Herkku-puhelin
Älykäs aviomies
Lukion lehtori

Potkin ulko-ovemme auki raskaat ostoskassit käsissäni. 4- ja 6-vuotiaat temmelsivät sisään. Onneksi oli lämmin toukokuun päivä, ettei tarvinnut riisua lapsilta haalareita.

- Isi, isi, kuulin lasten huutavan.

Mitä ihmettä, mieheni Raimonhan piti olla työmatkalla lääkäreiden konferenssissa. Astuin eteiseen ja näin kuinka Raimo oli kaapannut Villen ja Juulian syliinsä.

Punastuin. Kysyin, miten Raimo oli jo nyt kotona. Hermostukseni näkyi varmaan kilometrin päähän. Päässäni humisi. En tajunnut mitä Raimo vastasi, se meni minulta ohi.

Syötyämme lapset menivät olohuoneeseen katsomaan piirrettyjä. Raimo otti minua olkapäästä ja vei minut keittiön pöytään.

- Missä sinä olet ollut, hän kysyi katsoen minua suoraan silmiin. Väistin katseen.

- Olin illalla kotona, sinähän soitit. Tänään olen ollut töissä, ja sitten kävin kaupassa ja hain lapset päivähoidosta.

Näin sen olisi pitänyt mennä. Olin suunnitellut kaiken tarkasti, kaiken piti olla uskottavaa, mutta jokin oli nyt mennyt vikaan.

- Minä soitin sinulle illalla täältä kotoa, mutta sinä et ollut kotona, vaikka sanoit olevasi kotona. Kerroit olleesi tänään töissä, mutta töistä kerrottiin, että sinulla on vapaapäivä. Eivätkä lapsetkaan olleet päiväkodissa vaan mummolassa.

Mieheni katsoi minua kasvot ilmeettöminä. Hänen silmänsä olivat kovat. Loin katseeni alas pöytäliinaan.

- Kuka se on?

Tuntui kuin maailma olisi romahtanut. Olin jäänyt kiinni. Olin rakastunut hullun lailla toiseen mieheen, mutta en olisi halunnut särkeä ihanaa perhettäni.

Olin lehtorina maineikkaassa lukiossa. Jere oli myös opettaja, mutta onneksi toisessa koulussa. Olimme tavanneet pari kuukautta sitten ammattiyhdistyksen tilaisuudessa ja rakastuneet silmittömästi.

Tapasimme aina Jeren asunnolla, sillä hän oli poikamies. Julkisissa tilanteissa käyttäydyimme kuin tavalliset tuttavat. Raimokin oli tavannut Jeren eräillä syntymäpäivillä ja jutellut hänen kanssa pitkään.

- Kuka se on, mieheni toisti kysymyksensä entistä tiukempaan sävyyn.

Kyyneleet valuivat silmistäni. En voinut enää valehdella. Olin selkä seinää vasten.

- Se on Jere, Jere Blomqvist, jos muistat rehtorin 50-vuotissynttäreiltä.

Purskahdin hillittömään itkuun. Anoin Raimolta armoa, pyysin häneltä anteeksi ja ulvoin, että haluan perheemme pysyvän koossa, vaikka olin tehnyt hirvittävän rikoksen.

Yllätyin, kun mieheni tuli yhtäkkiä viereeni ja kietoi kätensä ympärilleni. Hän antoi suukon kyyneleistä märälle poskelleni.

- Ei hätä ole tämän näköinen. Selvitetäänpä nyt rauhassa asia, Raimo sanoi rauhoittavalla äänellä.

Nyyhkytykseni haipui pikku hiljaa, kun Raimo piteli minua hellästi sylissään. Hän kertoi epäilleensä jo pitkään asiaa. Käytökseni oli muuttunut, ja hän oli huomannut kerran, että kehossani oli mustelmia, jotka kertoivat omaa kieltään.

Raimo halusi tietää, oliko Jere minulle vain seksuaalisen halun kohde, tai mies, joka sai minut tuntemaan itseni halutuksi, vai olinko peräti ihastunut tai rakastunut.

Epäröin aluksi, mutta vastasin sitten totuudenmukaisesti.

- Rakastunut.

- No, sen kanssa pitää sitten elää, Raimo sanoi.

Kului muutama päivä. Tunnelmat perheessämme olivat arat. Olin kertonut myös Jerelle, että olimme paljastuneet.

Olimme asettuneet jo illalla vuoteeseen, kun Raimo kertoi tavanneensa Jeren. Hän sanoi kutsuneensa Jeren meille perjantai-illaksi, jotta voisimme selvittää asiaa kolmistaan. Lapset saisivat mennä mummolaan.

En tiennyt mitä ajatella. Minua pelotti, mutta toisaalta kiehtoi, että kaksi minulle rakasta miestä keskustelisivat tilanteestamme kaikessa rauhassa kodissani.

Jere saapui perjantai-iltana kukkapuskan ja viskipullon kanssa sovittuun aikaan. Asetuimme olohuoneeseen. Minä ja Jere olimme aluksi vaivaantuneita, mutta Raimo teki parhaansa, että tunnelma vapautuisi.

- Kyllä se pahalta tuntuu, mutta ei rakastumiselle mitään voi, mieheni totesi kun olimme vihdoin päässeet asioiden ytimeen.

Jere ja minä selitimme vuoron perään, että tarkoituksemme ei ollut loukata Raimoa. Emme vain mahtaneet mitään tunteillemme.

- Ja himoillenne, mieheni jatkoi.

Lause voi kuulostaa tylyltä, mutta Raimo hymyili anteeksiantavasti. Lääkärinä hän ymmärsi, kuinka voimakkaasti tunteet ja seksuaalisuus ovat sidoksissa toisiinsa.

- Minä en kykene, vaikka haluaisinkin, estämään kahta rakastunutta ihmistä toteuttamasta intohimojaan. Enkä edes halua, sillä se olisi turhaa.

- Joten olkaa hyvät, makuuhuoneemme on tänä iltana teidän.

Raimo löi minut jälleen ällikällä. Katsoin arasti Jereä, joka liikehti levottomasti. Raimo kehotti meitä lähtemään heti.

Näin, kuinka Jere alkoi selvästi saada itseluottamusta. Se, ja Raimon kannustus, sai minut pikku hiljaa lämpenemään. Nojasin Jereen ja suutelin häntä.

- No, mennään sitten, naurahdin ja tartuin Jereä kädestä.

Talutin häntä kohti makuuhuonetta. Mieheni puristi minua pyllystä mennessämme ohi. Hän kävi sulkemassa makuuhuoneen oven perässämme.

- Pitäkää hauskaa, hän sanoi oven sulkeutuessa.

Mieheni oli uskomaton. Hän suorastaan tarjosi vaimoaan rakastajalle. Kiihotuin mielettömästi.

Suutelin Jereä syvään ja intohimoisesti ja aloin samalla riisua vaatteitani. Vedin Jereltä paidan pois rajusti ja kiskoin farkkuni, puseroni, rintaliivini ja pikkupöksyni pois päältäni.

Jerekin sai riisuttua housunsa. Heittäydyin selälleni sängylle ja avasin reiteni. Vedin Jeren päälleni. Jalkojeni väli oli läpimärkä.

- Nai minua, nai minua rajusti, vaikersin kiihkoissani.

Jere työnsi kalunsa sisääni ja aloitti pumppaamisen. Tunsin, kuinka hänen aisansa tunki entistä kerta toisensa jälkeen litisevään lihaani.

- Kovemmin, kovemmin.

Jere pani minua koko ajan hurjemmin. Hän läähätti päälläni.

En kestänyt enää kiimaani, vaan laukesin ulisten. Jere jatkoi rytmikästä takomistaan. Lopulta hän karjaisi ja syöksi siemenensä syvälle sisääni.

Himomme oli niin valtava, että tyydytyksen saaminen ei kestänyt montaa minuuttia. Siinä ei esileikkejä tarvittu.

Lepäilimme sängyssä kunnes ovelta kuului koputus. Kylpytakkiin pukeutunut Raimo astui sisään kolmen viinilasin kanssa.

- Ajattelin, että viini voisi maistua. Taisi olla aika kiihkeätä tuo teidän lempiminen, se kuului olohuoneeseen saakka.

Kilistimme. Äkkiä tunsin, kuinka kiihotukseni alkoi jälleen nousta. Halusin miestäni, halusin häntä kovemmin kuin milloinkaan ennen.

- Raimo, pane minua, pane minua nyt heti.

Raimo pudotti kylpytakkinsa lattialle. Hänen kalunsa seisoi kivikovana. Ehkä se oli seissyt koko ajan, kun hän kuunteli olohuoneessa naimistamme.

Hän ryntäsi sänkyyn. Viime hetkellä muistin, että sisälläni on Jeren siemenet.

- Odota, käyn ensin pesulla.

- Ei tarvitse, päälleni nouseva Raimo urahti.

- Minä taidan lähteä tästä olohuoneeseen, Jere sanoi sivusta.

- Ei tarvitse, Raimo murahti työntäessään kulliaan sisääni.

Jere jäi istumaan sängyn laidalle.

Akti oli kopio ensimmäisestä. Raimo rynkytti pilluani hirmuisella raivolla. Sain melkein heti valtaisan orgasmin, joka kesti ja kesti. Se kesti niin kauan kunnes Raimo ruiskutti nykäyksittäin valtavan määrän spermaa Jeren siementen sekaan.

Kumpikin rakastamistani miehistä oli nyt nainut minua, ja nainut rajusti.

Raimo kävi lisää viiniä. Joimme sitä alastomina sängyssä. Miehet huvittelivat kaatamalla sitä hävylleni ja juomalla sitä sieltä vuoron perään. Minua kiihotti ja nauratti samanaikaisesti.

Hiprakka sai aikaan sen, että juttumme kääntyivät entistä riettaampaan suuntaan.

- Jere, mitä jos tehtäisiin se, mistä siveät lukion lehtorit eivät uskalla edes unelmoida, mieheni ehdotti.

Jere aavisti aikeet.

- Kahta miestä kerralla?

- Niin, pilluun ja pyllyyn.

Olinhan minä haaveillut, mutta en uskonut saavani kokea sellaista koskaan. En varsinaisesti pitänyt anaalista, mutta oli meillä sitä muutaman kerran harrastettu, joten se puoli touhusta oli tuttua.

- Täältä pesee, pojat. Lukion lehtorilla ihan kostuu, kun kohta on kullit sisällä.

Raimo otti yöpöydän laatikosta liukuvoidetta. Hän kysäisi Jereltä, onko hän koskaan nainut minua perseeseen. Jere sanoi, että ei.

- Saat sitten sen puolen.

Raimo voiteli pyllyaukkoni huolellisesti. Hän työnsi sormensa sisääni, ensin yhden ja sitten toisen. Sormet menivät helposti sulkijalihaksen läpi. Sitten hän levitti aukkoa ja rentoutti sen ottamaan vastaan Jeren aisan.

Jere oli voidellut kalunsa. Hän asetti sen reiälleni ja työnsi sitä hitaasti sisääni. Rengaslihas vastusteli ja tunsin kipua. Sitten kyrpä luiskahti peräsuoleeni, ja Jere aloitti hitaat työnnöt. Kipu hellitti ja kiihotus astui tilalle.

Raimo työntyi sisääni toiselta puolelta. Miehet sovittivat tahtinsa yhteen. Olin kahden miehen seivästämä, ja nautin siitä suunnattomasti.

Raimo ja Jere alkoivat puskea rajummin. Voihkin kiihotuksesta. Alapääni oli täynnä miestä. Tunsin, että kohta repeän.

- Antakaa kyrpää, antakaa… nussikaa… nussikaa minua kovaa…

Mourusin rivouksia kuin mikäkin lutka. En ollut koskaan huutanut sellaisia, vaikka pikkutuhmuuksia olikin tullut kuiskittua.

- Ooh, mikä perse, Jere kiljahti.

- Ooh, mikä vittu, mieheni karjaisi.

Sain samassa järisyttävän orgasmin, joka jatkui ja jatkui miesten naidessa reikiäni yhä kovemmalla kiihkolla. Itkin ja vaikersin, kun kyrvät jauhoivat armotta sisälläni.

Jere työnsi muutaman kerran rajusti ja purkautui ulvaisten syvälle peräsuoleeni. Hän vetäytyi hitaasti pois, mikä avasi miehelleni entistä vapaammat mahdollisuudet nussia minua niin kuin haluaa.

- Tule minun vittuun, sain henkäistyä orgasmieni välissä.

Raimolta lähti siemenet saman tien. Hänen sykkivä elimensä ruiskutti hirmuisella voimalla elämännestettään lantiooni.

Olin saanut enemmän kuin oli koskaan osannut unelmoida.

Ennen kuin Jere lähti meiltä sovimme, että voin käydä hänen luonaan silloin kun haluan. Raimo sanoi, että hän tuntee olonsa luottavaiseksi, kun minulla on niin hyvä rakastaja. Hän varoitti kuitenkin Jereä, ettei tämä yrittäisi rikkoa avioliittoamme.

- Kun on ollut pitkään naimisissa, rakastaja tekee vain hyvää koko avioliitolle, mieheni filosofoi.

Kävinkin Jeren luona rakastelemassa useasti noin puolen vuoden verran, ja Jerekin kävi meillä pari kolme kertaa. Sitten Jere menetti kiinnostuksensa minuun. Suhteemme päättyi, mikä aiheutti suurta tuskaa minulle.

Mieheni lohdutti minua, kun itkeskelin Jeren perään.

- Kuulepas, Jere on ihminen, joka ei kauaa jaksa olla saman ihmisen kanssa. Hän on tyypillinen kukasta kukkaan -mies. Ottaa yhden, hylkää, ja ottaa toisen. Niin se vain menee.

- Tiesin jo ennen sitä ensimmäistä kertaa kun olimme yhdessä meillä, että näin tulee käymään. Otin Jerestä selvää etukäteen. Se mies ei ollut vaarallinen meidän avioliitollemme.

Tajusin nyt kuinka ovela mieheni on. Hän selvitti älykkyydellään tilanteen, josta olisi voinut kehittyä vakava aviokriisi ja perheen hajoaminen. Ja taisi hän vähän nauttiakin tavasta, jolla hän hoiti asiat järjestykseen.

Muutaman vuoden kuluttua jouduin itse samaan tilanteeseen. Raimo hullaantui itseään puolta nuorempaan lääketieteen kandidaattiin.

Suutuin aluksi, mutta ymmärsin heti, että minun pitää antaa tilaa hänen ihastumiselleen, aivan kuten hän antoi tilaa minulle.

Aikansa kukoistettuaan sekin rakkaus kuoli pois, ja asiat olivat jälleen hyvin. Sanoisin näillä kokemuksilla, että avioliittomme on kestävällä pohjalla.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute