Herkku-puhelin
Arjan synttärilahja
Pete

Sateisena elokuun päivänä olin menossa Tampereelle toimittamaan 36v. synttärilahjaa nettiystävälleni Arjalle. Minulla oli hierontapöytä mukana ja ajattelin antaa hänelle kokovartalohieronnan. Olemme netissä kirjoitelleet ja kuvatkin oli vaihdettu joten tiesin minkälaistä vaaleaa kaunokaista odotin.

Hän odotti minua sovitun ravintolan katetulla terassilla upeassa kesämekossa. Halasimme tiukasti ja pienen pusun jälkeen siirryimme sisätiloihin tilaamaan syntymäpäivälounaan. Vaihdoimme kuulumisia ja keskustelimme kaikista mieleen tulevista asioista. Hyvin syötyämme lähdimme autollani Arjan kerrostalokaksioon kaupungin laidalle. Kysyin häneltä onnistuuko hieronta näin ensimmäisellä live-tapaamisella vai onko se liian kiusallista. Onnekseni hän oli innoissaan ja sanoi sen onnistuvan mainiosti, kun hänellä oli lihakset jumissa johtuen istumatyöstä ja tietokoneen käytöstä.

Arja riisui itsensä alasti ja pyyhkeeseen kietoutuneena meni hierontapöydälle vatsalleen. Aloitin hellän hieronnan pohkeista. Niitä näitä jutellen hieroin rasvaisin käsin hänen pohkeensa ja siirryin ylöspäin hänen reisiinsä, jotka olivatkin aika kipeässä kunnossa. Hieroin aika kovaa kun ajattelin, että kyllä hieronnasta oikeasti täytyy myös olla apua. Nostin pyyhettä ylöspäin päästääkseni reisien yläosaan asti. Näin upeat pakarat jotka erottuivat vaaleana muuten auringon ruskettamasta ihosta. Minun oli vaikea pitää ajatukset hierontatyössä, kun näin jalkojen välissä erottuvat häpyhuulet ja hentoa karvoitusta. Reisien yläosaa hieroessani sormet osuivat johonkin kipeään kohtaan. Arjan jalka aukesi siinä samasssa ja hänen pillustaan tuli litsahdus häpyhuulien auetessa. Sanoin anteeksi ja lupasin hieroa kipeää kohtaa varovaisemmin. Lisäsin rasvaa ja kipu alkoi hellittää pikkuhiljaa.

Siirryin ylöspäin hieroen pakarat, selän, niskan ja hartiat. Niskoja ja hartioita hieroessani hänen kätensä osui housun etumukseeni ja hänen täytyi tuntea että kaluni oli hieman kovettunut puntissani. Hän ei sanonut mitään, mutta pyysi että olisin vielä uudestaan hieronut hänen kipeää kohtaansa yläreidessä. Siirryin käsittelemään hänen reisiään ja jalat olivat selkeästi avoimemmat kuin aikaisemmin ja näin hehkuvan punaisiin avoimiin häpyhuuliin täysin avoimesti. Hieroin käsilläni siten että ylöspäin mennessä peukaloni osui hänen häpyynsä. Hän värähti hieman ja hänen suustaan tuli syvä huokaus. Jatkoin näin useamman kerran kunnes hän sanoi että laita sormesi sinne.

Painoin etusormeni hänen kuumaan, kosteaan ja tiukkaan pilluunsa. Arjalla ei ollut lapsia ja hän tuntui siksi ehkä vieläkin tiukemmalta. Sormeni liukui sisään ulos monta kertaa ja hän nosti takamustaan ylöspäin. Arjan noustua polvilleen otin sormeni pois ja kielelläni nuolaisin hänen isona ja kovana erottuvaan klitorikseen. Se oli Arjalle liikaa ja hän sai välittömästi mahtavan orgasmin ja täristen lysähti alas pöydälle.

Arjan orgasmin hellitettyä pyysin häntä kääntymään ja jatkoin vielä tihkuvan pillun nuolemista, nuolin välilihaa ja kävi kieleni myös hänen anuksellaankin. Klitorista nuollessani painoin kaksi sormea Arjan sisään ja aloitin hellän sorminainnin. Kieli klitoriksella ja sormet pillussa saivat taas aikaan sen että Arja alkoi täristen saamaan uutta orgasmia ja kohta hänen polvensa ja reitensä jättivät pääni tiukkaan väliin hänen saadessaan pitkältä tuntuvan orgasmin...

Riisuin housuni ja Arja siirtyi pöydän päätyyn siten että pääsin työntymään hänen tiukkaan pilluunsa. Olen joskus saanut nuorempiakin, mutta Arjalla oli kyllä tiukin ikinä naimani pillu, vaikka minullakin on vain keskiverto kalu. Pääsimme hyvään rytmiin ja Arjan takapuoli teki mahtavaa pyöritystä lypsäen kaluani kuin kovassa hädässä. Minulla alkoi olla vaikeuksia pidätellä itseäni tässä menossa ja muutaman minuutin jälkeen en pystynyt pidättämään, vaan laukesin räjähtäen hänen tiukkaan pilluunsa. Arja ei saanut nyt orgasmia ja olin siitä hieman pahoillani, mutta hän kiitti niistä aikaisemmista.

Menimme suihkuun ja jatkoimme syntymäpäivän viettoa. Illalla ja yöllä jatkoimme vielä rakasteluamme. Aamulla lähdin kotiini tyytyväisenä. Mielestäni synttärilahjani oli onnistunut ja toivon tämän vielä jatkuvan... Taidankin nyt soittaa Arjalle.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute