Herkku-puhelin
Annen kanssa 5
13-vuotta vanhempi mies

Tiskit oli saatu valmiiksi ja käytiin pesulla, Anne sanoi laittavansa mulle sitä lupaamaansa herkkua kehotti menemään rauhassa lukemaan kirjaa jos huvittaa tai kuluttaa aikaa niinkuin haluan.

En kiinnittänyt huomiota Annen touhuihin vaan luin aamun lehdestä sen mitä oli jäänyt ehkä huomaamatta, yhdessä vaiheessa katsoin keittiöön mutta Anne ei ollutkaan siellä herkkua valmistamassa no jatkoin lehden kimpussa kunnes se oli luettu.

Annen ääni kuului makuuhuoneesta kun hän kutsui minua luokseen, katsoessani ovella Annea olin pudottaa silmäni Anne oli laittanut pienet valkoiset pikkuhousut sukkanauhaliivin ja valkoiset nailonsukat, nännit oli peitossa kullan väristen sydänkuviollisten lappujen alla ja hänellä oli räikeähkö meikki.

Anne komensi minut riisuutumaan käski menemään selälleen parivuoteellemme ja otti narua millä hän sitoi käteni kiinni sängyn päätypinnoihin ja jalat hän sitoi ihan levälleen kiinnittäen narun toiset päät sängyn pääty tolppiin, sitten hän kosketteli minua huulillaan käsillään ja vartaloaan minua vasten liikkuttaen.

Kiihotuin ihan äärimmilleni ja kulli oli pystyssä ja nytkähteli odottaen Annen ihanaa kosketusta mutta Anne ei ottanut siitä kiinni vaan lipaisi pallejani ja suuteli himokkaasti huulipunaa levittäen ympäriinsä kihelmöivää kehoani, hän tuli hajareisin päälleni makaamaan pillu kasvoihini päin, raotti pikkuhousujaan lipsutti sormillaan pilluaan mikä oli kastunut ja litisi kiihottavasti.

Hän oli kait päättänyt kiusata minua oikein kunnolla kun nousi kääntyi kasvot omiini päin istuen päälleni jalat levällään työnsi pillussaan olleet sormensa suuhuni kaivoi lisää ihanaa nestettään ja kysyi mitähän herkkua oletkaan vailla, voihkin: Anne ota minut anna kullini täyttää pieni kiimainen pillusi.

Anne kääntyi kyljelleen ja nuolaisi terskaani muutaman kerran siveli kädellään kullini vartta päästi otteensa ja hyväili käsillään vatsaani rintaa kaulaa ja poskia tuli antamaan kiihkeän kielisuudelman ja siirtyi nopeasti jalat levällään kasvojeni päälle, nuuhkin ihanaa pillun tuoksua ja kurotin kieltäni haarustaa kohti mutta Anne piti itsensä sen verran irti kasvoistani etten ylettynyt lipomaan haarustaansa.

Anne veti pikkuhousut sivuun ja sormeili taas pilluaan liutti sormiaan kasvoillani ja työnsi ne taas suuhuni, voihkin Anne rakas minä laukean kohta vaikket ole kuin pari kertaa koskettanut kulliani, hän istui kasvoilleni ja antoi minun nuolla pilluaan imin ulkoisia häpyhuulia ja painoin kieleni pilluun siitä klitorikselle ja olin ihan sekaisin himosta.

Anne pyöritti siroa vartaloaan ja nautti kun nuolin märkää turpeaa pillua, hän nytkytti itseään ja huokaili kiimaisesti menetti itsehillintänsä ja ulvahteli kun orgasmi ravisteli hentoa vartaloaan, hän nytkyi pitkään hangaten pilluaan huuliani vasten ja pillun limaa valui kastellen kasvoni.

Anne nousi siirtyi jalkopäähän ja kutitteli jollain pehmeällä pallejani ja kullin vartta, en tiennyt mikä se oli mutta tuntui ihanalta, hän otti kullini suuhunsa ja imi ja nuoli upotti kullini syvälle suuhunsa ja yskähteli kun se meni kitalakeen, Anne otti jotain liukastetta ja hieroi kevyellä kosketuksella kullini huolellisesti ja hitaasti, kullissani alkoi viileä ihana tunne Anne oli laittanut jotain liukastetta mikä sai kullini turpoamaan nykien rajummin ja tunsin miten lähellä olin purkausta.

Hän nousi seisomaan levitti jalkansa avasi sormillaan häpyhuulet ja kysyi seksikkäällä äänellä olisiko kullillasi käyttöä tällaiselle pienelle valuvalle pillulle, puhisin kullini yhä viilentyessä Anne anna pillua ole rakas kiltti ja ota minut tulen hulluksi jos en saa sinua, Anne kyykistyi ja asetti terskani pillunsa huulille, kuiskasi sano rakastatko minua ja painoi itseään muutaman sentin alemmas.

Rakastan rakastan sinua, tule Anne anna minun tuntea miten tiukka pillusi hyväilee viilennyttä kulliani, hän nosti pillunsa ylemmäs pitäen terskan ihan vähän häpyhuulien sisällä ja sanoi olevan herkuttelun aika rakas mieheni hän laskeutui kiemurrellen ja kullini pääsi lämpöiseen pilluun, Anne laski rintansa minuun kiinni ja alkoi nytkyttää itseään nopeaan tahtiin kullini saadessa jotain sellaista mitä en ollut koskaan ennen tuntenut.

Anne reuhtoi ja voihki liikutti itseään koko kullin mitalla, kun terska oli häpyhuulilla hän nytkäisi itsensä nopeasti alas, ulvoin ja tärisin kivekset tuntuivat kovettuvan kulli oli yhtaikaa viileä ja Annen pillun lämmittämä purkauduin sellaisella voimalla että silmissä musteni spermaa purskahteli ja vaivuin ihanaan nautintoon.

Anne liikutti ja puristeli pilluaan kunnes kullini luiskahti pois ja hän tuli kasvojeni päälle kyykkyyn ja valutti spermaa ja nauroi kovalla äänellä, hän sanoi tarjoilun olevan hieman alkukantainen mutta tuskin asiakas on tyytymätön tarjottuun herkkuun, nuolin spermaa huuliltani ja purskautin sen leualleni.

Anne meni taas kulliini kiinni ja otti sen suuhunsa puristeli ja veti kädellään tyvestä terskaa kohti imien samalla melko voimakkaasti, sitten Anne tuli suutelemaan ja pursutti spermaani suuhuni puristi poskiani ja liemi valui kitalakeen kunnes oli pakko nielaista, Anne levitti suutani auki käsillään ja sanoi herkun olevan nyt nautittu.

Saisiko rakkaalle miehelleni olla vielä jotain hän kujersi, herkku on valitettavasti toistaiseksi loppunut mutta lupasivat toimittaa sitä pikaisesti lisää, Anne irrotti jalkani ja ja sitten käteni, tuli päälleni makaamaan katsoi silmiini sanoen: Rakastan sinua ihana mieheni haluan sinut omakseni, otin kiinni hänestä ja puristin itseäni vasten, olimme hiljaa ja nautimme raukeasta olostamme.

Anne vaipui uneen koska kuulin tasaisen syvän hengityksen kun rento naiseni lepäsi päälläni, olin itsekkin niin raukea että uni voitti ja nukuimme ainakin tunnin kunnes Anne herättyään suuteli ja sanoi, tuhma mies mitä minun pitäisi ajatella nainen nukkuu hetken ja herättyään maistaa sperman miehensä suussa.

Kieräytin hänet alleni ja sanoin:Rakas olet antanut minulle elämäni parhaan nautinnon se mitä hivelit kulliini sai aikaan tiukan pillusi kanssa rajuimman orgasmin kuin koskaan ennen, mitä se on?Anne sanoi sen pysyvän omana tietonaan ja sanoi ettet saa sitä koskaan pyytämällä vaan hän laittaa jos itse katsoo sen tarpeelliseksi.

Anne kertoi käyneensä seksitarvike kaupassa ja osti vähän varusteita tuleviin herkkuhetkiin, se voide muuten sopii myyjän mukaan myös naisen monille herkille alueille ja voitkin ehkä joskus kokeilla laittaa sitä minulle.

Anne lupasi vielä pestä uupuneen miehensä ja antaa kevyen iltapalan, peitellä sitten hammaspesun jälkeen vuoteeseemme ja kietoutua kainalooni jos huolitaan, vai huolitaanko ihanaa päästä lepäämään kanssasi, olit muuten suunnitellut kaiken ja kysyit kiusallasi kun olimme rakastelleet tiskipöydän luona annatko sinä minulle yhtä paljon kuin minä sinulle, olet täydellinen nainen siro kaunis ja herätät minussa himon mitä on vaikeaa kuvailla millään kauneimmillakaan sanoilla.

Anne talutti väsyneen miehensä sänkyyn otti leveän untuva peittomme päällemme suutelimme ja kietouduimme toisiimme nukahtaen nopeasti.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute