Herkku-puhelin
Apteekissa
koppari2

Minulla on ajatus mennä apteekkiin ja katsella rasvoja ja öljyjä.

Nuori, nätti farmaseutti tulee kysymään tarvitsenko apua. Selitän hieman vaivautuneena, että tarvitsisin rasvaa ja hän kysyy millaista ja millaiseen vaivaan. Yritän kakoa, että sellaista hieronta- tai kosteusrasvaa, joka pysyy liukkaana pitkään. Pienikokoinen farmaseutti menee myös hieman hämilleen ja esittää jotain purkkia.

Otan purkin häneltä ja kysyn ärsyttääköhän tämä herkkiä limakalvoja, kun minulla on tullut ärsytystä ja punoitusta toisista rasvoista. Jopa kipuakin. Tyttö kysyy nyt yrittäen pysyä ammatillisena: Siis kirvelyä vai polttavaa tunnetta? Kuinka kauan se kestää, ilmeneekö se limakalvoilla heti käytettäessä? Vastaan, että kirvelynä ja pitemmän käytön jälkeen. Ilman rasvaa sattuu toki enemmän. Farmaseutti sanoo, ettei se todennäköisesti johdu rasvasta tai öljystä, vaan ihan limakalvojen herkästä ihosta ja liiallisesta mekaanisesta kosketuksesta. Tämä on hyvää rasvaa siihen tarkoitukseen. Kannattaa huolehtia hyvin puhtaudesta. Myös Bebantheniä voi laittaa limakalvoille hoidoksi,jos on tullut haavaumia.

Kysyn suoraan voiko sitä laittaa myös terskan tyveen, jossa minulla on punehtumia ja usein hieroessani sitä sattuu aika lailla. Nyt farmaseutti punastuu ja sanoo ujosti, että kyllä, nimenomaan. Kiitän nuorta myyjää ja totean lopuksi, että tämä itsetyydytys on vähän arka asia lähes viiskymppiselle miehelle. Hän hymyilee ujosti ja sanoo: Niinhän se taitaa olla.

Maksan ja lähden kotiin. En pääse puoltakaan matkaa, kun pitää pysäyttää ja tyydyttää itseni ajatellen tuota ihanaa farmaseuttia. Toivon,että hän näkisi minut nyt. Pidän siitä, jos nainen katsoo runkkailuani tai näen naisen hyvilevän itseään. Onneksi tai harmiksi kukaan ei kuitenkaan katsonut autooni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute