Herkku-puhelin
Annen kanssa
13-vuotta vanhempi mies

Me tavattiin Annen kanssa tanssiravintolassa 90-luvun alussa, ensin en edes huomannut häntä kun tanssitin tuttuja naisia, minä kun tanssin aina selvin päin ja olen melko suosittu hyvän tanssitaitoni vuoksi, ehkä seurallisen iloisen luonteenikin vuoksi.

Kun tuli naisten haku tuli ensin vanhempi minulle tuntematon nainen hakemaan ja tanssimme ne tavalliset kaksi kappaletta, hän pyysi jos saisi vielä toiset kaksi ja suostuin kohteliaana miehenä.

Hän kertoi olevansa 20-kymppisen ujon ystävänsä kanssa viettämässä iltaa ja ehdotti minulle että hakisin tuota Anne nimistä nuorta naista tanssimaan kun on taas miesten hakuvuoro.

Meninkin kohteliaasti hakemaan Annea, ensin hän luuli että haen hänen ystäväänsä joka oli kanssani tanssinut, mutta sanoin haluavani ehdottomasti olla kohtelias ja tanssittaa molempia daameja.

Anne ei osannut juurikaan tanssia mutta sain vietyä häntä ensimmäisen kappaleen ja sen loputtua ehdotin jos mennään tuonne sivummalle missä on väljempää niin voin opettaa rentoutumaan ja koetetaan vaikka muutamia askel kuvioita.

Anne oli melko jäykkä jännittäjä ja pyysin häntä jatkamaan vielä muutaman kappaleen lisää, sattui tulemaan perus hidasta tanssimusiikkia mihin on helppo ohjata kokematonkin nainen mukaan, Anne rentoutui ja nojasi kevyesti minua vasten kun tanssimme hitaasti askeltaen.

Anne sanoi että on kiva kun et välitä vaikka hän on huono tanssimaan, vastasin ettei sitä opi kuin tanssimalla ja kerroin käyneeni vuosien mittaan monia tanssikursseja, tanssimme sitten koko loppuillan Annen kanssa ja meillä oli hauskaa, kun tuli viimeiset valssit oli taas melkoisen työlästä viedä Annea parketilla, mutta mentiin miten mentiin.

Kun tanssit oli loppu Anne ehdotti jos vaihtaisimme osoitetietoja tarkoitti kylläkin puhelinnumeroita, laitettiin respassa toistemme numerot ja nimet lapuille ja sovittiin että voidaan ehkä soittaa joskus.

Kului pari viikkoa kun puhelimeni soi, mulla oli muuten silloin vain lankaliittymä, Anne sanoi varovaisella äänellä, muistatko minut kun vaihdettiin numerot silloin tansseissa?Vastasin toki muistavani ja sanoin että on kiva kun soitit, Anne asui naapuri kaupungissa minne oli noin 13 kilometriä matkaa, hän ehdotti että voisin tulla käymään hänen ja saksan paimenkoiransa luona kylässä jos haluan, hänellä kun ei ollu autoa ja olin kait maininnut liikkuvani omalla autollani tansseissa.

Anne kertoi mieltyneensä erityisesti siihen kun olin ollut selvinpäin silloin tansseissa, hän kun oli tanssinut parin nuoremman miehen kanssa ja saanut humalikoilta ehdotuksia mitkä ei olleet hänelle mieleen.

Anne ehdotti tapaamista jo seuraavaksi illaksi ja se sopi minulle kun käyn päivä työssä, ostin pienen kukkakimpun lähtiessäni Annea tapaamaan, löysin perille ja sain autoni parkkin kerrostalon pihaan Annen puhelin ohjeitten mukaan.

Menin rappuun ja kävelin toiseen kerrokseen soittaen ovikelloa, koira haukahti kumealla äänellä ja Anne tuli avaamaan, ojensin hänelle kukat ja riisuin takkini ja kengät, Anne opasti olohuoneeseen ja kiitti kauniista kukista mitkä hän laittoi heti vaasiin ja olohuoneen pöydälle.

Hän olisi tarjonnut kahvia mutta pyysin teetä kun tulee juotua liikaa kahvia töissä ollessa, hän ilahtui kun sanoi itse olevansa intohimoinen haudutetun teen ystävä.

Juotiin teetä ja maisteltiin Annen itse leipomia rieskoja, pikkupullia ja osto keksejä, aika kului kuin siivillä ja sanoin että täytyy lähteä kotiin kun on taas aikainen herätys, koira seurasi minua ovelle ja rapsutin sitä varovasti kysyttyäni ensin Annelta luvan.

Aloimme tapailemaan melko usein, joskus käveltiin koiraa ulkoiluttamassa ja juotiin teetä Annen luona jutellen ja nauraen.

Meistä tuli ystävät, yksinäisiä kun oltiin, lukuunottamatta Annea ja koiraansa.

Kerran meni yli puolen yön ja tehdessäni lähtöä Anne sanoi että voin jäädä yöksi jos haluan, sanoin sen sopivan kun on perjantai tai jo lauantai kun aika oli vierähtänyt, Annella oli kaksio mutta hän sanoi petaavansa minulle makuuhuoneen lattialle vieraspatjalle yösijan, vaikka oletin nukkuvani sohvalla.

Minulla ei ollut hammasharjaa mutta Annella oli varastossa uusia ja sainkin oman harjan ja mukin kylppäriin, suihkuun ei voinut mennä kun kerrostalojen säännöt on sellaiset ettei kymmen jälkeen illalla suositella suihkuteltavan.

Pesin kuitenkin hampaat, kasvot ja vessan pytyllä huuhtelin alapääni, huikkasin Annelle, minkä pyyhkeen saan ottaa kun on kuivaamista, Anne tuli yllättäen sisään kylppäriin ja punastui kun olin vessan pytyllä, mutta ojensi pehmeän froteepyyhkeen, kuivattuani menin makariin ja riisuin päälysvaatteet Annen jo ollessa laittanut nätin vaaleanpunaisen yöpaidan ylleen.

Kun hän kävi istumaan sägylleen näkyi kukkakuvioiset pikkuhousut ja jäinkin katsomaan niitä.

Anne oli punakka poskiltaan kun huomasi että katsoin hänen alapäätään, mutta pujahdimme sitten oman peiton alle kumpikin ja juttelimme vielä jonkin aikaa.

Anne kertoi seurustelleensa ikäisensä eli parikymppisen miehen kanssa mutta suhde ei kestänyt kun kaveri oli usein humalassa ja oli aina lääppimässä viinan hajuisena, mitä Anne oli inhonnut, hän sanoi vielä ettei tuo kaverinsa selvinpäin koskaan ollut kiinnostunut edes halailemaan vaan luki tai tuijotti telkkaria.

Anne sanoi sitten, oletko muuten huomannut ettei meillä ole koskaan tv auki kun ollaan yhdessä vaan aika kuluu jutellen ja viihtyen ilman pakko meteliä, katselin häntä ja sanoin, jos haluat saman peiton alle lämmittämään ei minulla ole mitään sitä vastaan, hän nousi ja vei koiran pois huoneesta ja sulki oven ettei se tule ärhentelemään, se kun on niin suojeleva ehkä voi olla vihainenkin jos olemme samassa vuoteessa.

Anne tuli ja kömpi viereeni mutta patja oli liian kapea ja hän vierähti lattialle, pyysin hänet päälleni ja Anne tulikin asettuen varovasti vetäen peiton päällemme.

Anne kysyi painaako hän kun on päälläni, vastasin ettei noin siro daami ole haitaksi vaan on mukavan tuntuista olla vastakkain, vähän kuin silloin tansseissa kun ensikertaa tavattiin, Anne nojasi korva rintaani vasten ja juteltiin taas kaikenlaista ja naureskeltiin.

Minulle tuli mieleen se näkymä kun hänen pikkuhousunsa olivat katseeni ulottuvilla alaviistosta lattia sängyltäni, minulla alkoi tuntumaan painetta kullissani ja Anne tunsi sen koska nosti hieman lantiotaan, mutta kullini osui taas häneen kun se pullotti housuissani.

Anne nosti päänsä ja katsoi silmiini melko kauan sanattomana, kunnes laski lantionsa alas ja kullin jäi hankalasti vasten hänen vatsaansa, nostin häntä ylös ja hivutin käteni housuihini ja käänsin kullin yläviistoon Annen asettuessa uudelleen makaamaan päälleni.

Oltiin hiljaa ja kuulin miten Annen sydän löi kiivaammin, kullini nytkähteli ja Anne oli rauhaton mutta maksi edelleen päälläni, sanoin Annelle. Saanko ottaa sinusta kiinni ja hyväillä, hän empi mutta antoi luvan kunhan kosketaan vain vaatteiden päältä.

Hivelin hiljaa Annen selkää ja siirtäessäni kädet pienille kiinteille pakaroille hän säpsähti mutta antoi minun jatkaa.

Hivelin reisiä ja pakaroita, Anne siirtyi ylemmäs ja suuteli kevyesti huuliani, vastasin suudelmaan ja jatkoin hyväilyä, Anne liikkutti itseään minua vasten kullini osuessa häpynsä kohdalle, hän ei vatustellut kun ujutin käteni pikkuhousujen sisään.

Anne imi kaulaani ja teki jälkiä koska tunsin pienen kirpaisun muutaman kerran.

Hän hengitti kiivaasti ja kuiskasi, olen jo ihan kastunut saat minut tuntemaan ihan uudenlaisen tunteen kuin koskaan aiemmin olen tuntenut, levitin hänen jalkojaan ja silitin sormella pillunhuulia, Annen pillusta tuli liukasta nestettä ja työnsin sormen varovasti pilluun, hän nytkähteli ja suuteli kiihkeästi

kun painelin hiljaa klitorista ja kostutin sen pillunlimalla pyöritellen ja kosketellen ihan kevyesti sormenpäälläni, Anne huohotti ja nosteli lantiotaan.

Vedin peiton sivuun ja avasin Annen yöpaidan kauluksessa olevan nauhan, hän nousi ja antoi minun ottaa yöpaitansa pois, hänellä oli pienet rinnat joissa nännin kuin kirsikat.

Nostin Annen pälleni pillu kasvojani vasten jalat levällään, liikuttelin huuliani pikkuhousujen peitossa olevaa pillua pitkin, nuolaisin reisien sisäpintaa ja raotin pikkuhousuja, kun aloin kosketella kielelläni häpyhuulia ja klitorista Anne jännittyi mutta rentoutui melko pian ja otti vastaan hyväilyni.

Hän valui limaa mikä maistui hyvälle, hieman kirpeälle mutta tuoksu oli erityisen kiihottava, vein käteni alushousuihini ja päästin kullini ponnahtamaan Annen kasvojen eteen, hän kuiskasi, sinulla on suuri siitin en ole koskaan kuvitellut tuollaista olevankaan.

Anne puristi kevyesti kullin vartta ja hiveli terskaa.

Minä jatkoin pillun nuolemista ja hivelin toisella kädelläni Annen nänniä, hän lipaisi varovasti terskaani ja otti sen kohta kokonaan huuliensa väliin.

Tuntui hyvältä kun ujo nainen varovasti opetteli hyväilemään kulliani, aloin kosketella sormella pillua ja kieli pyörähteli klitoriksella, Anne värähteli ja nytkytti lantiotaan kun sormeni kosketti syvemmelle pilluun hän työnteli vastaan kuin olisi ollut kulli sisällään.

Anne nykähteli ja jännittyi monesti peräkkäin, hän päästi kullini suustaan ja vaikeroi nauttien, olin varma että hän saa orgasmin kun jatkan hyväilyä, Anne voihki häpyhuulet puristuivat sormeni ympärille ja hän huohotti kun orgasmi sai pillun välihan ja perseen nytkymään, Anne inahteli ja voipui päälleni, lantio nyki vielä monta kertaa ennenkuin hän rauhoittui ja makasi hiljaisena päälläni.

Olimme pitkään päällekkäin kunnes Anne kierähti lattialle ja kääntyi kömpien taas päälleni suudellen ja kujersi miten ihanalta oli tuntunut, koskaan hän ei ole saanut tuntea mitään noin voimakasta kiihkoa, hän sanoi että vieläkin vaginassa tuntuu kuin sormi olisi sisällä.

Yletyin päällyshousuihini ja otin esiin kortsun, Anne katsoi kun avasin sen ja pudotin kuoren lattialle, siirsin hänet sivummalle otin lyhyet kalsarit pois itseltäni ja rullasin kortsun kullini päälle, sanoin Annelle ettei tarvitse tehdä mitään jos tuntuu ettet halua, otin vain varmuudeksi suojauksen kun itseni tekee niin kovasti mieli saada rakastella kanssasi, yhdyntää tarkoitan jatkoin.

Anne otti nätit märät pikkuhousunsa pois ja tuli päälleni, hän oli senverran ylhäällä että kova kullini sojotti koskettaen hänen jalkoväliään, suutelimme ja hyväilimme toisiamme, nostin Annen helposti istumaasentoon ja sanoin että voi itse asettua niinkuin haluaa, Anne siirtyi vielä istumaan pidemmälle jalkopäähän ja hiveli silmät kiiluen kookasta kulliani. Anne nosti lantionsa kullin päälle ja ohjasi sen pillunhuulilleen, hän laskeutui vähän kerrallaan ottaen lantionsa välillä niin ylös ettei kulli ollut edes pillun huulilla, hän vei kullin takaisin pienen pillunsa huulille ja nytkytti hitaasti, kulli meni syvemmälle ja Annen pillu puristi tiukasti kullini ympärillä.

Otin kiinni hänen lanteistaan ja nostin kunnes vain terska oli pillun huulien sisällä ja laskin hitaasti Annen alas kunnes tuntui ettei mene syvemmälle.

Anne voihki ja sanoi kullini olevan niin valtava hänen pilluunsa, liikutin Annea hitaasti ja pillu venyi hiljalleen.

Hän hytkyi ja huokaili heitteli päätään ja puhkui kun kiihdytti vauhtiaan, vein sormen klitorikselle ja kosketin verkkaisesti vain kevyesti juuri ja juuri tuntien klitoriksen sormenpäälläni, Anne värisi ja nytkytti silmät kiinni saaden minut tuntemaan ettei ole kaukana kun sperma purkautuu, pysäytin liikkeen ja sanoin Annelle nouse ylös ja mene makaamaan patjalle vatsallesi tyynykasan päälle.

Kun hän asettui siihen korjasin vähän kokemattoman naisen asentoa että hän voi rentoutua kun tulen takaapäin häneen, levitin hänen häpyhuuliaan ja asetin terskan sisään painaen hitaasti kulliani syvemmälle tiedostaen että Annea voi sattua jos olen liian hätäinen.

Vedin välillä kullin pois ja työnnyin taas kerta kerralta syvemmälle, kullissani olisi ollut melko paljon lisää pituutta kun se jo kohtasi pohjan, aloin liikuttaa kullia nopeammin ja ohjasin Annen käden Klitorikselleen ja hän pyöritteli sormea huokaillen ja lykkien vastaan pienet pakarat jännittyen aina kun kulli upposi pilluun, voihkaisin olevani tulossa ja nopeutin tahtia ja nostin Annen lantiota itseäni vasten. Anne sai hiveltyä helpommin klitorista ja pillu tuntui kireämmältä, pumppasin hurmoksessa kullillani ja sperma alkoi purkautua, nytkytin ja nautin äärimmilleen venyneen pillun hyväilystä kullini ympärillä.

Anne nypytti vinhasti pientä takamustaan ja jännittyi kun tuli huipulle, nytkäyttelin varovasti kullia edestakaisin mutta Anne voihki ettei kestä enempää vaan on pakko levätä, on niin hyvä olla ettei nautinto voi enää olla parempaa.

Pidin kortsusta kiinni kun vetäydyin pillusta mikä oli avoinna näyttäen liiankin venyttyneeltä, Anne kääntyi ja katsoi kullisani roikkuvaa kortsua mikä oli saanut sisäänsä suuren lastin spermaa, hän sanoi että synnyttäisi varmaankin neljä tai viisi lasta jos olisi ottanut spermat pillunsa sisään, sanoin ettei se ole sperman määrästä kiinni ja ei nainen välttämättä tule raskaaksi vaikka sperma pilluun purkautuukin.

Kävimme vuorotellen pesulla laskien bidee suihkulla hiljaa vettä limaisiin sukuelimiimme.

Olimme raukeita tyydytettyjä ja nukuimme se yön Annen sängyssä minne mahduimme nipinnapin kun kietouduimme toisiimme.

Aamulla Anne oli iloinen hymy kasvoillaan ja toivotti hyvää huomenta, käpertyi peiton alle ja alkoi nuolla kulliani mikä kovettui nuoren naisen käsittelyssä nopeasti, Anne pyöritti kieltään ja imi kuin olisi tehnyt niin useasti, nuori kiimainen nainen oppii nopeasti, Anne veti peiton pois jatkoi suullaan ja käsin kunnes ulvahtelin orgasmin nautinnosta, Anne nytkytti vinhasti kädellään esinahkaa sperman ruikkiessa hänen kauniille kasvoilleen ja valuen kullini vartta palleille.

Nauroimme kun Anne pyyhki kasvojaan kädellään ja nuoli spermaa niellen sen, taisi olla nuori nainen rakastunut kun tuli vielä imemään kullini puhtaaksi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute