Herkku-puhelin
Avio-onnea
muuan mies

Oli ollut hiljainen viikko. Ja tavallaan hyvin kiireinen. Oltiin vain juostu oravanpyörässä vaimoni kanssa töissä käyden, lapsia hoitaen ja arkiaskareita puuhastellen. Siitä on seksi ja seksikkyys kaukana. Aamuisin aloin huomata, että itseäni alkoi hiljalleen panettaa aivan törkeästi. Mielettömän aamuerektion kanssa alkoi olla ongelmia vaatteiden pukemisen suhteen ja aloin harkita jo käteen vetoa pahimmaksi ensiavuksi, mutta maltoin vielä mieleni. Halusin säästää olotilaani parempaa hyötykäyttöä varten.

Eräänä iltana lasten nukuttamisen jälkeen kaappasin läppärin pois vaimoni sylistä ja otin häntä kädestä kiinni taluttaen kohti makuuhuonettamme. Laitoin hänet mahalleen sängylle ja aloitin niska- hartiahieronnan. Ihan perussettiä ilman mitään suitsukkeita tai muutakaan hierontaöljyä. Pian vaimoni riisui huomaamattoman siveellisesti paitansa pois vilauttamatta mitään strategisesti tärkeää minulle. Itse kyllä tiesin, että sieltä paidan alta löytyy ihana b-kupilla varustettu tissipari, joissa on täydelliset nännit imettämistä ja imemistä varten.

Jatkoin aikani hierontaa ja huomasin vaimoni rentoutuneen niin paljon, että hän oli nukahtamaisillaan rankan työpäivän päätteeksi. Alkoi lähes ärsyttää. Hyvällä tavalla tosin. Itselläni oli nimittäin toisia ajatuksia nyt. Otin yöpöydän laatikosta esiin nahkakahleet ranteisiin laitettavaksi ja laitoin ne kiinni vaimoni ranteisiin ja koko komeuden niputin pienellä ketjulla selän taakse yhteen.

"Mitäs ny..." yritti naaraani kysyä, mutta nostin hänet ylös sängystä istumaan sängyn reunalle. Asioiden kulkusuunnan muutos oli hänelle kuitenkin selvästikin myönteinen yllätys. Riisuin oman paitani päältäni ja huomasin vaimoni katsovan kohoumaa housuissani huuliaan purren. Aloin availla housujeni nappeja hänen kasvojensa edessä. Vapautin kaluni housujeni puristuksesta ja se ponnahti lupaavasti heilumaan vaimoni kasvojen eteen. Otin häntä hiukan kovakouraisesti takaraivosta kiinni ja siirsin hänet lattialle polvilleen eteeni ja komensin ottamaan suihin.

Kiltisti naiseni suu aukesi ja hän alkoi nuolla ja suudella kaluni vartta. Tuntui todella hyvältä pienen tauon jälkeen. Ja näytti vielä paremmalta. Paljasrintainen nainen ottamassa polvillaan suihin kädet selän taakse kahlittuna. Minua alkoi toden teolla panettaa. Otin ylöspäin sojottavan kaluni käteen ja ohjasin sen vaimoni suuhun ja aloin kevyesti pumppaamaan alaviistoon kuunnellen samalla vaimoni ääntelyä etten panisi häntä liian syvälle suuhun.

Kuola valui pitkin vaimoni suupieliä kun hän ahmi kovettunutta kyrpääni suuhunsa. Hän sopersi väliin, että anna tulla vaan syvemmälle, jolloin annoin hiukan lisää voimaa työntöihini. Naiseni kakoi, mutta halusi lisää. Nain häntä suuhun, mutta pian huomasin etten enää kestänyt tätä, joten irtaannuin tästä samettisen kosteasta suusta ja nostin samalla naiseni ylös. Kiskoin häneltä housuja alas ja huomasin, että vaimoni oli todella märkänä tästä kaikesta.

Käänsin hänet sängylle peppu pystyyn polvilleen ja levitin pakaroita. Jalkojen välissä oli paljas pillu, joka jo kiilteli valmiiksi kiimalimoista. Polvistuin sängyn reunalle ja nuolaisin. Samalla kuului tyytyväinen ynähdys ja maistoin kielelläni naiseni märkyyden ja puhtaan kiiman myskisen ja ehkä hiukan kitkerän maun. Nuolaisin uudestaan ja aloin lipomaan ja ahmimaan tätä kaivattua herkkua. Samalla naiseni yninä muuttui jatkuvaksi vaikerrukseksi ja huokailuksi. Aloin samalla työntää sormeani sisään, jolloin naiseni sähköistyi ja alkoi työntää lantiolla vastaan. Halusin tyydyttää hänet. Laitoin toisen ja kolmannen sormen sisään hänen mättääseen ja ääntely voimistui samalla. Tiesin hänen nauttivan tästä. Huomasin pillun puristelevan sormieni ympärillä, antaen vastusta niille. Puristin ja levitin toista pakaraa vapaalla kädelläni, jolloin pillu tuli vielä paremmin tarjolle suutani ja sormiani varten. Nuolin, imin ja suutelin hänen klitorista, välilihaa, huulia, peräaukkoa ja tämä kaikki sai vaimoni valittamaan patjaa vasten tukahdettua suoraa huutoa ja hänen pillunsa supistelin niin voimakkaasti etten kyennyt enää liikuttaa kättäni.

Vaimoni oli nyt todella herkällä, mutta itse olin pääsemässä vasta alkuun. Asetuin naiseni taakse ja annoin kyrpäni vaeltaa hänen pakaroiden välissä edes takaisin ennen kuin aloin sovittaa terskaani naiseni kosteiden häpyhuulien väliin. Vaimoni keskittyi tarjoamaan persettänsä oikein kunnolla minulle ja minun oli todella helppo työntyä vähän kerrallaan pohjia myöten naiseni sisään. Päästyäni pohjalle pyörittelin lantiotani hiukan, jolloin pillu mukautui kivasti kokooni ja aloin naimaan naistani isännän ottein. Työnsin pitkiä työntöjä pohjaan saakka. Pallini hakkasivat naiseni klitorista kastuen märiksi. Naiseni aloitti uuden ujeltamisen työntöjeni tahdissa. Välillä tein lyhyempiä työntöjä ja välillä taas syvempiä työntöjä. Vaihtelin tahtia ja tiesin näin tehdessäni houkuttelevani jokaisen siemeneni tulemaan kohta pussieni pohjilta.

Hyväilin samalla naiseni selkää, rintoja ja pakaroita. Puristelin niitä, läpsin naistani pakaroille, hiukan kovemminkin. Äännähdys kuului samalla sekä valitus siitä miten hyvältä tuntuu. Levitin häntä auki niin paljon kuin sai, jotta pääsin syvemmälle. Naiseni varoitteli ettei enää syvemmälle, mutta annoin mennä. Halusin nyt vain omaa nautintoani. Käytin häntä hyväkseni, painoin menemään oikein kunnolla. Huomasin olevani tuloillani, hiljensin tahtia, tein pieniä liikkeitä, annoin itseni tulla hiljalleen sen pisteen yli mistä ei ole enää paluuta. Pallini supistelivat, kyrpäni paisui äärimmilleen ja alkoi lopulta sykkiä lastejaan syvälle naiseni uumeniin. Valitin ääneen. Tuli ruiskaus, toinen, kolmas, neljäskin. Tuntui, ettei sperman tulo ollut loppua. Naiseni ei voinut muuta kuin olla siitettävänä, valittaen onnellisesti kohtaloaan.

Lopulta huomasin supistelujeni loppuneen. Työnsin ja soudin vielä pari kertaa melallani edes takaisin todeten pillun olevan täynnä siemeniä Päästin vaimoni vapaaksi kahleista ja vetäydyin hänen sisältään maiskahtavan äänen ja muutaman spermaklöntin saattelemana. Naiseni kaatui sängelle raukeaan väsyneenä ja tyydytettynä. Oma kyrpäni kiilteli turvonneena vielä eritteistämme puolikovana. Katselin vaimoani onnellisena miettien, että tämän takia kannattaa mennä naimisiin. Sitten lähdin suihkuun pesulle katsastaen samalla lastenhuoneiden tilanteet, joissa kummassakin nukuttiin prinsessa ruususen unta.

Suihkusta tullessani vaimoni oli jo nukahtanut. Peittelin hänet, annoin hyvän yön suukon ja otin hänet kainalooni nukahtaen itsekin pian työntäyteisen päivän jälkeen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute