Herkku-puhelin
Antoisa kaula-aukko
Sakari

Kesäkuun alun aurinkoinen päivä oli niin lämmin ja kaunis, että oli oikeastaan pakko lähteä terassille töiden jälkeen.

Mainitsin aikeistani, ja yllättäen Riitta, suunnilleen ikäiseni vajaa nelikymppinen naimisissa oleva työtoverini kysyi, saako hän liittyä seuraan. Muut työkaverit katselivat nyrpeinä, sillä itse kunkin piti lähteä hakemaan lapsia päivähoidosta tai muuten vain perhettä hoitamaan. Itse olen eronnut.

Niinpä suunnistin Riitan kanssa kaupungin keskustan terassille, jossa tilasimme oluet. Punatukkainen Riitta vapautui takistaan. Alla oli antava paitapusero. Lisäksi hänellä oli yllään tiukahko hame ja korkokengät. Näky oli aika tyrmäävä, sillä Riitta on todella uhkea nainen. Hänen rintansa ovat todella muhkeat, mitä hän ei koskaan peitellyt.

- Mitenkä sinä pääsit lähtemään terassille, kysäisin häneltä.

- Mies on työmatkalla tämän viikon, ja lapset lähtivät mummolaan, kun kesälomat ovat nyt alkaneet. Minulle on koittanut nyt vapaus, hän naurahti.

Juttelimme niitä näitä ja tilasimme toiset oluet. En voinut sille mitään, että katseeni eksyi silloin tällöin hänen avonaiselle kaula-aukolleen, ihan niin kuin töissäkin sattui usein. Yritin kuitenkin pitää katseeni kurissa, mutta taisin epäonnistua pahasti.

- Ei sinun tarvitse noin peitellä, että vilkuilet rintojani. Olen sen huomannut monta kertaa töissäkin, Riitta sanoi yllättäen.

Yllätyksekseni hän ei näyttänyt lainkaan vihaiselta vaan hymyili minulle huolellisesti punatuilla huulillaan.

- En ole niitä naisia, jotka loukkaantuvat rintojen vilkuilemisesta, kunhan mies on tekee sen liikaa tuijottelematta. Päinvastoin, minä olen ylpeä, että miehet katsovat minun tissejäni. Enhän minä muuten pukeutuisi tällaisiin puseroihin.

Hän jatkoi hymyilemistään ja kumartui pöydän yli tarjoten minulle huikaisevan näkymän kaula-aukosta suoraan tissivakoonsa.

- Sinulla on todella upeat tissit, ja kieltämättä niitä on tullut on katseltua paljon, myönsin.

Tunnelma rentoutui. Kysyin pääsisinkö tutustumaan hänen rintoihinsa vähän tarkemmin, mihin hän vastasi heti myöntävästi. Nyt kun oli hyvä tilaisuus miehen ulkomaanmatkan takia. Ennen lähtöä hän halusi kuitenkin käydä naistenhuoneessa.

- Ja persettäkin saa katsoa, hän sanoi noustessaan tuolista.

Katsoin, kun hän käveli kohti naistenhuonetta lanteitaan ja leveähköä takamustaan keinutellen. Minulla alkoi seisoa.

Riitta oli avannut vessassa yhden napin puserostaan lisää, mikä avasi hänen kaula-aukkoansa niin, että rintaliivien reuna näkyi selvästi.

- Lähdetään naimaan, hän sanoi, eikä minua tarvinnut kehottaa kahdesti

Aloin suudella häntä ja puristella hänen tissejään jo taksissa. Ne olivat aivan liian suuret kämmeniini. Tunsin kuinka nännit olivat kovettuneet. Riitta huokaili, ja samalla hän laski kätensä reidelleni ja antoi sen vaellella kohti etumustani.

Kävin kiinni hänen tisseihinsä jo hänen kotinsa eteisessä. Riisuin paidan ja rintaliivit nopeilla liikkeillä. Kookkaat ja painavat mutta yllättävän kiinteät rinnat pullahtivat esiin. Aloin imeä hänen vasenta nänniään puristellen samalla voimakkaasti oikeata rintaa. Vaihdoin puolta suukotellen kumpaakin nänniä vuorotellen. Laajat nänninpihat rusottivat vatkatessani kädellä hänen tissejään.

- Minua panettaa, minua panettaa niin jumalattomasti, tuollainen upea nainen, ähkäisin.

Riitta irtautui otteestani ja alkoi napittaa auki paitaani. Sen jälkeen hän avasi vyöni ja pudotti housuni lattialle. Nousin lahkeista samalla kun hän jo kaivoi esiin elintäni alushousuistani.

- Täältähän löytyy varsinaista katsottavaa, Riitta kähisi tarttuessaan kulliini.

Hän katsahti siihen, laskeutui polvilleen eteeni ja imaisi sen sitten suuhunsa. Hänen kielensä leikki kaluni varrella ja terskalla niin taitavasti, ettei minulla mennyt montaa minuuttia ennen kuin tunsin lähestyväni purkautumista.

- Minulla tulee kohta, ähkäisin.

- Anna tulla, naidaan sitten myöhemmin pitkään ja hartaasti, Riitta sanoi ja otti kullini uudelleen huultensa väliin.

Hän liu’utti huuliaan pitkin kaluni varten ja pyöräytteli kielellään terskan päätä. Tunsin kuinka siemeneni lähtivät liikkeelle, ja purkauduin sykähdellen hänen suuhunsa. Polveni olivat pettää. Spermaa tuntui riittävän ikuisuuden.

Riitta nieli siemennestettä ja nuoli lopuksi terskani puhtaaksi. Hänen suupielestään valui harmaa spermanoro.

Hän nousi seisomaan, otti minua kädestä ja johdatti minut makuuhuoneeseen sanoen, että nyt on hänen vuoronsa.

Tuo uhkea nainen riisui hameensa ja pikkuhousunsa. Hän hyppäsi selälleen sänkyyn, kohotti nilkkansa ja levitti jalkansa niin leveälle kuin on mahdollista. Hän levitti häpyhuuliaan sormillaan, mikä avasi huumaavan näyn hänen vakoonsa, joka oli jo täysin kostea. Huumaava naisen tuoksu levisi huoneeseen.

- Tule ja nuole, Riitta komensi.

Tein työtä käskettyä. Aloin lipoa ylös ja alas hänen vakoaan. Välillä pyörittelin kielelläni hänen klitoristaan. Kosteus ja naisen maku levisivät pitkin kasvojani, kun upotin ne niin syvälle kuin oli mahdollista.

Työnsin sormeni hänen sisäänsä. Työntelin ensi yhtä ja sitten kahta sormea sisään ja ulos nuollen samalla hänen klitoristaan. Koukistin sormea hänen sukuelimensä sisällä niin, että sormi hieroi hänen häpynsä etureunaa. Minulla seisoi jälleen niin, että kullini oli kivikova.

- Pane minua, pane jumalauta heti. Työnnä saatana se kullisi minun pilluun, Riitta huusi.

Työnsin kaluni rajusti sisään ja aloin naida kovin ja vaativin vedoin.

- Ooh mikä kiihottava pillu. Nyt saat sinne kyrpää oikein kunnolla, sanoin ja katsoin häntä suoraan silmiin.

Riitta vaikersi himon sumentamin silmin. Samassa hän alkoi voihkia ja hänen vartalonsa jännittyi kaarelle. Sitten hänen kehonsa sätkähteli muutaman kerran.

Jatkoin nussimista kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kullini jyysti hänen orgasmissa kouristelevassa hävyssään. Vähitellen Riitta alkoi vastata jälleen työntöihini, jolloin irtauduin hänestä ja käänsin hänet toisinpäin.

- Haluatko kyrpää takaapäin, kysyin, mutta en odotellut vastausta, vaan työnnyin voimalla hänen sisäänsä.

- Anna kyrpää takaapäin, anna minulle kyrpää rajusti, Riitta voihki.

Kiihdytin naimistani entisestään. Kuului läpsähtelevää ääntä, kun paukutin vartaloani hänen leveää persettään vasten. Näin kuinka hyvin muodostuneet lihat hyllyivät. Puristelin samalla hänen jättiläisrintojaan.

Tunsin kuinka Riitta alkoi lähestyä toista orgasmiaan. Käänsin hänet takaisin selälleen ja painuin hänen pilluunsa samalla vauhdilla. Nussin niin kovaa kuin pystyin.

Riitan toinen orgasmi oli vielä rajumpi kuin ensimmäinen. Hän huusi suoraan huutoa, mikä oli liikaa minulle. Siemeneni lähtivät liikkeelle rajusti kuin selkärangasta saakka, ja nussin ne ärjäisten syvälle hänen pilluunsa, joka supisteli orgasmin voimasta.

Huohotimme hetken ja hyväilimme toisiamme. Kerroin, miten upea nainen hän on. Hänen mukaansa panomme oli parasta, mitä hän oli saanut pitkään aikaan. Hän kertoi hymyillen suunnitelleensa jo pitkään vamppaamistani, mikä sitten totisesti tapahtui.

Kysäisin vamppaileeko hän useinkin vieraita miehiä. Riitta myönsi, että hän käy vieraissa aina kun löytyy jokin kiinnostava mies. Minulla ei ollut aavistustakaan, että työtoverini oli tällainen miestennielijä.

- Mieheni ei huomaa mitään. Se on sellainen kiltti mussukka, joka on hyvä syöttämään pilttiä pienokaisille, mutta jolla ei ole oikein käsitystä kunnon naimisesta. Kunnollinen pelimies tajuaisi heti, mistä minun hommissani on kysymys, Riitta pilkkasi aviomiestään.

Hän oli sitä mieltä, että järjestely oli oikein hyvä. Kiltti mies saa ostaa hienot autot ja hoitaa lapsia. Kunnon panot saa muualta.

Olin hämmentynyt, mutta pian asia unohtui, kun hän alkoi hieroa uudelleen kyrpääni. Otimme vielä parit varvit. Kävimme nussimassa myöhemminkin, myös silloin kun Riitan aviomies oli maisemissa. Kuvioihini tuli kuitenkin uusi nainen, jolloin suhde Riittaan kuivui.

Myöhemmin Riitta kärähti vieraissa käynnistä oikein kunnolla. Hän jutteli ystävättärensä kanssa seksiseikkailuistaan keittiön pöydän äärellä tietämättä, että mies oli tullut kotiin yllättäen jo aiemmin ja kuunteli viereisessä huoneessa aviovaimonsa valloituksista intiimeitä yksityiskohtia myöten. Minä mukaan lukien.

Tuli raivoisa avioero, jossa huorahuudot kuuluivat työpaikallemme saakka.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute