Herkku-puhelin
Yövuoron asiakaslähtöisyyttä
hoitsutyttö

Se oli silloin kun minä, nuori lähihoitajaopiskelija, olin keikkatyössä ja usein erään suuren sairaalan pitkäaikaisosastolla. Kyseinen sairaala Espoossa oli minulle tuttu opiskeluasioista; olin suorittanut sen osastolla yhden työharjoitteluni ja näyttötutkinnon osani perussairaanhoidossa.

Kun nyt liitelin ja kiidin kyseisen sairaalan käytäviä valkoisessa mekossani, olin jo lähes ammattilainen: 20-vuotias lähes valmis lähihoitaja.

Olin jo työharjoittelussa tutustunut Timoon; vasta 58-vuotiaaseen MS-tautia sairastavaan nokkelaan herraan, jonka puhekyky oli osittain mennyt ja samoin liikkumiskyky. Hän vietti päiviään lähinnä makailemalla iso söpö kaljamaha pystyssä vuoteessaan, ja odottaen hoitajia luokseen. Vaikka puhekyky oli osittain herralta mennyt, rasvaisia vitsejä häneltä irtosi silloin tällöin takeltelevalla kielellä hoitajien iloksi: käden pyrkiessä puristamaan peppua tai nostamaan mekon helmaa.

Timo oli erittäin charmantti näine kaikkineen. Joskus häntä joutui syöttämään, joskus hän sai lusikoitua itse ruokaa suuhunsa.

Silloin olin yövuorossa yhden hyvän työkaverini kanssa. Teimme rutiinikierrokset osastolla puolen yön aikoihin ja sen jälkeen klo 4; käänsimme potilaiden asentoa tai kuivitimme vaipat jos oli tarvetta. Timo oli jo kierrollamme tavanomaiseen tapaansa puristanut minua pepusta ja yrittänyt kouria työkaverini Sinin rintoja. Kikattelimme "mahdottomalle miehelle", mutta olimme salaa hieman imarreltuja hänen sairauden rajoittamasta kiimastaan. Jokainen hoitaja kai salaa mielessään oli, sillä Timo ei kursaillut: kohteeksi kourimisyrityksille kelpasi niin 18 v. hoitaja-opiskelija kuin 50 v. osastonhoitajammekin.

Yö oli rauhallinen. Kello 4:n kierron jälkeen vetäytyimme työkaverini kanssa kansliaan tietokoneiden ääreen: Facebook, chatit ja Suomi24 olivat hyviä kavereita luppoaikana, jota yövuorossa on paljon. Työkaverini lähti pihalle tupakalle, jäin hetkeksi yksin.

Potilaskello soi Timon huoneessa. Menin katsomaan mikä hätänä, ja Timon huonekaverina oleva iäkäs mies valitti kipua selässään. Menin hakemaan särkylääkkeen ja samalla vilkaisin Timoon. Herrasemme röhnötti vuoteessaan paidan napit auki, seksikkään karvainen rinta paljaana ja katsoi minua hymyillen ja kuola suupielestä valuen. Annoin hänen huonetoverilleen lääkkeen ja menin Timon sängyn viereen:

"Mitäs mies?" kysyin hymyillen, ja ajattelin että ehkä herra on pissannut tai ulostanut vaippaan, joten se tietäisi epämukavaa ylimääräistä vaipan vaihtoa aamuvarhaisella. Niin hän olikin. Hän ilmaisi viittilöiden, että vaipassa oli hätä, ja toden totta: vaippa oli likomärkä pissasta. Ajattelin että suoriudun sen vaihtamisesta hyvin yksin ilman työkaveriani, koska Timo pystyi hieman olemaan avuksi ja kääntymään vuoteessaan itse niin että saan vaipan vaihdettua ja kevyen alapesun hänelle tehtyä.

Tuttuun tapan kujertaen eli asiakaslähtöisesti vedin kumihanskat käteeni, iskin Timolle silmää ja avasin hänen vaippansa ja pyörittelin märän vaipan pois. Otin yöpöydältä Tena-pesuvoidetta, pesulappuja ja ajattelin hieman pestä hänen alapäätään ennen puhtaan vaipan laittoa. Pesin huolellisesti ujostelematta hänen penistään ja nivustaipeitaan, jolloin tunsin Timon taas tapansa mukaan pyrkivän kähmimään: käsi nosti mekkoni helmaa ja sujahti reisiäni puristelemaan. Ohuet valkoiset sukkahousuni eivät juurikaan laimentaneet kähmimistä, vaan jotenkin jopa korostivat tunto-aistimusta reisilläni.

Olin toki kokenut lievää lähentelyä ennenkin, kerran syöttämäni vanha mies oli sivellyt vanhoilla sormillaan säärtäni kun istuin hänen vieressään syöttämässä häntä.. mutta Timon kourinta oli jotenkin määrätietoisempaa, flirttimme avoimempaa.

Katsahdin Timoon, ja jatkoin pesua. Sivelin hänen penistään pesten sitä, ja hän näytti pitävän tilanteesta. Timo urahti.. ja huomasin yllätyksekseni että hänen peniksensä suurentui ja piteni. Ensin luulin näkeväni harhoja, mutta toden totta: penis kasvoi selvästi käteni hieroessa sitä. Yleensä iäkkäiden asiakkaiden kalut eivät osoita elonmerkkejä intiimipesuissakaan vaikka pilke silmäkulmassa olisi kokeneen naistenmiehen, mutta nyt näin näytti käyvän! Timon penis suurentui ja jäykistyi pestessäni sitä! Jatkoin pesevää liikettä. Katsahdin Timoon ja kysyin hymyillen:

"Miltäs tää tuntuu?"

"Hyältä!" Timo sai ähkäistyä. Hänen kätensa ote mekkoni helmassa tiukkeni. Jatkoin hänen kalunsa pesemistä uutterasti kaksin käsin. Timon penis oli nyt kivikova käsissäni, ja se kohottautui kohti kattoa. Hoitajana ei oikeasti kuulu häkeltyä moisesta, vaan olla piittaamatta siitä.. tai sitten auttaa potilas onnelliseen loppuun. Laskelmoin mielessäni että meitä ei tuskin yllätetä: työkaverini oli tupakalla tai jos olikin palannut, hän tuskin lähti etsimään minua osastolta. Tosin merkkivalo huoneen oven päällä kertoi missä huoneessa olen, mutta hän tuskin kaipaili minua.

Jatkoin siis Timo-herrasemme kanssa. Pesuvoiteesta märät ja liukkaat kumihansikkaani liukuivat Timon peniksellä, hän katseli minua selällään maaten rakkauden paljo ja kiitollisuus silmissään. Kiitollisuus ja onni! Ne kuvastuivat vanhan herran silmistä.

"Noin... tällä tavalla" juttelin iloisesti kuin minkä tahansa hoitotoimenpiteen yhteydessä asiakkaalle. Timo urahti kovaa ja säpsähteli vuoteessaan, ja lämmin sperma roiskui hänen värisevästä kangestaan sängylle. käsilleni ja käsivarsilleni.

"Noin. Kiltti poika" visersin pirteästi ja siivosin loputkin. Laitoin Timolle puhtaan vaipan ja peiton päälle.

Minusta tuntui kivalta ja olin ylpeä ollessani näin viimeisen päälle hyvä hoitaja. Poistuessani huoneesta ja sammuttaessani valon, iskin silmää Timolle ja huikkasin: "heippa Timo".

Hän jäi katsomaan perääni onnellisin mutta kostein silmin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute