Herkku-puhelin
Ei mikään tavallinen etelänloma 20: vaihtokauppa
Baloo

Otettuani sinusta irti niin paljon nautintoa päätän, että on aika levätä hetki. Tilaamme ateriamme bungalowillemme, emme poistu majaltamme lainkaan, emme kaipaa palvelijoitamme, nautimme toistemme seurasta kuin tavallinen pariskunta. Käytämme päivämme aurinkoa ottaen, lukien ja vitsaillen, sivuamatta ajatuksellakaan viikon tapahtumia, niiden syvyyttä ja merkitsevyyttä.

Illan tullessa otan puheeksi seuraavan päivän suunnitelmani.

”Kultaseni, haluaisin asettaa sinut huomiseksi herrasmiehen käyttöön, mikäli sinulla ei ole mitään sitä vastaan”.

Mietit hetken aiemmin herrasmiehen käsissä kokemaasi. Ajatus tuon julman miehen käsiin joutumisesta säväyttää sisintäsi. Lasket katseesi lattiaan merkiksi alistumisesta.

”Herrani, tahtonne on lakini”, vastaat empimättä.

”Kultaseni, nyt ei olla herroja eikä orjia, haluan tietää, mitä mieltä olet”.

Mietit asiaa hieman syvemmin.

”Ihan oikeasti, tahtosi on lakini. Se on minun tahtoni. Sitä paitsi...”

”Niin mitä sitä paitsi?”¨

”Ei se edellinen kerta herrasmiehen käsissä niin paha ollut, päin vastoin”. Tunnen mustasukkaisuuden piston sydämessäni.

”Asiaan liittyy toinenkin ulottuvuus, aion ottaa vaihtokauppana herrasmiehen kaunottaren käyttööni”.

Mustasukkaisuuden säväys kulkee vuorostaan sinun lävitsesi. Emmit hetken.

”Herrani, se on oikeutenne, tai siis, se on oikeutesi, alistun siihen”.

”Asia on siis sovittu!”

Seuraavana aamuna otan asian esille herrasmiehen kanssa. Herrasmies on hyvin positiivisesti yllättynyt.

”Tämähän on mukavaa. Orjattarenne on hyvin vastaanottavainen ja omani puolestaan vaatisi hieman kurinpalautusta. Luulisin, että syynä hänen niskoitteluunsa ovat ne muutaman päivän takaiset tapahtumat, joten on vain oikein, että te hoidatte kurinpalautuksen. Älkää olko liian hellä.”

Sovimme suorittavamme vaihtorituaalit aamiaisen jälkeen.

...

Tapaamme herrasmiehen majalla, sinä pelkässä kaulapannassa ja sandaaleissa, minä khakishorteissani. Jännität tulevaa, muttet pelkästään negatiivisessa mielessä.

”Haa, ystäväni kauniin orjattarensa kanssa!” herrasmies toivottaa meidät tervetulleiksi.

”Pikkuiseni, minulla onkin sinulle varattuna oikein erityisen mukavaa ajanvietettä”, herrasmiehen kommentti saa säväyksen kulkemaan lävitsesi.

Jätämme sinut hetkeksi ja käymme läpi orjattariemme rajat, turvasanat ja muut asiaan kuuluvat yksityiskohdat.

”Missä mahtaa kaunis orjattarenne piileskellä?” kysäisen herrasmieheltä kun kaunotar ei ole silmiini sattunut.

”Hän on jatkanut niskoitteluaan ja odottaa teitä täällä”, herrasmies vastaa ohjaten minua lyhyen käytävän läpi makuuhuoneeseen. Makuuhuoneessa odottava näky saa kaluni heräämään. Kaunotar seisoo korkeakorkoisissa sandaaleissaan alastomana, pois lukien kädet tiukasti selän taakse vetävä nahkainen single sleave, silmälaput, suuri punainen suukapula ja nahkainen kaulapanta. Kaunotar on kytketty single sleavesta lähtevällä tiukalle vedetyllä ketjulla seinään siten, ettei hän pääse liikkumaan.

”No niin narttuseni, muistat varmaan ystävämme muutaman päivän takaa? Olen antanut hänelle täydet valtuudet hoitaa kurinpalautuksesi!” herrasmies kohdistaa sanansa kaunottarelle. Hän viittaa minua eteenpäin ja kävelen kaunottaren luokse. En voi vastustaa kiusausta, vaan tartun lähes täydellisen muotoisen rinnan keskellä seisovaan nänniin ja väännän siitä kevyesti. Kaunotar ei reagoi millään tavalla. Herrasmies nyökkää hyväksyvästi ja jatkan vääntämistä kunnes kaunotar inahtaa hiljaa.

”Kyllähän me tulemme toimeen, vai mitä?” kohdistan sanani kaunottarelle. Hetken mielenosoituksellisen epäröinnin jälkeen kaunotar nyökkää. Irrotan ketjun seinästä ja single sleavesta ja kiinnitän sen kaunottaren kaulapantaan. Talutan kaunottaren huoneeseen, johon jätimme sinut odottelemaan.

”Muista totella herrasmiestä kuten tottelet minua”, katson sinua lempeästi.

”Kyllä herrani”, vastaat pitäen katseesi tiukasti maassa, äänensävyssäsi hyväksyntää ja alistumista.

Kävelen ovesta ulos taluttaen kaunotarta perässäni.Ovi kolahtaa kiinni taluttamani kaunottaren perässä. Jäät kahden herrasmiehen kanssa. Tunnet herrasmiehen katseen ihollasi, et uskalla nostaa omaa katsettasi lattiasta. Kuulet herrasmiehen askeleet, kun hän kiertää sinut katsellen sinua tarkasti. Mietit mielessäsi, mitä herrasmies on varallesi ajatellut, muistaen aavistuksen herrasmiehen aavistuksen uhkaavat sanat.

Tunnet herrasmiehen lämpimän, pehmeän käden alaselälläsi. Käsi jatkaa matkaa alaselältä pakarallesi hyväillen sitä aistillisesti.

”Kauniit pakarasi kaipaavat vähän väriä”, herrasmies toteaa asialliseen sävyyn ja kävelee hakemaan kaapista jotain. Et uskalla kohottaa katsettasi nähdäksesi mitä.

”Katsotaanpa jos tämä auttaisi asiaa”, herrasmies toteaa ja istuu pehmustetulle tuolille, jossa ei ole kyynärnojia.

”Tulehan tyttöseni tänne, tähän polville poikittain!” herrasmies kehottaa sinua, tottelet välittömästi, arvelet, ettei herrasmiehelle kannata turhaa antaa lisäsyitä rankaisemiseen. Herrasmies ohjaa sinut oikeaan asentoon syliinsä, vatsasi polvien päälle, takapuoli oikealle kädelle odottamaan mitä tuleman pitää. Tunnet herrasmiehen hyvän kokoisen kalun aavistuksen jähmettyneenä vatsaasi vasten.

”No niin kultaseni, nyt lasket lyönnit ja kiität jokaisesta”, herrasmies toteaa ykskantaan.

Herrasmies antaa noutamansa pingismailan tapaisen paddlen nousta ja laskeutua terävästi oikealle pakarallesi. Hätkähdät paddlen päästämää ääntä ja sen aiheuttamaa terävää säväystä niin että unohdat tehtäväsi.

”Orjattareni, mikä unohtui?” herrasmies kysyy uhkaavasti.

”Anteeksi herra. Yksi. Kiitos herra”, vastaat nolona.

Herrasmies antaa paddlen kohota ja laskeutua tällä kertaa vasemmalle pakarallesi.

”Kaksi. Kiitos herra”. Paddle jatkaa rytmikästä työskentelyä, iskut eivät ole erityisen voimakkaita, mutta pakarasi herkistyvät isku iskulta ja asennon ja koko aktin nöyryyttävyys saa sinut jälleen miettimään mihin olet ryhtynyt.

”Noin, väri alkaa olla kohdillaan, tarkistetaanpa muut vaikutukset”, herrasmies lopettaa pakaroidesi käsittelyn ja hivelee lämmentyneenä punoittavaa ihoasi. Tunnet käden liikkeet herkistyneillä pakaroillasi ja tiedät odottaa seuraavaa liikettä. Herrasmiehen käsi hakeutuu jalkojesi väliin ja saat palkkioksi tietävän naurahduksen kun vaistomaisesti levität reisiäsi aavistuksen päästääksesi tutkivan käden jo kostealle hävyllesi.

”Ah, niin pehmeä, niin kostea, te naiset olette kaikki samanlaisia, täysin valmiita, kun joku vaan antaa isän kädestä”, herrasmies lausahtaa ivallisesti.

”Saapa nähdä millaiseksi tämä vielä turpoaa, kunhan päästään edes käsittelyn alkuun,” hän jatkaa uhkaavasti.

Nouset herrasmiehen käskystä seisomaan pakarat kuumottaen. Herrasmies taluttaa sinut peilin eteen ja ihailet punaisina hehkuvia pakaroitasi.

”Voit olla varma, että tämän session jälkeen sinussa on muutamia muitakin arkoja kohtia kuin nuo pakarasi!”

Pakaroita ihaillessasi herrasmies tulee viereesi seisomaan. Hän etsii katseesi peilistä ja käskee sinun seistä paikallaan.

”Kuten varmaan ymmärsit, tuo oli vasta lämmittelyä”, herrasmies toteaa ja läimäyttää sinua kovaa avokämmenellä punehtuneelle pakarallesi. Isku on huomattavasti aiempia kovempi ja älähdät kivusta. Herrasmies katselee reaktiotasi kiinteästi. Toinen isku toiselle pakaralle, mutta osaat odottaa sitä ja pysyt hiljaa. Herrasmies vie toisen kätensä hävyllesi, upottaa sormensa sisälle kosteuteesi, pehmeyteesi ja läimäyttää sinua uudelleen. Kipu yhdistyy kiihotukseen ja tunnet ensimmäisen orgasmin lähestyvän. Herrasmies jatkaa häpysi kovakouraista hyväilemistä säestäen sitä tiukoilla läimäytyksillä pakaroillesi. Pienen hetken jälkeen tunnet pienen orgasmin sykkeet hävyssäsi, niin tuntee herrasmieskin.

”Hyvä, hyvä narttuseni, noin hyvää se tekee!” Poskillesi kohoaa osin nautinnosta osin häpeästä pakaroidesi kanssa kilpaileva puna.

”Aika siirtyä tositoimiin”, herrasmies osoittaa sinulle pöydälle asettamiaan nahkaisia rannekkeita ja nilkkakahleita. Tottelevaisesti kiinnität kahleet nilkkoihisi ja rannekkeet käsiisi. Kävelet herrasmiehen opastamana takaisin peilin eteen katosta laskeutuvien ketjujen väliin. Herrasmies kiinnittää ketjut rannekkeisiisi ja kiristää ketjuja vinssillä kunnes ranteesi ovat pääsi tasolla. Hän kumartuu aivan paljaan ja kiimasta turvonneen häpysi viereen kiinnittääkseen nilkkojesi väliin jalkojasi levittävän tangon. Herrasmies pidentää tankoa kunnes jalkasi ovat riittävän harallaan, seisominen alkaa käydä hankalaksi. Seuraavaksi hän kiristää käsistäsi kattoon meneviä ketjuja kunnes olet peilin edessä siistissä X-asennossa, täysin herrasmiehen armoilla, haavoittuvaisena.

Et voi olla ihailematta itseäsi peilistä, tumman kaulapannan ja kahleiden muodostamaan kontrastia vaalealla, aavistuksen päivittyneellä ihollasi, kiimasta turvonneita rintojasi, terhakoita nännejäsi, tummanpunaista häpyäsi, selvästi esillä roikkuvia huuliasi. Ymmärrät, että kiimainen nainen, kiimainen orjatar näyttää juuri tuolta. Ymmärrät, että olet juuri sitä, eikä ajatus enää häiritse sinua. Odotat pääseväsi herrasmiehen, alistajasi käytettäväksi, käyttöön. Odotat, että hän ottaa sinusta nautintonsa.

Heräät ajatuksistasi ja huomaat herrasmiehen tarkastelevan sinua intensiivisesti.

”Mitä narttuseni miettii?”

”Että olen kiimainen narttu ja että odotan teidän käyttävän minua nautinnoksenne parhaaksi katsomallanne tavalla”, päätät vastata totuudenmukaisesti. Herrasmies kohottaa kulmiaan hyväksyvästi.

”Oikein hyvä, isäntäsi on kouluttanut narttunsa hyvin! Voit luottaa siihen, että otan sinusta irti sen mitä tarvitsen!” Viimeinen lause säväyttää sinua, muistat aiemmat hetkesi herrasmiehen käsittelyssä ja hänen julmuutensa.

Herrasmies ottaa käteensä korillisen perinteisiä puisia pyykkipoikia.

”Aloitetaan vaikka näillä. Tiedätkö miksi pidän erityisesti juuri näistä pyykkipojista? Nämä ovat erityisen tiukkoja, näitä markkinoidaan tuulisille seuduille lakanoiden ripustamiseen!”

Herrasmies tulee viereesi ja sivelee hiljaa vatsasi ihoa. Pienen hetken kuluttua hän ottaa korista yhden pyykkipojan ja laskee korin kädestään vain venyttääkseen vatsasi ihoa napasi yläpuolelta sen verran, että saa pyykkipojan kiinnitettyä. Henkäiset kun pyykkipoika nipistää ihoasi vieläkin enemmän kuin olit odottanut.

”Hengittele vaan, näitä riittää”, herrasmies toteaa ja laittaa toisen pyykkipojan kiinni edellisen viereen, muutaman sentin päähän. Siitä herrasmies jatkaa järjestelmällisesti vaakasuoraan. Katselet peilistä herrasmiehen työskentelyä, ihosi turtuu pikku hiljaa pyykkipoikien puristuksessa. Hetken kuluttua vatsaasi koristaa vaakasuora pyykkipoikien rivi juuri navan yläpuolella.

”Noin, arvaat varmaan, että tästä jatketaan hieman herkemmille alueille!” Herrasmiehen ilmoitus ei tule yllätyksenä. Seuraavaksi herrasmies hivelee hetken käsivarsiesi alapintoja ja alkaa kiinnittää pyykkipoikia heti kyynärpäittesi alapuolelta, vuorotellen kumpaankin käteen. Jokainen pyykkipoika tuntuu edellistä hieman kivuliaammalta, kun herrasmies lähestyy kainaloidesi herkkää ihoa. Herrasmies jatkaa hiljaisuuden vallitessa pyykkipoikien lisäämistä kainaloistasi kyljillesi. Tunnet, kuinka pyykkipoikien määrä alkaa kiristää ihoasi. Hetken kuluttua molempia kylkiäsi korostaa kivulias rivi pyykkipoikia.

”Emme kai me tähän lopeta, vai mitä lutkani? Mistä jatkamme?”

”Emme herra, jatkammeko rinnoiltani?”

Herrasmies tarttuu lujalla otteella vasemman rintasi juuresta ja läimäyttää rintaa kovaa vapaalla kädellään. Läimäys kirpaisee todella ja huuliltasi pääsee valitus. Herrasmiehen hymy levenee ja hän läimäyttää toisen kerran.

”Noin lutkaseni, huuda vaan, siitä minä pidän!” Kolmas läimäytys. Herrasmies jatkaa kiinnittämällä rintaasi nännin ympärille symmetrisesti viisi-kuusi pyykkipoikaa. Venyteltyään ja nipisteltyään nännisi herkäksi herrasmies kiinnittää myös suoraan nännin päälle pyykkipojan. Inahdan jälleen kivusta. Tiedät, että toista rintaasi odottaa sama käsittely ja häpyäsi vielä pahempi. Pelonsekainen kiimasi kasvaa.

Odotustesi mukaisesti herrasmies toistaa käsittelyn oikealle rinnallesi, alkaen läimäytyksistä, päättyen nännille kiinnitettyyn pyykkipoikaan. Kipusi sulautuu saumattomasti halusi kasvuun. Tunnet olosi äärettömän seksikkääksi ihaillessasi itseäsi peilistä.

Herrasmies jättää rintasi suhteellisesti ottaen rauhaan. Hän ottaa toisella kädellään leuastasi lujan otteen pakottaen suusi auki. Hän työntää aluksi yhden sormen suuhusi. Imet sormea kuuliaisesti. Sormea seuraa toinen ja kolmas sormi ja herrasmies alkaa työnnellä sormiaan vaativaisesti syvemmälle suuhusi. Epämukavuudesta huolimatta annat herrasmiehen naida suutasi sormillaan, vaikka eipä sinulla juuri muita vaihtoehtoja ole.

”Rintasi näyttävät kauniilta noiden pyykkipoikien kanssa. Emmekö halua että myös suusi näyttää yhtä kauniilta?” herrasmies kysyy. Ynähdät vastaukseksi ja herrasmies kumartuu poimimaan korista muutaman pyykkipojan. Ensimmäisen hän asettaa keskelle alahuultasi. Herrasmies leikittelee pyykkipojalla hetkisen ja lisää sitten alahuuleen neljä uutta pyykkipoikaa, kaksi keskimmäisen molemmin puolin. Kuten arvaat, ylähuuli saa saman käsittelyn. Tunnet olosi entistä enemmän hyväksikäytetyksi kun pyykkipojat painavat huuliasi etkä pysty kunnolla sulkemaan suutasi.

”Tiedät varmaan minne nämä loput menevät?” herrasmies kysyy osoittaen korissa odottavia noin tusinaa pyykkipoikaa. ”Kyllä herra, ne kuuluvat hävylleni”, vastaat ääni väristen. Herrasmies upottaa kolme sormea syvälle märkään, kiimaa huutavaan häpyysi ja olet hetkessä orgasmin partaalla. ”Ehei lutka, ei vielä”, herrasmies toteaa vetäessään sormensa turpeasta pillustasi. Hän ryhtyy venyttelemään häpyhuuliasi kovakouraisesti. Inahtelet tuskissasi ja herrasmies innostuu entisestään. Sekä isot että pienet häpyhuulesi saavat osansa käsittelystä. Yksi kerrallaan herrasmies alkaa asetella pyykkipoikia häpyhuulillesi, aloittaen isoista häpyhuulista jatkaen pieniin. Seuraat herrasmiehen puuhia peilistä samalla vilkuillen itseäsi ja kehoasi koristavia pyykkipoikia.

Herrasmies astuu askelen taaksepäin ihaillakseen kättensä työn tuloksia. Ilkeän armoton hymy huulillaan hän näyttää sinulle viimeistä pyykkipoikaa. ”Tämä sitten sattuu, enkä laita lainkaan pahakseni jos huudat pikku narttuseni!” Herrasmies tulee viereesi ja leikittelee hetken häpyhuuliasi koristavilla pyykkipojilla. Sitten hän ottaa häpykielesi etusormen ja peukalon väliin ja puristelee sitä aluksi hieman hellemmin ja sitten kovakouraisemmin, venyttäen, nipistellen. Inahtelet tuskasta, inahtelet kiimasta ja nautinnosta. Tunnet kuinka pillusi valuu kiimaasi, häpeät kehosi reaktiota mutta tiedät ettet mahda sille mitään, tiedät olevasi sisimmässäsi käytettäväksi tarkoitettu kiimanarttu. Odotat huipennusta, tiukkaa pyykkipoikaa häpykielellesi, pelkäät sen tuottamaa kipua mutta tiedät sen samalla saattavan sinut kliimaksiin.

Kiusattuaan häpykieltäsi aikansa herrasmies asettaa pyykkipojan häpykielellesi antaen sen hitaasti puristua kiinni. Herrasmies kiusoittelee sinua, ei anna pyykkipojan puristaa täydellä voimalla vaan aluksi hieman vähemmän, löysäten puristusta vain antaakseen sen puristua uudelleen kiinni. Kipu on kova, muttei niin kova kuin pelkästi. Vasta kun herrasmies antaa pyykkipojan kiinnittyä häpykieleesi täydellä voimalla ulahdat kivusta.

”Noin pikku narttuni, huuda vaan”, herrasmies toteaa ja irrottaa pyykkipojan vielä hetkeksi vain kiinnittääkseen sen heti takaisin. Tällä kertaa hän ei kevennä puristusta vaan puristaa pyykkipoikaa sormillaan vielä kovemmin häpykielelle. Uliset kivusta samalla kun orgasmin aalto lähtee häpykieleltäsi vyörymään ylitsesi. Voimattomuuden, avuttomuuden ja alistumisen tunteet voimistavat orgasmisi suorastaan kivuliaaksi, asiaa auttavat varmasti kehoasi kehystävät pyykkipojat. Kuin pisteenä i:n päälle herrasmies alkaa kovakouraisesti irrotella pyykkipoikia, ensin rinnoistasi, jatkaen huulillesi ja muualle kehollesi. Kiinnityskohtiin virtaavan veren polte saa aikaan uuden orgasmin ja huudat kipuasi ja nautintoasi maailmalle.

Toivuttuasi muistat olleesi tähän asti vastaanottavana osapuolena, tiedät joutuvasi vielä palvelemaan herrasmiestä saamasi edestä. Kuin ajatuksiasi lukien herrasmies alkaa löysäillä kiinnitysköysiäsi. Olet edelleen puoliksi voimaton edellisen orgasmivyöryn jäljiltä, mutta halukas täyttämään herrasmiehen toiveet. Jännityksellä odotat kuinka hän tulee omansa ottamaan, vielä kirkkaassa muistissa takapuolesi aiemmin saama käsittely.

Tällä kertaa herrasmiehellä on kuitenkin on mielessään aivan muut ruumiinosat. Hän vapauttaa kätesi ja jalkasi kiinnityksistään vain kytkeäkseen kätesi selkäsi taakse. Herrasmies pakottaa sinut polvilleen ja avaa sepaluksensa. Tiedät mitä kunnon orjattaren tulee tehdä ja avaat suusi kuuliaisesti. Herrasmies antaa kalunsa imettäväksesi ja teet parhaasi. Aluksi herrasmies on paikallaan antaen sinun tehdä työt, mutta alkaa sitten liikkua ja aktiivisesti naida suutasi. Kalu työntyy kovana kerta kerralla syvemmälle suuhusi, kurkkuusi kunnes alat kakoa. Herrasmies ei kuitenkaan heti lopeta vaan työntyy julmasti syvemmälle kurkkuusi. Silmiisi kohoavat kyyneleet valuvat pitkin poskiasi, herrasmies levittää ne ja suustasi valuvan kuolan kasvoillesi.

Herrasmies pitää pienen tauon riisuakseen housunsa. Hetken kuluttua hän palaa armottomasti käyttämään suutasi. Et voi muuta kuin alistua. Naituaan suutasi vielä hetken herrasmies vetäytyy ja työntää kiveksensä imettäväksesi. Otat sileäksi ajellut pallit kuulaisesti suuhusi ja leikittelet niillä kielelläsi. Arvaat mitä tuleman pitää ja herrasmies pakottaakin sinut alemmaksi polvillesi nousten hajareisin ylesi. Hiuksistasi vetäen hän pakottaa suusi pakaroittesi väliin ja käskee nuolemaan välilihaansa ja anustaan. Hetken epäröityäsi työnnät kielesi ulos ja teet työtä käskettyä. Suolainen maku tuntuu syntiseltä mutta koet myös tyytyväisyyttä saadessasi väliaikaisen herrasi huokailemaan nautinnosta. Herrasmies painaa kasvojasi takapuoltaan vasten niin ettet välillä saan hengitettyä, mutta jatkat urheasti nuolemista.

Nautittuaan kielestäsi vielä hetken herrasmies nousee ylös. Hän painaa ylävartaloasi taaksepäin ja joudut tukemaan itseäsi selän taakse sidotuilla käsilläsi ettet kaatuisi selällesi. Olet polviesi ja käsiesi varassa, rinnat ylpeästi ylöspäin sojottaen. Herrasmies tulee taaksesi ja taivuttaa päätäsi takakenoon kunnes se roikkuu alaspäin.

”Avaa suusi naitavaksi narttu”, hän käskee ja tehostaa käskyään nykäisemällä hiuksistasi. Avaat suusi ja herrasmies työntyy välittömästi kurkkuusi. Olet täysin puolustuskyvytön herrasmiehen hyökkäystä vastaan. Herrasmies tarttuu kurkustasi kiinni ja alkaa naida suutasi, kurkkuasi, syvemmälle ja syvemmälle. Tunnet olosi äärimmäisen esineellistetyksi, antaudut täysin herrasmiehen käyttöön. Menetät ajantajusi, tajuat että herrasmies nipistelee pyykkipoikien jäljiltä herkkiä nännejäsi, ajoittain pelkäät tukehtuvasi herrasmiehen kaluun mutta haluat kestää kaiken mitä herrasmies sinulle antaa. Viimein herrasmies purkaa siemenensä syvälle kurkkuusi, suuhusi saat joitain pisaroita, suurin osa lastista päätyy suoraan kurkustasi alas. Herrasmiehen vetäytyessä kurkustasi imet kuuliaisesti viimeisetkin pisarat herrasmiehen kalusta.

Hetken kuluttua herrasmies auttaa sinut jalkeille ja vapauttaa kätesi selkäsi takaa.

”Olen isännällesi kateellinen, hän on perin onnekas kun on saanut kaltaisesi naisen orjattarekseen. paitsi että olet kaunis, tiedät miten miestä miellytetään!” Herrasmiehen kehut lämmittävät mieltäni. ”Toivottavasti en ollut liian kovakourainen, luotan yleensä siihen, että kun käytössä on turvasana, sitä myös tarpeen tullen käytetään”.

”Herra, tämä oli minulle kyllä kova koettelemus, mutta olen tyytyväinen siihen että selvisin siitä ja kiitollinen teille että tarjositte minulle tämän kokemuksen!” Herrasmies hymyilee kuullessaan vastauksesi ja silittää hellästi hiuksiasi.

”Sinun on nyt aika käydä siistiytymässä niin voimme sitten nauttia teetä odotellessamme herraasi palaavaksi orjattareni kanssa”. Olet kokonaan unohtanut kaupan toisen osapuolen ja pieni mustasukkaisuuden pistos käy lävitsesi kun asiaa ajattelet.

Mitä kaunottaren kanssa harrastinkaan? Se onkin toinen tarina.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute