Herkku-puhelin
Auttaja 2
teuska

Ensimmäinen juttuni oli puoliksi totta ja puoleksi fantasiaa. Jatkan tarinaani, joka muuttuu yhä enemmän todeksi. Muutan samalla yksikön "minä"tarinan kolmospersoonaksi.

Teuska oli saanut elämänsä suurimman ja ihanimman kokemuksen. Hän oli lukemassa "Baltian historiaa" sängyllään, kun vuokraemäntä koputti ja sanoi, että historian opiskelijaa pyydetään puhelimeen.

Neurologian hoitaja Terhi kysyi, pääsisikö poika illalla hoitokotiin tapaamaan Piiaa ja häntä. Teuska totesi, ettei ole luentoja seuraavana päivänäkään ja innoissaan ilmoitti olevansa tulossa.

Hän kävi nopeasti alapesulla ja lähes juoksi kahden kilometrin matkan. Ovella oli Terhi aika ohueissa vaatteissa. Halausten jälkeen Teuska näki Piian tuolissa. Tyttö oli vain ohuessa yöpaidassa posket punaisina.

Hoitaja opetti pojan nostamaan ilman valjaita Piian sängylle. Tyttö oli jo avannut yöpaidan ylänapit, niin että kauniit pienet pystyrinnat olivat näkyvissä. Teuska oli kihkoissaan; hän oli puoliunessa rakastellut halvaantuneen kanssa.

Nyt hoitaja otti jälleen johtajan osuuden. Hän riisui pojan, otti tämän peniksen suuhunsa. Kun kulli oli kova, Terhi vei kalun tytön suuhun muistuttaen vain, ettei Piia purisi penistä hampaillaan. Tyttö otti heti kullin suuhunsa, yritti saada sen niin syvälle, että henki oli salpautua.

Terhi otti jälleen komennon eli hän veti Piian halvaantuneet jalat erilleen: "No poika, maistahan Piian jalkoväliä." Teuska työnsi naamansa pilluväliin. Nestettä juoksi hänen suuhunsa jatkuvasti ja Piia voihki. Terhi oli Teuskan takana imien pojan kiveksiä ja peppureikää.

Pian hoitaja nosti halvaantuneen jalat tytön rintoja vasten. Teuska työntyi sisään. Piia oli heti mukana; tyttö raastoi kynsillään pojan selkää, imi tämän olkapäitä ja alkoi saada pitkää orgasmia työnnellen lantiota voimakkaasti kullia vastaan. Piia huusi niin, että varovaissyystä Terhi tukki huulillaan tytön äänet. Nyt Teuska pääsi maistelemaan Piian ihania söpöjä rintoja. Piian pää heilui edestakaisin ja silmät vuoroin aukenivat ja sulkeutuivat.

Tyttö heräsi horroksesta. Hymyillen sopersi: "En narraa, mutta varpaissa asti tuntui teräviä piikkejä." Terhi kertoi, että ne voivat edelleen johtua aivojen euforiasta. Piia nousi istualleen: "Minä vaadin tämän hoidon jatkuvan, jos teille sopii. Tämä on ihaninta, mitä koskaan olen kokenut."

Hoitaja oli äärimmäisen kiihottunut: "Nyt Piia näet jotain erikoista." Hän otti laukusta rasvaa, laittoi sitä Teuskan penikselle ja omalle peppureijälle. "Poika ei ole vielä purkautunut. Nyt näet läheltä, mitä sinulle huomenna tapahtuu."

Terhi asettui mahalleen ja laittoi tyynyn alavatsan alle. Teuska oli mielestään täysin uskomattomassa tilanteessa. Ei auttanut. Hoitajatäti oli jo riisunut slogit ja pylly näytti tavattoman kauniilta. Poika työnsi ensin varovasti peppureikään. Kun penis muljahti suoleen, taivas aukeni pojalle. Nyt oli Terhi vuoro kiljua. Spermat sukeltuivat syvälle.

Vaikka Piia oli toipunut juuri äskeisestä orgasmista, hän oli seurannut koko tapahtuman: "Voinko minäkin kokeilla, onko pyllyssä tuntoa."

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute