Herkku-puhelin
Apua vailla
oralholic

Viime viikolla...

Olen reissuhommissa Lappeenrannassa. Työasumme viitaa rakennuspuolelle, vaikkakaan juuri se ei ole alamme, mutta kysyväähän pitää auttaa... ja varsinkin jos kysyjä sattuu olemaan muodokas hieman kypsempi nais ihminen.

Päiväkahvilla ollessani tämä hieman pyöreä noin viiskymppinen nainen tulee hieman hämillään kysymään, kun remonttimieheltä näytän, voisinko millään auttaa häntä tukalassa tilanteessa. On kuulemma keittiön ovi jäänyt jumiin. Sanoin etten ole lukkoseppä, mutta hän arvelee kuulemma sen olevan vain miehistä voimaa vailla, on kuulemma ennenkin temppuillut. Nainen asuisi ihan viereisessä talossa ja korvaisi vaivan jos voisin millään auttaa. Sanoin voivani sitä pikaisesti vilkaista. "Kerttuli" kerkesi lyhyen matkan aikana jutella jo monenlaista mukavaa ja hieman harmittanut kahvihetken keskeytys alkoi kaikota mielestä.

Sisään päästyämme ovi todellakin oli jumissa, mutta pari tämäkkää rynttäystä olkapäällä sai uksen lennähtämään auki ja naisen kiittelemään vuolaasti. Hänen katsellessaan minua suurilla kiitollisilla silmillään ja kysyessään vaivan hintaa, menin jotenkin sekaisin ja sanoa töksäytin että luonnossa... kun tarkoitin jotain että ihan luonnostaanhan tällaisia pikkuhommat ei mitään maksa.

Jos itse olin hämilläni ei puumanaiseni aikaillut hetkeäkään kun kumartui tarraamaan haaruksistani kiinni ja kaivoi jo alkuhämmennyksestä pikavauhtia toipuvan kullini käteensä. Ja samantien löysi punahuulinen ja lämmin suu mutterini ympärille. Kuinka kiihottavan rivolta ja irstaalta se näyttikään. Oh hoi, kyllä menneet vuodet olivat opettaneet kuinka mies palkitaan. Jo muutaman minuutin kuluttua urahdellen laskin tahmeat limani ahnaaseen suuhun, joka ei kakistellut vaan kiivaasti imien hoiteli kaluni putipuhtaaksi. Hengitykseni tasaannuttua sain sanottua vaivautuneesti,että varmaan pitäis työmaalle joutua ja ...kiitos. Johon hän silmää iskien sanoi ilon olevan hänen puolellaan. Ilkikurisesti nauraen lisäsi vielä, että paiskaako oven uudelleen kiinni, vai tulisinko huomenna päiväkahville suoraan hänen luokseen. Ehdotin "ylitöitä" ens keskiviikolle kun vaimokaan ei olisi kotona odottamassa. Se sopi, ja arvatkaas vaan kuka aikoo nyt päästä mielikieli puuhaansa. :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute