Herkku-puhelin
Yöpäivystys
Lutka_TV

Pimeä elokuun ilta on vaihtunut yöksi ja kadulla kuuluu vain vaimea korkojen kopina, lutka päivystää siellä. Kadulla odottaa saalistaan kylän irstain Transulutka Pamela reisisaappaissaan ja tiukassa lyhyessä punaisessa minihamosessaan. Saappaitten reunoja koristavat sukat nauhoineen. Tiukka pvc-korsetti verhoaa vartaloa. Päällään hänellä on musta pitkä nahkatakki. Raskaat korut korvissaan, voimakkaasti ilotyttömeikein meikattuna hän seisahtaa kadun laitaan, sytyttää tupakan ja imee sitä räikeästi punatuin huulin.

- Ei pokan pokaa koko iltana, nyt ei suju, mietti lutka hitaasti savuketta imien, mutta samalla kuin toiveiden toteutumana kääntyy hiljaiselle kadulle ajoneuvo, joka pysähtyy ilolinnun eteen, auton ikkuna avautuu.

- Iltaa, paljonkos suihin otto olisi näin ilta-aikaan.

- Tänään saat sen viidelläkypällä, olen taitava ja hyvä imuttaja.

- No tule sisälle, asia on ok, toteaa ajoneuvon kuljettaja.

Persettään keikuttaen Pamela kävelee auton toiselle puolelle ja avaa oven, sekä istuu kuljettajan viereen. Lyhyt hame paljastaa saappaiden ja sukkien reunat sekä kummun jota verhoaa kumipikkarit. Kuljettaja katselee vieressä ilmestystä.

- Voi hemmetti, sähän olet tranu, melkoinen häpykumpu, en ollut kyllä sellaista etsimässä, mutta sussa on kyllä jotain ihanan pornoa, etten viitsi ajaa sinua poiskaan.

- Ei huolta, hoidan hommani ammattitaidolla, samalla käsi hamuaa farkkujen sisällä kohoavaa kyrpää, nokkelat kädet avaavat vetoketjun helposti.

Vapauteen pongahtanut kyrpä kiiltelee limaisena ja poskea odottavana, tottuneesti lutka runkkaa sitä muutaman kerran kädellään ja aloittaa sen imuttamisen, välillä poskeen ottaen, välillä syvälle nieluun imien.

- Ai vittu että olet hyvä, aivan upeata poskihoitoa, ähisee autoilija saadessaan upeata käsittelyä.

- Jos annat ekstraa saat panna mua perseeseen, se on liukas ja tiukka, toteaa lutka.

- Saat ihan varmasti aika ihana olet, elämäni parasta palvelua, mutta menisimmekö rauhaisampaan paikkaan naintipuuhiin, toteaa kuski suihinoton lomassa.

- Mennään vaan, haluan antaa sulle parhaan panon, toteaa Pamela-lutka imuttelun välissä.

Rauhaisa paikka löytyy kaupungin laitamilta, auto pysähtyy ja Pamela nousee autosta persettä keikuttaen kävellen sen eteen nojaten konepeltiin. Ei mene kauankaan aikaa kun kyrpä pystyssä oleva autoilija saapuu lutkan taakse hyväillen kiimaista pvc-persettä limaisella kookkaalla elimellään.

- Ai vittu että ihana timmi perse sulla lutka, lima kiillottaa tota sun hametta vielä lisääkin.

- Lopeta se lässyttäminen ja anna mulle kyrpää, eihän tässä koko iltaa jaksa odottaa, toteaa Pam kyrpää kädellään reiälleen ohjaten.

Suuri kyrpä uppoaa lutkan sisään ja nainti auton konepeltiä vasten alkaa, hiljaa urahdellen kuski kyntää tranulutkaa perseeseen. Pamela työntelee halukkaasti vastaan ja pallit läpsähtelevät iloisesti hameen ja vaon välimaastoon.

- Aaah vittuu että olet tiukka ja upea, eihän tätä kauan kestä, toteaa kuski melkein valmiina purkautumaan.

- Anna tulla vaan sisään, haluan koko lastin sinne, uuhh onpa se iso ja ihana, auuttss anna lisää sitä.

Ei mene enää kauankaan kun kyrpä purkaa koko lastinsa lutkan reiän uumeniin samalla sykkien ja hiljaa veltostuen.

- Ahh tekipä hyvää aivan upea pano, toteaa tyydytetty kuski, olit parasta seksiä aikoihin.

- Kiitos vaan, ilo oli ihan minun puolellani, samalla ylös nousten ja hameen reunaa suoristava Pamela toteaa, olit ihana, toteaa hän ohi kulkiessaan, pysähtyen hetkeksi tyydytetyn kuskin luo, kiitos ja suukko sinulle, olit hyvä pano. Suukon jälkeen vaimea korkosaappaiden kantojen kopina ja hiljaa keinahteleva peppu katoaa pimeään yöhön.

Näin tällä kertaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute