Herkku-puhelin
Auttaja
teuska

Olin nuori, juuri etelään saapunut yliopisto-opiskelija. Ei minulla ollut tyttökavereita, koska jännitin niin hirveästi. Kuitenkin olin hyvin eroottinen mieleltäni. Sain armeijan jälkeen edullisen boksin - ei siihen kuulunut juuri muuta kuin kylpy kerran viikossa.

Rahani olivat tiukalla, kunnes sain osapäivätyötä kaupunginarkistossa. Opiskelin historiaa ja työ oli mielenkiintoista.

Tulin illalla kämpälleni ja pian ovikello soi. Siellä oli uhkea noin 45-vuotias nainen. Hän tuli puoliväkisin huoneeseen. "Näin sinut kirjastossa ja uudestaan tuossa pihalla. Talonmies kertoi, missä sinä asut."

"Anteeksi, kun näin tunkeuduin asuntoosi, mutta silmäilin sinua tarkkaan pitkin päivän. Olen vapaalla työstäni tämän viikon. Onko sinulla vakiheilaa?"

Änkytin, ettei ole ollut koskaan jännityksen vuoksi.

Tulija esitteli itsensä: "Olen erikoishoitaja Terhi Mänty. Minulla olisi sinulle erikoista ehdotettavaa. Saat heittää minut heti ulos, jos juttuni tuntuu sinusta pahalta. Saanko istua?"

Olin sanaton ja kysyin, keitänkö kahvia. Nainen nyökkäsi. Mietin kuumeisesti, mitä nainen minusta halusi ja miten voin paeta tilannetta.

Terhi kertoi, että hän on työssä neurologisella osastolla. Hän on itkenyt hoivaamansa nuoren tytön vuoksi. 18-vuotias joutui auto-onnettomuuteen ja jäi alaraajahalvaantuneeksi. Terhi on hoitanut tätä Piiaa kaksi vuotta. Tytöllä ei ole ollut elämänhaluja. Nyt potilas pääsi hoitokotiin - toki yksiöön, josta saa sähköisesti heti hätätilanteet.

Kun Terhi vei Piian sairaalasta "omaan asuntoon", tyttö tarttui Terhiä kaulaan: "Sinä olet minun äitini."

Hoitaja kysyi, mitä vain sinä haluat, minä teen sen. Piia nikotteli, välillä peitti silmänsä, kunnes kuiskasi: :"Olen neitsyt. Haluan tietää, onko minulla mitään tuntoja tuolla alapäässä."

Hoitaja otti tytön pään syliinsä: "Vannon, että saat tietää sen ihan pian. Oletko kosketellut jalkoväliä"?

Piia myönsi tehneensä sitä ja tunteneensa hyvän olon, mutta hän ei ollut varma, oliko se vain aivojen tuottamaa euforiaa.

Hoitaja kertoi kaiken minulle ja sanoi: "sata euroa jos uskallat tulla tytön luokse. Minä olen mukana." Mietin ja vastasin rehellisesti, että jos Terhi tulee, niin minäkin tulen.

Seuraavana iltana saavuin hoitokodille ja summeri päästi minut sisään. Aulassa odotti jo Terhi. Nainen kävi heti kaulaani ja pussasi molempiin poskiini. Vapisin jännityksestä.

Terhi muuttui pian hoitajaksi ja nosti kauniin Piian sänkyyn. Tyttö peittyi pian peiton alle. Terhi veti housuni penikseni eteensä. Pian kulli oli hoitajan suussa; sitä imettiin suukoteltiin ja kylvetettiin. Terhi oli itsekin niin hurmiossa, että alkoi hieroa rintojansa.

Terhi muisti kuitenkin tehtävänsä: veti peiton tytön päältä, otti hoitokodin housut pois ja avasi yöpaidan kaksi ylintä nappia.

"Töihin", Terhi sanoi minulle, otti housut pois ja penis meni suuhun. Kun kulli oli märkä, hoitaja vei sen Piian haarojen väliin. Piia tunsi jotain paksua työntyvän sisään ja kirkaisi, kun se lävisti hänet. Nyt elämäni ensi kertaa alkoi touhuni. Pian molemmat huusimme kuin eläimet. Siemeni tulvivat tytön kohdunsuulle. Ensimmäistä kertaa elämäsään Piia tunsi jotain ihmeellistä. Hän huusi, mutta niin huusin minäkin.

Kun olimme maanneet kiinni minuuttitolkulla, Terhi otti kullini, imi sen ja sitten suuteli tulisesti Piiaa. Piia nousi istumaan huumaantuneena mutta myös järkyttyneenä:"Tunsin reisissä ja polvissa pistelyä. Voinko minä parantua?" Terhi pussasi tytön pieniä rintoja:"Tällä vauhdilla ainakin."

Olin oli vielä vähän pää pyörällä, kun Terhi ehdotti, että josko jatkettaisiin näitä hommia, mutta sillä ehdolla, että hän pääsisi mukaan.

Piialle kokemus oli ollut niin rajua, että hän oli nukahtanut - hieman pissaa oli orgasmissa tullut lakanalle.l

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute