Herkku-puhelin
Annen kanssa 2
13-vuotta vanhempi mies

Me tavattiin Annen kanssa monta kertaa viikossa ja oltiin usein ihan vaan nojaillen ja nauttien toistemme läheisyydestä sohvalla ja välillä sängyssäkin ilman että oltais oltu mitenkään sekstailemassa.

Me vaan viihdyttiin niin hyvin ja jotenkin Anne tuli niin ihanan avoimeksi ja vapautuneeksi kun oltiin yhdessä. Me käytiin ravintoloissa syömässä tanssimassa ja elokuvissa vaikka telkan katselu ei kumpaakaan kiinnostanut, ei edes elokuvien.

Kerran kun menin suoraan töistä Annen luo ja mulla oli jo omat avaimet käytössä, oli kiva yllätys odottamassa.

Anne seisoi olohuoneessa valkoinen kuviollinen toppi ja valkoiset saman sarjan urheiluhousut jalassaan, hän hymyili ja sanoi. Katsele siinä ja sano sitten miltä susta näytti kun oot nähnyt mitä mulla on sulle varattuna.

Anne keimaili kireissä urheiluhousuissa tanssahteli ja riisui hitaasti kiusoitellen toppinsa minkä alla oli ihanat pienet paljaat rinnat nännit pystyssä, Anne jatkoi ja kääntyi selin taivuttaen siron vartalonsa jalat harallaan kämmenet lattiaan asti ja näytti niin seksikkäältä että riisuin itseni ja annoin kullini jököttää kohti kattoa kun esitys jatkui.

Anne riisui urheiluhousut ja niiden alla oli läpikuultavat vaaleat kellertävät pikkuhousut, pillu erottui sopivan peitellysti läpi ja teki mut ihan hulluksi himosta, Anne heristi sormeaan kun meinasin mennä hänen luokseen ja laskeutui sohvalle avasi sirot reidet ja silitti pilluaan pikkuhousujen päältä.

Hän koukisti sormensa pikkuhousuihin sisälle ja kosketteli pilluaan ja työnsi sitten pillussa olleen sormen huulilleen ja nuoli sitä hitaasti katsoen kirkkailla silmillään minua ja nytkähtelevää kulliani.

Anne lopetti ja hymyili kauniit valkoiset hampaat loistaen ja sanoi pehmeän seksikkäällä äänellään, mites on se arvostelu onko tulossa numero vai sanallinen arvio? Menin hänen luokseen ja suutelin kiihkeästi sanoen ihana nainen miten kiihottavaa katseltavaa, haluan sinua Anne.

Olin polvillani lattialla ja nuolin Annen siroa vartaloa kaikkialta hänen nauttiessaan silmät suljettuna, kun nuolin pillua pikkuhousujen päältä ja syljin kastellen ne saadakseni paremman tuntuman helliä kielelläni häpyhuulia ja klitorista, Anne otti niskastani kiinni ja myötäili käsillään ohjaten kuitenkin minua nuolemaan niin kuin hän halusi.

Venytin pikkuhousuja painoin huuleni supussa vasten häpyhuulia ja pyöritin pehmeästi koskettaen vain pikkaisen kielellä nuolaisten häpyä ja klitorista, Anne valui kiimaisena limaa ja huokaili nauttien, hän vapisi kun nuolin enemmän klitorista ja nypytti pientä siroa lantiotaan rytmikkäästi.

Kun meinasin ottaa pikkuhousut pois Anne voihkaisi jatka rakas älä lopeta teet niin ihanaa, hän oli jo tulossa kun nuolin pitkiä nuolaisuja häpyhuulilta klitorikselle ja takaisin irrottamatta kieltäni kosketuksesta, Anne nosti jalat koukkuun haarat levällään ja reuhtoi kiemurrellen kun orgasmi otti nuoren naisen valtaansa joka antautui täysin nautintoon.

Annen pillu pulpahti limaa minkä imin ja nielin, hän huokaisi tule pian tahdon sinun ihanaa kulliasi, menin Annen päälle venytin pikkuhousuja työntyen märkään kuumaan pilluun, olin ihan hulluna kiimasta ja painelin nopeasti pohjaan ulottuvia työntöjä Annen ulvahdellessa.

Tunsin olevani tulossa ja tajusin ettei ole kortsua, vedin kullini viime hetkellä pois ja runkkasin spermaa ruiskivaa kaluani mikä lennätti monta pitkää kaarta Annen kasvoille hiuksiin rinnoille ja vatsalle, Anne kuiskasi kiitos rakas kun et päästänyt siemennestettä sisääni, hän veti minut itseään vasten ja sperma lillui välissämme.

Kuuntelimme toistemme sydämen lyöntejä ja nautimme raukeasta olostamme, Anne nosti minun päätäni katsoi silmiini sanoen, minä olen ihan rakastunut sinuun en voi toivoa mitään enempää kun saan olla kanssasi, vastasin olevani onnellinen hänen kanssaan ja rakkaus voi olla se mitä tunnen.

Anne muuttui kasvoiltaan hieman surullisen näköiseksi ja kysyi etkö ole todellakaan varma rakkaudestasi, halusin olla rehellinen kun vastasin että meillä on aika paljon ikäeroa muttei se tietenkään tunteita sanele, mutta tarvitsen enemmän aikaa sopeutua tunteisiini, älä pahastu kyllä minä sinut haluan jatkoin sitten kuitenkin.

Mentiin pesulle ja koira oli niin tottunut touhuumme ettei se vaivautunut tulemaan viltiltään pois koko aikana kun Anne tanssi ja me rakastelimme, se vain mulkoili kuono lattiaa vasten kun menimme ohitse.

Anne halusi pestä minut kokonaan ja kaluni sai melkoisen pitkään kestävän perusteellisen pesun, kun kuivasin itseäni katsellen Annen peseytymistä ja ihailin siroa vartaloa tunsin kyllä rakkauden olevan tosiasia, turhaa sitä olisi kieltää.

Kello oli vasta vaille seitsemän illalla ja kysyin halusiko Anne lähteä uimaan kun on niin kaunis kesäilta, hän otti heti esille siniset bikinit missä oli kaunis päivänkakkara koristelu, pakkasimme kamat ja jätimme koiran kotivahdiksi kun lähdimme kohti hyvin tunnettua eteläsuomalaista kirkasvetistä järveä missä on kuin pienois riviera ranta vaalea hiekka ja tietysti vanhoja jyhkeitä mäntyjä eikä palmuja niinkuin etelässä.

Käytiin laittamassa rantakamat päällemme ja levitin meille ison viltin rantahiekalle, Anne tuli makaamaan kylkeeni kiinni ja otin hänet kainalooni kun katselimme tyyntä järvenpintaa, aurinko oli vielä melko korkealla ja lämmitti mukavasti, Anne siirtyi ja avasi bikiniensä yläosan paljataen estoitta pienet terhakat rintansa ja tuli taas kainalooni.

Lähellä olevat nuoret kundit katselivat silmät kiiluen Annen paljaita rintoja mutta malttoivat mielensä ja olivat huutelematta, me noustiin ja käveltiin laiturille käsikkäin, kuulin kun tukeva vanhempi nainen sanoi vieressään olevalle miehelle, kyllä kelpaa olla nuorten kun on kauniit vartalot.

Mies ilmeisesti katseli meitä kun nainen jatkoi, ole nyt siinä ja pidä silmäsi kurissa kun olet jo vanha mies, meitä alkoi naurattaa kun katsoimme toisiamme Annen kanssa mutta hillitsimme itsemme.

Kun Anne laskeutui tikkaita veteen huomasin lähellä uimassa olevan noin itseni ikäisen miehen ihailevan Annen siroa vartaloa, tuntui hyvältä olla kauniin nuoren naiseni kanssa joka estoitta oli paljastanut rintansa, eikä kukaan ainakaan voinut sanoa että näytellään jotain silikoni topattuja rintoja niin pienet rinnat Annella on mutta kauniit terhakoine nänneineen.

Uimme aikamme ja noustuamme vedestä ne rannalla olleet nuoret kundit olivat kävelemässä pois ja yksi heistä vihelsi Annelle joka heilutti pojalle ja naurahti sanoen, mitenkähän nuret miehet mahtaa pysyä housuissaan kun olivat niin silmät tapillaan, sanoin että konstit he varmaan keksivät jos housut on ahtaiksi käyneet.

Taas kun lähestyimme vilttiämme se pariskunnan mies katsoi Annea mittaillen hänen vartaloaan ja huomasin miten pulleana hänen uimahousunsa olivat, hänen seuralaisensa ei sitä onneksi huomannut ettei alkanut pitämään mitään palopuhetta.

Kuivasimme toisemme ja keräsin viltin ja muut kamat pois kun lähdimme pukukoppien suuntaan, Anne pyöritti hieman korostuneesti lanteitaan kun asteli naisten puolelle, kuulin ohuen lautaseinän läpi miten joku nainen sanoi Annelle, olisi kyllä siivompaa olla pukeissa rannalla vaikka nuori ja kaunis oletkin.

En kuullut Annen vastaavan mitään ja hän odottikin minua lähtövalmiina kun tulin ulos pukusuojasta, kävelimme kassia kantaen kumpikin sangasta kiinni pitäen kohti autoa, kun tulimme autolle Anne tarttui poskiini ja suuteli kunnon kielisuudelman.

Hän sanoi matkalla olevansa niin rento kanssani ja tuntui jotenkin luontevalta riisua itseään, haittasiko se hän kysyi, vastasin että saat sen selville kun koetat kulliani Anne painoi kätensä haarustaani ja sanoi tuhma mies katselet nuorta naista rannalla ja heti tulee seksiasiat mieleen.

Nauroimme makeasti kun ajoimme Annen asunnolle, aloimme valmistamaan iltapalaa kun rantakamat oli laitettu kuivumaan, sitten iltatoimet ja kietouduimme toisiimme kun olimme käyneet vierekkäin Annen kanssa ostamallemme uudelle leveälle parivuoteelle, uni voitti raukeat uimarit ja nukahdimme melko nopeasti.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute