Herkku-puhelin
Asuntoa etsimässä 2
K

Marjukan kanssa keskustelu tuntui siltä että olisimme tunteneet jo pitkään.

Keskustelumme kääntyi hiljalleen siihen suuntaan et voisin ymmärtää että rouva on lämmennyt koska itse olin aivan tulessa, hän kysyi että otanko lisää kahvia, kyllä kiitos sanoin ja nousin samalla hakemaan lasin vettä. Yritin olla niin ettei Marjukka huomaisi etumustani. olin hänen takanaan kun otin lasin kaapista, tuntui siltä että hän tahallaan nojautui hieman taakse, etumukseni painautui hänen selkäänsä,varmaankaan ei voinut olla tuntematta seisokkiani. Menin takaisin pöytään, Marjukka kaatoi lisää kahvia, katsoin häntä hänellä oli aika sopivan kokoiset rinnat katseemme kohtasi hän kysyi, pidätkö näkymästä? Pidän, kerroin hänelle että pidän oikein paljon kypsemmistä naisista jotka ovat nuorekkaita ja ovat pitäneet itsensä kunnossa. Marjukka oli viemässä kahvikannua pois kun itsekin lähdin hakemaan lisää vettä. Laskin lasin keittiön pöydälle ja menin Marjukan taakse. Otin hänet hellään halaukseen, hän vastasi käsillään,

Suutelin niskaan kaulalle, tunsin kuinka hänen sydämensä sykki kiivaasti. Käteni eksyivät hänen rinnoilleen, tunnustelin niitä hellästi. Välillä toinen käsi kävi hänen jalkovälissä, tunsin kosteuden jo kesämekon päälle.

Hän sanoi että meillä ei taida olla hirveästi aikaa ennen kuin asukas tulee. Okei ajattelin, nostin mekon helman ylös laskin hänen pitsiset alushousut nilkkoihin. Näykin hänen pakaroitaan muutamankerran työnsin pari sormea hänen kosteikolle, tuntui että hän oikein valui nestettä. työnsin pari sormea hänen sisäänsä hän tärisi. Tein sormilla muutaman edestakaisen liikkeen, hän nojautui hieman eteenpäin työntäen samalla takamustaan ahnaasti sormiani vasten.

Nousin ylös vapauttaakseni miehuuteni pakottavasta tilanteesta. Ohjasi kädelläni kaluni kohti hänen kosteikkoaan, Leikin hieman pillun huulilla ennen kuin työnnyin häneen hiljalleen. Marjukka alkoi äännellä, tunnustelin hänen rintojaan . Tuntui aivan mahtavalta olin aivan räjähdyspisteessä. Marjukka sanoi et anna tulla vaan siitä on niin pitkä aika,tuntuu tosi ihanalta hän sanoi. Välillä oli pakko pysähtyä koska en halunnut tämän tunteen loppuvan ihan heti. Tunsin kuinka hänen pillunsa sykähteli välillä, Marjukka työntyi taaksepäin sanoen jatka jatka. Jatkoin hitaasti kiihdyttäen tunsin samalla kuinka en tosiaan voinut enää pidätellä. Työnsin joka työnnöllä itseni aivan juureen saakka, sitten alkoi tuntua siltä että nyt lähtee, Marjukka inisi ääneen, kiihdytin tahdin sitten tunsin ihan selkärangassa asti että nyt tulee. Pysähdyin häntä vasten tunsin kuinka hänen pillunsa sykki imien minun kaikki mehut. En halunnut liikkua vähään aikaa, tunne oli mahtava, suutelin hänen niskaa ja kaulaa. Hiljalleen kaluni valahti pois, hänen sisältään. Marjukka kääntyi hänen silmänsä suorastaan loisti. Suutelimme, hän vei kätensä kalulleni, teki muutaman edestakaisen liikkeen kädellään, hän kyykistyi ja antoi suukon kalulleni ja sanoi vai että tällainen veijari se täällä.

Suutelimme vielä hetken, kunnes Marjukka sanoi että jätänkö tästä asunnosta tarjouksen vielä . Päätin jättää uuden tarjouksen. Sopien että eiköhän me vielä tavata.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute