Herkku-puhelin
Asuntoa etsimässä
K

Tästä on muutama vuosi aikaa.

Olin etsimässä asuntoa. Sinä päivänä olin valinnut muutaman kohteen Helsingistä. Pari yksiötä sijaitsi aika lähellä keskustaa. Toinen oli Mannerheimintien päässä. Sopivan kokoinen, joskin hinta oli aika suolainen. Esitys oli kahden maissa joten aamulenkin ehti käydä ensin.

Saavuin näyttöön aika aikaisin, sillä välittäjä oli viimeistelemässä ulkona. Hmm näytti olevan itsestään huolta pitänyt rouva, ohuessa kesämekossa, joka oli syvään uurrettu. Hän oli vaalea suht hoikka.

Esittelin itseni hänelle,hän oli Marjukka, menimme yhtä matkaa sisälle. Yksiö näytti varsin siistiltä. Marjukka esitteli huoneistoa välillä katseet kohtasivat ja hän hymyili kauniisti.

Ovikello soi ja sisälle alkoi tulla pikkuhiljaa lisää väkeä. Marjukka huomasi katseeni välillä sillä minulla alkoi tehdä mieli antaa rouvalle kyytiä oikein kunnolla, niin kuin aina kun näen hyvin säilyneen vanhemman rouvan. Marjukka tuli luokseni ja sanoi että voin jättää tarjouksen asunnosta jos kiinnostaa.

Jätin tarjouksen joskin aika alakanttiin oli kuulemma vähän ylihintaa.

Päätin käydä vielä siellä toisessa kohteessa.

Juuri kun olin siellä toisessa kohteessa, puhelin soi.

Se oli Marjukka, hän sanoi että siellä oli muutama muukin asunnosta tarjouksen jättänyt. Joskin hintatarjoukset eivät paljonkaan eronneet minun jättämästä tarjouksesta. Marjukka pyysi käymään vielä keskustelemassa asiasta, sanoin käyväni kahvilla välillä. Hän lupasi keittää kahvin jos tuon kahvileivät.

Saavuttuani asunnolle soitin ovikelloa, Marjukka avasi oven kauniisti hymyillen.

Kahvi tuoksui, menimme keittosyvennykseen hakemaan kahvia. Katseeni riisui Marjukan mekkoa ja tunnusteli vartalon kaaria. Olin laittamassa kahvileipiä pöydälle kun Marjukka kääntyi yllättäen, käteni osui hänen rintaansa vahingossa, pyysin anteeksi .Marjukka hymyili kauniisti kysyen samalla juodaanko kahvi ensin ennekuin käydään sitä sinun tarjousta läpi?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute