Herkku-puhelin
Autoilua
laura_cd

Tosielämäntapaukset alkavat minulla olla raportoituja, joten kokoan tähän tähänastisista seikkailuista fantasian, jonka toivoisin käyvän todeksi…

––––––––––––

Odotin parkkipaikan reunalla hivenen hermostuneena, kun kuvauksesi mukainen auto kaartoi paikalle. Auto pysähtyi kohdalleni ja avautuvasta ikkunasta näkyi keski-ikäinen miellyttävän näköinen herrasmies.

– Meillä varmaan oli tähän sovittu tapaaminen. Ääni oli matala, itsevarma eikä lause oikeastaan ollut kysymys vaan toteamus. Nyökkäsin ja – Sitten kyytiin vaan! kehotuksen myötä kiersin pelkääjän puolelle, avasin auton oven ja istuuduin kyytiin.

– Katselin että voisimme ajella tuonne Espoon syrjäkulmille, missä voidaan pysähtyä rauhassa, mies jutusteli ajaessaan. Katselin häntä; hiukan minua isompi, pituutta varmaan 185, painoa lähemmäs sata kiloa arvioin. Säännölliset, jykevät kasvonpiirteet. Avasin hiukseni lenkeistä ja annoin niiden valua valtoimenaan yli olkapäiden.

– Kauniit hiukset, hän kommentoi vilkaistessaan.

– Kiitos… vastasin ujona.

– Onko sinulla millaiset asut mukana, näytä ihmeessä, hän jatkoi. Riisuin kenkäni, avasin takkiani ja hivutin housut alas. Alta paljastuivat nylonin verhoamat sääreni ja lyhykäinen läpikuultava minihame, joka kätki alleen pitsistringini.

– Upeaa, kuului vierestäni huokaus, ja käsi vaelsi ohjauspyörältä polvelleni, jossa se hiveli nylonin peittämää ihoani, ja eteni hitaasti ylemmäs. Vedin henkeä tuntiessani reidelläni kuumat sormet, jotka hivuttautuivat hameeni alle.

– Hyvinkin viehättävää… hän sanoi käheästi päästessään sukan yläreunan pitsisomisteisiin asti ja tuntiessaan niiden jälkeen alkavan pehmeän ihon. Riisuin takkini paljastaen alta sievän mustan korsettitoppini, kaivoin taskustani huulipunan ja kääntäen taustapeilin itseäni kohti aloin maalata huuliani.

– Aika lutka… kuljettajani totesi käsi edelleen reittäni hyväillen. – Saat minut kuumaksi jo noilla elkeillä. Kokeile vaikka… hän kehotti ja ohjasi käteni omalle reidelleen. Varoen liu’utin kättäni hänen haaroihinsa ja törmäsin lupaavaan pullotukseen.

– Hyväile sitä, hän komensi epäröimättä. Puristin käteni pullotuksen ympärille ja tunsin sen sykähtävän otteessani. Hieroin varovasti, jolloin kädessäni oleva jötkäle kasvoi selvästi.

– Aahhh… juuri noin… kiltti tyttö…

Rohkaistuneena hivutin vetoketjua auki ja työntäessäni käteni housuihin tavoitin silkkisen pehmeäihoisen kuuman elimen.

– Nyt rauhallisesti, varoitti isäntäni kun tein varovaisia runkkausliikkeitä kädelläni. – Olemme pian perillä kyllä..

Käännyimmekin pienelle metsätielle, joka muutaman sadan metrin päässä loppui pienelle hakkuuaukiolle.

– Noin! isäntäni pysäköi puun juurelle ja kääntyi tarkastelemaan minua, hienoinen hymy huulillaan. – Nyt olemme kahden ja katsotaan onko sinusta iloa. Siirryhän takapenkille, siellä on enemmän tilaa…

Asetuin takana hänen viereensä ja hän ojensi kätensä ja kokosi hiukseni kouraansa, vetäen minut lähemmäs. Tunsin hänen kätensä kulkevan vartaloani pitkin, reisiltä kyljelleni, korsetin yläreunaa seuraten niskaan, johon hän tarttui pehmeällä mutta lujalla otteella. Silmäni olivat puoliavoimet ja huuleni raottuivat kun hän ohjasi suuni suudelmaan. Kiedoin käteni hänen hartioilleen, tunsin hänen parransänkensä pistelevän, huulemme koskettivat. Voihkaisin hiljaa tuntiessani hänen kielensä.

Hän painoi minua taaksepäin vaativasti, suuteli, puristeli paikkojani, veti korsettiani alemmas niin että rintani paljastuivat, ja huokaisin kiihotuksesta tuntiessani hänen suunsa imun nännilläni, ja voihkaisin heti perään kun tunsin hänen sormiensa puristuvan toisen ympärille.

Hänen kovana seisova kullinsa jökötti kädessäni ja hyväilin sitä, liu’utin käteni alemmas isoille tiukoille pallukoille, ja hän huoahti raskaasti kun puristin noita karvakasseja sormissani.

– Siellä on sinulle iso lasti.. hän mumisi korvaani, ja suutelimme pitkän kielisuudelman. Olimme hetken sylikkäin, nauttien läheisyydestä, käteni hyväillessä häntä hitaasti.

Sitten hän tarttui uudestaan hiuksiini, nojautui taemmas ja alkoi painaa päätäni kohti ylväästi seisovaa kaluaan. – Nyt saat palvella suullasi… kiltisti…, hän mumisi kullin lähestyessä kasvojani. Iso terskanpää oli aivan edessäni. Olin himosta suunnillani, pyörrytti.

Avasin suuni ja nuolaisin kullin päätä pehmeästi. Se vavahti kosketuksesta. Suutelin huulillani kalun päätä, otin aivan vain pään suuhuni, imin pehmeästi, nuolaisin. Hengityksesi kiihtyi ja otteesi hiuksistani kiristyi, painoit päätäni alemmas niin että kulli tunkeutui suuhuni.

– Muista, kiltisti nyt… hän murisi pitäen päätäni tiukasti otteessaan, pakottaen minut pitämään kullia syvällä suussani.

– Ahhhh…, hän huokaili nautinnosta, piti päätäni paikallaan ja nosteli lantiotaan, nussien suutani. Imin ja koetin asettaa suuni ja kieleni niin että ne koskettaisivat kalua mahdollisimman nautinnollisesti. Kuului lurpsahtavia ääniä kalun liikkuessa suussani, ja voimistuvaa huohotusta ylempää: – Huora… ime… narttu… voih…

Mahtavat pallit olivat jälleen kädessäni tiukkoina, valmiina suomaan minulle sisältönsä. Hivutin toisen käden hameeni alle ja vemputin omaa piliäni samalla kun tyydytin suullani miestä, suu täynnä kullia. Oma elimeni kihelmöi ja päässäni tuntui säkenöivän, huohotuksesi kiihtyi melkein ulvonnaksi keinuvan lantiosi ja pakottavien käsiesi alentaessa suuni reiäksi, joka tuotti sinulle nautintoa, puristit kullisi syvälle suuhuni ja sinulta pääsi huuto – Aaaaaahhhhhhuora! ja suuhuni alkoi tulvia spermaasi sykkivinä aaltoina. Suu täynnä siementäsi nieleskelin ja runkkasin itseäni, kullisi yhä suussani laukesin, valuttaen oman siemeneni auton lattialle voihkeen ja ininän kera.

–––––

Ajoit minut takaisin kotikadulleni.

– Ensi kerralla nussin sinua, sanoit jäähyväisiksi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute