Herkku-puhelin
Annen kanssa 4
13-vuotta vanhempi mies

Luin kirjaa sohvalla loikoillen Anne tiskasi ja vaikka meillä kone onkin niin pikkutiskit hän haluaa pestä käsin, katsoin ohi kirjan jonkinaikaa Annea kevyessä vihreässä hameessaan ja vaaleassa toppissaan mittasin katseellani suloista naistani nousin ja menin suukottelemaan Annen niskaa ja kaulaa.

Hän naureskeli ja taivutti päätään taaksepäin kun suutelin kiihkeämmin hyväillen käsilläni häntä pienillä sipaisuilla mitkä on Annelle aina mieluisia, kokeilin nöpöttäviä nännejä hivelin pakaroita ja reisien sisäpintaa, sormeni kosketti Annen pikkuhousujen verhoamaa klitorista.

Anne kiemurteli ja nautti huokaisten miten ihanaa kesken tiskien saada hellyyttä kun vähiten osaa odottaa, jatkoin hyväilyä kauttaaltaan ja nostin toppia ylös hivellen ja suukotellen nännejä, Annen tiskaaminen oli vähän haastavampaa kokoajan mutta hän kuitenkin yritti jatkaa.

Laitoin käteni pikkuhousuihin ja silittelin häpyhuulia ja levitin niitä senverran kuin tarvitsi saadakseni sormenpään kutittamaan kostuneeseen pilluun, kun laskin Annen pikkuhousut alas hän auttoi astumalla niistä pois, olin polvillani hänen takanaan ja levitin Annen siroja jalkoja työntäen kasvot kiinni haaroihin ja nuolin häpyhuulia.

Anne huokaili ja värähti kun kieli kävi kevyesti klitoriksella hän alkoi käydä melko kuumana ja levitti lisää jalkojaan, käännyin nojaamaan selkä allaskaapin ovea vasten nuollen nyt klitorikseen keskittyen, Annen lyhyt hame verhosi häneltä näkymän ja hän huokasi, ihanaa piiloleikkiä rakas.

Työnsin sormea pilluun nolin reisien sisäpintaa ja leikittelin kielelläni taas klitoriksella, Anne pudotti kattilan tiskipöydälle sen kolistessa melko kovaa, hän kiemurteli ja kyykistyi melkein lysähtäen kun nautinto kasvoi, pidinkin Annen pakaroista kiinni ja nuolin pitkiä lipaisuja välilihasta klitoriksen yläpuolelle ja takaisin, erityisesti kun vedin kieleni alapinnalla pitkin pillua Anne tuntui nauttivan eniten.

Jatkoin kunnes Anne äänteli perse väliliha ja pillu supistellen saaden orgasmin hän puski vaativasti pilluaan kieltäni vasten ja ihana lima valui pitkin leukaani kaulalleni, Anne vaikeroi rakas en kestä enempää kun jalat ei kanna ollenkaan, kannattelin lauennutta naistani kunnes hän taas pysyi omin jaloin seisaallaan.

Nousin ylös riisuin vähät vaatteeni ja sovitin kovan kullini märän pillun huulille takaapäin, työnsin sen helposti sisään ja olin niin kiimassa etten voinut kuin painaa Annen ylävartaloa tiskipöytään nytkyttäen kuin henkeni hädässä kulliani Annen sisällä, pallit läiskivät reisiin ja tunsin kuinka nautinto otti minut.

Voihkaisin nyt tulee, kullistani ruiskusi spermaa pilluun ja työnsin melko kovalla voimalla kun Anne hytkyi otsansa osuen vesihanaan, hän kivahti vittu kun sattuu luulin hänen tarkoittavan pilluaan, vedin kullini pillusta ja spermaa valui Annen reisiä pitkin ja osa tippui lattialle.

Olin vielä ihan sekaisin orgasmin tuomasta nautinnosta kun Anne kääntyi ja sanoi, tulee verta otsasta kokosin itseni katsoen hänen otsaansa ja otin talouspaperia millä pyyhkäisin veren ja onneksi haava oli pieni, pyysin Annea pitämään paperia haavaa vasten kun menin hakemaan pienen laastarin ja desinfiointi ainetta.

Pyyhkäisin desiä haavaan Annen kivahtaessa kirvelee, kun laitoin laastarin haavan päälle ja suutelin spermaa valuvaa naistani hän kietoutui minuun tiukalla otteella kuiskaten, kiitos rakas yllätyksestäsi olet niin ihana kun tulet usein yhtäkkiä ja alat hyväillä, tai kun silloin kaupasta tultuamme otit minut eteisessä heti kun saimme ostoskassit lattialle, ja se pakastevihannes oli sulanut ja suutuin sulle ennenkuin tajusin millainen mies minulla on.

Saan olla onnellinen kun on mies joka pitää hyvänä ja saat aina minut nauttimaan niin että aika katoaa, joskus tuntuu siltä kun ajattelen miten minua kohtelet annanko minä sinulle yhtä paljon kuin sinä minulle, kaappasin Annen syliini ja vein hänet makuuhuoneeseen sängylle selälleen nuolin ja imin pillua ja reisiä pidin kaiken sperman suussani kun menin suutelemaan ja purskautin sen Annen suuhun.

Hän nieli ja sanoi ettei parempaa vastausta voi olla jatkaen tuutko seuraksi tiskaamaan niin voin sitten tehdä sulle jotain ihan erikois herkkua kun astiat on kuivattu, mentiin käsikkäin tiskaamaan välittämättä yhtään vaikka olimmekin kiimaisen leikkimme jäljiltä itsekkin pesun tarpeessa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute