Herkku-puhelin
Apua hierojalta
Katjuska

Päätäni kivisti ja jokaisella kerralla, kun nousin alhaalta ylös tunsin, miten maailma pyörähti silmissäni. Otin jälleen, ties kuinka monennen kerran kiinni, vieressä olevasta pöytäpinnasta ja koitin kasailla itseäni. Vielä kolme tuntia tätä kiduttavaa työpäivää jäljellä. Huomasin, miten työkaverini vilkuili minua välillä huolestunut ilme kasvoillaan ja viimein hän rohkaistuikin kysymään: ”Onko kaikki ihan kunnossa?”. Katsahdin häneen ja koitin vääntää kaikkein leppoisimman hymyni ja rentouttaa kasvoni niin, että näyttäisin siltä, että todellakin kaikki on aivan hyvin ja huokaisin kevyesti: ”Kaikki on ihan ok...”. En ollut ilmeisesti aivan onnistunut hämäyksessäni, koska työkaverin vilkuilu jatkui edelleen ja huomasin, miten hän alkoi omien tehtäviensä lisäksi vaivihkaa varoen tekemään myös minun osuuttani.

Vihdoin pääsin valvomoon hetkeksi istahtamaan ja kirjoittelemaan tietokoneelle tuloksia. Vietävä tuota päätä, kun se särki ja jälleen kerran tajusin, että taisi taas olla nuo niskat niin jumissa ja siksi nämä liian tutut oireet olivat jälleen kerran kiusaamassa minua. Näpyttelin tietoja koneelle ja samalla otin puhelimeni käteeni ja valitsin sieltä hierojani numeron. Hierojani vastasikin nopeasti, selitin hänelle, miten huonossa kunnossa olin ja kysyin, olisiko mitään mahdollisuutta päästä noin kolmen tunnin päästä, edes hetkeksi käsittelyyn. ”Valitettavasti minulla on iltapäivä aivan täynnä”, hierojani kertoi, mutta jatkoi vielä: ”minulla on kuitenkin ollut täällä harjoittelijana yksi melkein valmistunut hieroja, erittäin pätevä ja hyvä työssään. Haluaisitko vaikka hänelle?”. Mietin hetken... millekään silittelijälle en viitsisi mennä tai toisaaltaan en sellaisellekaan, joka survoisi hullun kiilto silmissä tajuamatta, että lihakseni paikoin ovat todella arat. Toisaaltaan oma hierojani, joka on erittäin pätevä ja osaava, sanoi harjoittelijan osaavan hommansa... ehkäpä sitten uskaltaisinkin ottaa riskin... jotain apua joka tapauksessa minun oli saatava näille jumittuneille hartioilleni, niskalleni ja yläselälleni. ”Hyvä on”, sanoin ja jatkoin: ”voisin sitten vaikka ottaa ajan hänelle. Milloin voisin tulla?” ”Tulet heti, kun pääset...”. No hienoa... vihdoinkin saisin jotain lievitystä tuskaani ja ei tuo harjoittelija nyt ainakaan voi huonommaksi saada tätä surkeaa tilaani.

Seuraavat kolme tuntia tuntuivat kidutukselta, päässäni oleva jomotus vain yltyi ja välillä tunsin, miten päässäni tuntui hirveä viiltely aivan, kuin joku olisi työntänyt pääni sisään piikin, pyristellyt sitä hetken siellä ja vetänyt taas pois.

Astuin hierojani odotushuoneeseen. Odotushuoneesta johti kaksi ovea, toinen oli kiinni, mutta toinen ovista oli kutsuvasti avoinna. Jäin kuitenkin kuuliaisesti odottelemaan odotushuoneeseen, riisuin päällystakkini ja kenkäni ja menin istumaan tuolille koittaen rentouttaa itseäni. Pian avonaisesta ovesta vilkaisi ulos nuori, minun ikäiseni mies. Iloinen virnistys ja lämmin, miehekkään karhea ääni: ”Täällähän sinä oletkin jo... Tulepa peremmälle.” . Minä en voinut muuta kuin koittaa vääntää jonkinlaisen hymyn tapaisen huulilleni ja lähdin kävelemään kohti huonetta , vetäen oven kiinni perässäni. Nyt näin miehen kokonaisuudessaan ja kyllä, komea tapaushan tuo oli... olisin varmasti ihaillut hänen sopivasti lihaksikkaita käsivarsiaan enemmänkin, mutta päässäni oleva jyskytys ei oikein antanut ”lupaa” sellaiselle.

Heti alkuun hierojani esitteli itsensä Joniksi ja alkoi sitten kysellä oireitani sun muuta, mitä kaikkea nyt hierojat aina ensimmäisellä hoitokerralla kyselevät. Lisäksi hän kertoi, että saisin halutessani kokovartalohieronnan, niskahieronnan hintaan, koska hän oli kuitenkin vielä harjoittelija. Hänen kysyvä katseensa tuijotti minua ja sen enempiä miettimättä totesin, että kyllähän se minulle sopii... samalla itsekseni ajatellen, että kunhan nyt vaan saan apua.

Joni alkoi valmistella hierontaa ja pyysi minua riisuutumaan: ”Pikkarit ja rintsikat voit jättää päälles, mutta jos muuten sitten kaiken pois.”. Aloin riisuutua ja housujani riisuessa yhtäkkiä muistin, että olinkin aamulla laittanut stringit päälleni... voi kuinka noloa... yleensä hierojalle tullessani pukeuduin normaaleihin, peittäviin housuihin niin, ettei kiusallisia tilanteita olisi puolin, jos toisinkaan... mutta nyt oli liian myöhäistä. Seisoin Jonin edessä valkoiset, läpikuultavat pitsiset stringit jalassa ja kauniit topatut pitsiset rintaliivit päälläni. Joni kääntyi minua päin ja jäi ohikiitävän hetken tuijottamaan minua. Nopeasti hän kuitenkin ryhdistäytyi ja kehotti minua menemään selinmakuulle hierontapöydälle.

Pöydälle päästyäni Joni peitteli minut valtavalla pyyhkeellä, kehotti koittaa rentoutumaan ja selitti aloittavansa päästä ja niskasta, koska juuri niiden takiahan olin hoitoa tullut saamaankin. Jonin voimakkaat, mutta samalla joustavat ja hellän pehmeät kädet aloittivat niskani käsittelyn. Menin välittömästi kuin pieneen transsiin, kun Jonin sormet hieroivat juuri sopivalla voimalla niskaani, hartioitani ja myös päätäni. En ollut ikinä saanut tuollaista hierontaa ja nautin siitä täysin siemauksin.

En tiedä kuinka kauan tuota autuutta kesti, mutta se oli ällistyttävää ja noustessani siitä ylös, pääkipuni oli todellakin kadonnut. Hymyilin onnellisena Jonille ja kerroin, ettei kipua tunnu enää. Joni hymyili takaisin tyytyväisenä ja sanoi, että nyt voisimme aloittaa ihan oikean hieronnan. Jonin silmien tuike sai minut melkein heikoksi. Taisin punastua hieman ja nopeasti kiipesin takaisin hierontapöydälle. Pyöreä peppuni vain keinahteli, kun koitin asettaa itseni mukavaan asentoon. Joni asetti jälleen pyyhettä päälleni, mutta nyt hän jätti koko yläselkäni paljaaksi... sekä pyöreän pehmeän peppuni. Kuin vahingossa Jonin käsi hipaisi pakaraani ja se sai minun lävitseni kulkemaan pienen sähköisen kipinän. Joni aukaisi liivieni hakaset ja ujutti olkaimet pois käsivarsieni tieltä niin, että samalla hänen kätensä olisi kuin hyväillyt käsivarsiani. Kosketus tuntui hyvältä ja sai mielikuvitukseni aivan villiksi.

Joni aloitti hieronnan alaselästä kohti yläselkää ja lapoja. Miehen kädet olivat todella taitavat ja nautin jokaisesta hetkestä täysin. Mielikuvitukseni jylläsi täysillä päässäni ja tunsin, että alapäässäni alkoi tapahtua jotain. Koitin epätoivoisesti kylmettää ajatukseni, mutta Jonin jokainen liike sai ajatukseni jälleen palaamaan. Jonin kädet hieroivat kyljistä selälle ja aivan kuin vahingossa Joni aina välillä kosketti rintojani sivuilta, mistä ne hivenen olivat näkyvillä. Joni asettui pääni eteen ja tunsin, miten hänen lonkkansa painautui kevyesti vasten päätäni... hänen kätensä lähtivät tekemään pitkää liukua yläselältä kohti alaselkääni... ja peppuani. Miehen kädet menivät stringieni narujen alitse ja hieroivat kevyesti pakaroitani... ja jälleen kädet lähtivät nousemaan ylös kohti yläselkää, pitkin kylkiä.. hipaisten mennessään rintojani. Sitten Joni otti käsittelyyni pakarani. Hän hivutti sringieni naruja pois vähän alemmas... aivan kuin olisi halunnut riisua ne kokonaan pois, mutta jätti kuitenkin ne peppuni alaosalle. Voimakkaat kädet hieroivat pakaroitani ja jokainen liike painoi häpyäni vasten hierontapöytää, lisäten kiimaista oloani. Viimein Joni nosti jälleen stringini ylemmäs, kiinnitti rintaliivieni hakaset kiinni ja pyysi minua kääntymään ympäri.

Kävin jo kuumana... en voinut tunteelle enää mitään ja haluni alkoi jo todella tuntua pienenä kosteutena alapäässäni. Vääntäydyin vaivalloisesti selälleni ja Joni peitteli pyyhkeellä minut kainaloista alaspäin. Joni tuli viereeni, nosti kättäni ja alkoi hieroa sitä... tunsin käsivarttani vasten kevyesti lihaksikkaan rintakehän. Sydämeni heitteli kuperkeikkaa ja kun miehen kädet alkoivat hieroa rintakehäni lihaksia.. ajattelin tulevani hulluksi himosta... Mielikuvitukseni lähti villiin leikkiin ja kuvitteli, miltä tuntuis, jos miehen pehmeät kädet lähtisivät hyväilemään rintojani... miltä tuntuisikaan, jos pehmeät huulet hyväilisivät nännejäni ja nännipihojani ja kieli leikkisi nännilläni.. suu imisi rintaani kiihkeästi... Tunsin kostuvani lisää... toivoin vain kokoajan, että saisin peitettyä kiimaisen oloni.

Käsieni käsittelyn jälkeen Joni siirtyi jalkojeni luokse. Jalkapohjista aina vähän kerrassaan ylemmäs. Ajatukseni eivät pysyneet enää ollenkaan hallinnassa ja kun Jonin kädet alkoivat hieroa reisiäni ja reisien sisäpintaa, suustani purkautui väkisinkin hento kiimainen huokaus. Pelästyin sitä itsekin todella ja silmäni levähtivät avoimiksi, kun peloissani katsoin, ettei vain Joni olisi käsittänyt huokaukseni syytä. Jonin käsien liike oli pysähtynyt ja hän katsoikin minua huolissaan kysyen: ”En kai vaan satuttanut liikaa?”. Vastasin, ehkä hivenen liian innokkaasti, ettei todellakaan mitään sellaista ja ummistin silmäni uudestaan koittaen rentoutua.

Varovasti kurkistin silmieni raosta Jonia... ja mitä kummaa, näin miten hänen silmänsä kokoajan eksyivät stringien ”peittämälle” hävylleni... todellisuudessahan ne paljastivat kaiken... siistityn alapääni, vaon, joka jo varmasti kiilteli kosteudesta ja oli varmaan jo hivenen kastellut housujanikin. Tunsin, miten Jonin kädet hieroivat reisiäni aina vain lähempää herkkää, himokasta pilluani... tietenkään koskettamatta sitä. Hengitykseni tuli kokoajan raskaammaksi ja vihdoin en pystynyt enää pidättelemään hentoa voihkaisua. Jonin käsi pysähtyi hetkeksi, mutta jatkoi kuitenkin taas liikettään... Huohotin nyt jo kokoajan ja Jonin käsien liike muuttui jotenkin erilaisiksi. Olisin halunnut tuntea käden kosketuksen hävylläni ja kuin pyynnöstä pian tunsin, kun varoen Joni hipaisi stringien läpi, kostunutta vakoni kohtaa ja herkkää klitoristani... Nyt huokaisin jo kuuluvasti ja siitä rohkaistuneena Joni aloitti kiihkeämmän hieromisen.

Sormi paineli vakoani housujen päältä ja tunsin, miten märkä olin.. ja miten olin jo kastellut housunikin. Viimein Jonin sormet tunkeutuivat stringien sisäpuolelle ja nautinnollinen voihkintani vain yltyi....Ja minut palkittiin jos mahdollista vieläkin paremmalla hyväilyllä. Jonin sormet hyväilivät pehmeitä pilluposkiani, liukuivat ylemmäs... ja löysivät klitorikseni, missä sormi lähti leikkimään ensin ujosti ja nautinnollisen voihkintani rohkaisemana villimmin... Uikutin ihanan nautinnosta, kun Joni lähti tutkimaan paremmin pilluani... löytäen märän vakoni ja pilluhuulet, jotka olivat todella liukkaat kiimalimoistani. Joni hiveli herkkiä pilluhuuliani ja vakoa, joka sykki hiljakseen nautinnollisesti. Hitaasti Jonin kaksi sormea alkoi tunkeutua sisääni... uikutin ja vaikeroin... ja peppuni alkoi heilua vallattomasti, selkäni kaartui... halusin lisää.

Todellakin sain.... Joni riisui märät stringini pois päältäni ja laskeutui haarojeni väliin. Hänen kielensä alkoi kiihottavan leikin klitoriksellani ja jo pian inisin pienen orgasmin kourissa. Kieli hyväili häpyhuulieni sisäpintaa ja se sai minut vaikeroimaan entisestään. Tajuton nautinto jatkui ja jatkui ja luulin tulevani hulluksi. Jonin kieli työntyi hetkeksi sisääni tökkien kiimaista pilluani ja aloitti taas häpyhuulieni ja klitorikseni hyväilyn. Pian Jonin sormetkin tulivat mukaan leikkiin ja alkoivat hyväillä ja painella pilluani. Tunsin, miten sormet tunkeutuivat sykkivään pilluuni ja samalla Jonin kieli jatkoi klitoriksella leikkimistä... Tunsin valtavaa nautintoa ja käsittämätöntä, mutta taas tunsin, miten orgasmi lähti vyörymään ylitseni.. selkäni taipui kaarelle, hengitykseni salpautui hetkeksi ja varpaani menivät pienelle kippuralle, kun kuvittelin räjähtäväni... suustani purkautui nautinnollinen uikutus.. Joni jatkoi, pani sormillaan minua ja samalla hieroi toisen käden peukalollaan klitoristani ja sai niin minut rimpuilemaan ja melkein huutamaan nautinnollisen orgasmin jatkuessa. Luulin jo henkeni lähtevän, kun viimein Joni otti sormensa pois märästä, valuvasta pillustani... Tärisin vieläkin orgasmieni jäljiltä, kun hän hellästi hyväili kämmenellään märkyyttäni hävylläni. Huohotin raskaasti ja aina välillä koko kehoni värähteli kauttaaltaan... olin aivan poikki.

Viimein aukaisin silmäni ja katsoin Jonia suoraan silmiin... Tunsin oloni hämmentyneeksi ja erittäin noloksi... Olin hierojalla, mutta mitä kaikkea olikaan tapahtunut... mitä olin oikein antanut tapahtua? Joni katkaisi kuitenkin ajatukseni, kumartumalla suutelemaan minua suoraan suulle. Maistoin pilluni kiimanesteiden maun Jonin huulilla ja kielellä ja tunsin, miten aloin jälleen kiihottua. Suudelmamme tuli entistäkin kiihkeämmäksi, kun äkisti työnsin yllättyneen Jonin kauemmas. Katsoin Jonia tiiviisti suoraan silmiin ja samalla laskeuduin alas hierontapöydältä. Himoitsin Jonin kalua ja halusin antaa hänelle nautintoa.

Painauduin aivan lähelle Jonia. Ujutin käteni hänen paitansa alle, samalla suudellen Jonin pehmeitä huulia. Varovasti aloin hivuttaa paitaa ylöspäin ja viimein riisuin sen kokonaan hänen päältään. Aukaisin Jonin salihousujen nyörit ja laskin housuja alemmas työntäen sormiani jonin housujen sisäpuolelle... bokserit liukuivat samalla pois ja lasketin niitä, kunnes molemmat valahtivat Jonin nilkkoihin. Huuleni hyväilivät Jonin kasvoja ja käteni liukuivat pitkin hänen selkäänsä, niskaansa, käsivarsiaan ja rintakehäänsä. Huuleni eksyivät Jonin korvalehdille ja imin kiihkeästi ja lopulta näykin niitä ihan varoen... ja annoin pienen hennon henkäyksen eksyä hänen korvalleen. Huuleni lähtivät alemmas kaulalle, missä kieleni hellästi kosketti valtimon kohtaa... alemmas rintakehälle ja viimein kieleni löysi Jonin nöpöttävän nännin, mitä kiusaten kielenkärjelläni livoin ja viimein näykin huulin suojatuin hampain. Suutelin hitaasti Jonin vatsaa... ja aina vaan alemmas, hävylle asti. Jonin suusta kuului raskaita huokaisuja, mikä vain yllytti minua jatkamaan... halusin antaa armotonta nautintoa.

Jonin kalu oli jo terhakkaasti pystyssä.. sojottaen hieman yläviistoon... mutta en koskenut sitä. Hyväilin Jonin peppua, puristelin pakaroita ja viimein annoin käsieni liukua etupuolelle. Koskettelin alavatsaa ja annoin toisen käden hyväillä Jonin häpyä kalun ympäriltä, varoen kuitenkin kokoajan, etten koskisi vahingossakaan kaluun. Käteni hyväilivät Jonin reisiä ja kynteni ”raapivat” kevyesti ja hellästi niitä... Viimein annoin toisen käteni ottaa Jonin pallit käteeni... hellästi pusertelin ja hyväilin niitä, katselin Jonia ja näin miten hänen silmänsä olivat ummessa ja suusta kuului raskasta huohotusta... Nuolin hellästi palleja ja imaisin toisen suuhuni... pullautin sen ulos ja annoin toisellekin hellän pienen suuhoidon. Nyt Jonin oli jo siirrryttävä nojaamaan hierontapöytää vasten, hänen suustaan kuului entistäkin raskaampaa hengitystä ja voihketta. Ja se vain yltyi, kun kieleni kärki alkoi hyväillä kovaa kalun vartta... ylös ja alas... päästämättä kuitenkaan vielä koskemaan herkkää ja valtavaksi turvonnutta terskaa. Viimein Joni upotti sormensa pitkien hiuksieni sekaan ja koitti työntää kaluaan suuhuni, mutta minä kiusoittelin lisää.... ja käänsin vain päätäni pois. ”Ottaisit sen suuhus...”, Joni aneli ja viimein annoin kieleni kiertää terskan herkkää reunaa ja kieleni lipoi nautinnollisesti jännettä ja liukui siitä terskalle nuolaisemaan kertyneet touhutipat.

Kostutin kielelläni huuliani ja annoin Jonin kalun painua suuhuni. Imaisin sen kokonaan ja annoin hetken todella kiihkeää imuhoitoa, mutta yllättäen Joni keskeytti sen, kun hänen kalunsa alkoi uhkaavasti sykkiä suussani... ”Multa tulee pian, jos jatkat... ja en halua vielä”, Joni kuiskasi. Hän otti minua kainaloista kiinni ja nosti ylös, suuteli huuliani samalla rutistellen rintojani saaden minut ulvahtelemaan nautinnosta. Jonin kalun hyväily ja kiusaaminen ja aikaisempien orkkujeni takia tunsin, miten kiimanesteeni valuivat pitkin reittäni... Halusin Jonin kalua ja sanoinkin sen ääneen, jolloin Joni kiepautti minut nojaamaan hierontapöytää, peppu houkuttelevasti pystyssä.

Joni piti tiukasti kiinni kalustaan ja alkoi hieroa terskallaan pilluni märkää vakoa ja klitorista... Ulvahtelin nautinnosta ja vavahtelin holtittomasti tuntiessani, ettei orgasmini taaskaan ollut kovinkaan kaukana. Joni jatkoi kiusaamistani, hieroi nesteitäni pitkin vakoa, klitorikselle, taas vaon kautta välilihalta pepulleni. Joni hieroi terskallaan anukseni aukkoa ja ulvahtelin nautinnollisena... mutta ei, ei sisälle asti... vaan taas takaisin vaon kautta klitorikselle, jolloin tunsin taas, miten alavatsassani oleva puristava kipu laittoi liikkeelle valtavan orgasmin vyöryn... Tärisin heikkona Jonin edessä, kun tunsin Jonin kalun tunkeutuvan sisääni.. se vain vahvisti orgasmia ja luulin menettäväni tajuntani, kun Joni kaksin käsin piti kiinni pepustani ja hitaasti antoi kalunsa soutaa sykkivässä pillussani ja samaan aikaan tunsi, miten hänen peukalonsa hitaasti hyväili peppuni aukkoa... ja tunkeutui hitaasti anukseeni.... saaden orgasmiini vielä uuden huipun.

Joni pysäytti liikkeensä ja antoi minulle hivenen aikaa rauhoittua, kunnes hän aloitti hitaan ja syvän rakastelun minuun. Tunsin Kalun sisälläni tiukassa pillussani ja peukalon, joka liikkui hitaasti pepussani. Tuntui, kuin jokainen kalun liike olisi voimistettu, se lisäsi nautintoa ja tunsin taas miten uusi orgasmi teki tuloaan... Ynähtelin ja voihkein... ja silloin Joni aloitti tiukan junttaamisen kalullaan pilluni perälle asti... Orgasmeja tuli... tuli toinen toisensa perään ja ulvahtelin nautinnosta... ja viimein tunsin miten Jonin kalu alkoi sykkiä tiukan pilluni otteessa, työntäen koko lastinsa sisääni.

Joni lysähti päälleni. Huohotti niskaani ja suuteli hellästi siitä... Oloni oli aivan ihana... ja niin oli Joninkin...Viimein hän irrottautui minusta... antoi pehmenneen kalunsa luiskahtaa pois pillustani ja käänsi minut itseään vasten...

”Onko kokovartalohieronta aina kaikille tällainen?”, kysyin ilkikurinen pilke silmissäni, johon Joni vastasi hymyillen: ”Ei... ei todellakaan.... Sä teit mut vaan ihan hulluksi... heti, kun näin sut tuolla odotushuoneessa...”.

Suutelimme vielä toisiamme pitkään... hyväilimme toistemme alastomia vartaloita... ja painauduimme toisiamme vasten, ollen siinä hetken niin. ”Voisinko vielä joskus antaa sulle hierontaa... kokovartalohierontaa?”, kysyi Joni varovasti hymyillen. Vastaukseksi hän sai vain salaperäisen onnellisen hymyni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute