Herkku-puhelin
Yövuorossa
työpäällikkö

Toimin työpäällikkönä eräässä tehtaassa, teimme töitä kolmessa vuorossa. Olin aamuyöstä toimistossani tekemässä raporttia, kun oveen koputettiin. Sisään astui minua muutamia vuosia nuorempi Marja. Kysyin: "Mitähän sinulla on mielessäsi."

"Kaikenlaista", Marja vastasi hymyillen.

Marja oli mukavan muotoinen, rinnat sellaiset c-kuppia, pyöreä ihana peppu.

Ennen kuin ehdin sanoa enempää, Marja polvistui eteeni ja avasi housuni ottaen kaluni esiin sanoen "kuten esimerkiksi tämä". Samalla hän imaisi terskaani niin että pahaa teki. Kullini jämähti kovaksi, ja Marja runkkasi sitä samalla imien.

Sanoin, että "lopeta tai tulen suuhusi". "Tule vaan", hän totesi.

Nostin kuitenkin Marjan pöydälle ja riisuin hänet, painoin suuni hänen kiimaiselle pillulleen nuollen koko ihanan pillun.

Nostin hänen jalkansa olkapäilleni ja painoin kovana seisovan kyrpäni keralla perille. Nain häntä rajusti samalla hyväillen hänen isoja rintojaan. Hetken kuluttua Marja laukesi täristen ja hänen pillunsa imi kyrpää sisälle. Marja sanoi, että "laukea mun pilluuni..", jonka tein hetken päästä.

Spermani täytti tuon ihanan pillun osan valuessa kohti Marjan peppua... "Kiitos", Marja sanoi, "tätä mulla oli mielessä... tule illalla luokseni niin jatketaan..."

Lupasin mennä ja meninkin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute