon loppuvan.

Irrotin Minnan hellästi kaluni kimpusta ja nostin hänet seisomaan, suutelin kaulaa ja samalla annoin käsieni vaeltaa nuorella vartalolla.

T-paidan alta paljastui kaksi todella kiinteää (liivitöntä) maitorauhasta. Hieroin ja imeskelin rintoja hetken jolloin Minna alkoi hieman hengittämään katkonaisesti. Siirsin käteni hameen alle puristaen upeaa takamusta sekä hivutin sormeni hänen pikkuhousujen kuminauhan sisälle. Minna levitti jalkojaan, jolloin pääsyni perille oli esteetön. Sormetin tyttöä ja tuntui, että orgasmi ei ollut kaukana, sillä polvet tuntuivat pettävän..

Päätin, että nyt mennään asiaan.

Riisuin Minnan pikkarit ja nostin hänet keittiön työtason päälle. Nostin hameen ylös ja sen alta paljastui limainen pieni pillu jota koristi kiitorata. Nyt oli minun vuoroni tehdä kielitöitä. Laskeuduin nuolemaan Minnaan ja hänen sähköiskunsa lisääntyivät vain. Huohotuksen seasta Minna totesi: "Tule jo! Haluan tuon jättikalun sisälleni!"

Eihän tuollaiseen pyyntöön voi muuta kun vastata myöntävästi, nousin ylös ja aloin sovittamaan terskanpäätä huulille. Painoin hyvin rauhallisesti sisäänpäin ja välillä hieman peruuttaen, jotta en satuttaisi tyttörukkaa.

Päästyäni kokonaan sisälle tunsi terskani olevan kohdun suulla ja Minnan silmät olivat kääntyneet nurin. Tiukka pikku pillu sykki kaluni ympärillä saaden ensimmäisen nautintonsa. Hetken odotettuani aloitin varovaiset työntöni ja Minna huokaili jokaisella sisääntyönnöllä. Hetken kuluttua uskalsin painaa jo "täysillä", jolloin neiti vain ähkyi ja vedet vuotivat hänen silmistään. Tällaista tiukkaa rasiaa ei kyllä kukaan kestä kovin pitkään, vaan tunsin laakin olevan lähdössä.

En edes ehtinyt ajatella ehkäisyä kun lastini lähti liikenteeseen, painoin automaattisesti vain sisään niin syvälle kuin pystyin eli varmasti kohtuun asti ja kaikki perille. Hetken henkeä vedettyäni otin veltostuneen kaluni ulos ja spermaa valui neitin persevakoa pitkin tippuen lattialle. Minnakin havahtui samalla tähän maailmaan todeten, hänen saaneen kerrankin useamman orgasmin samalla naintikerralla.

Hän nappasi keittiön pöydältä paperia ja pyyhkäisi hieman pilluaan ja kysyi: "Tehdäänkö sopimus?" Vastaukseni oli arvattava: "Tehdään tietysti!"

Minna kumartui vielä veltostuneen kaluni puoleen ja otti sen suuhunsa, nuollen puhtaaksi. Siisteys ennen kaikkea. Siistimme muutenkin ulkoasuamme ja sovimme asiat asunnon suhteen sekä kuulin Minnan syövän e-pillereitä, joten vaaraa ei pitäisi olla vaikka siemenet sisällä olivatkin.

Teimme Minnan kanssa asunnosta vuokrasopimuksen vielä loppuviikosta ja samalla sovimme, että pidän itselläni avaimen ja käyn aina välillä katsomassa "missä kunnossa asunto on".

Hänen muutettua asuntoon, olen käynyt tarkistuskäynnillä ainakin joka toinen viikko.

Jos haluatte kuulla niistä lisää, laittakaa palautetta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute