Herkku-puhelin
Avio-onnea
Sirita

Odottelen miestäni kotiin. Nyt kun tätä tarinaa kirjoitan niin ylläni on tilaamani uusi punainen kimalteleva pieni ja tiukka läpinäkyvä mekko, punaiset verkkosukat sekä punaiset korkokengät. Maalasin huuleni punaiseksi, pörrötin vaaleat pitkät hiukseni hyvin kasarihenkisesti tuuheiksi. Olen malttamaton.

Sain päivällä tuhman kuvaviestin jossa mieheni upea puolijäykkä kulli kurkisti housuista, menin aivan sekaisin. Olen varannut ihania konvehteja, takkatulen sekä litimärän pillun upeaa miestäni varten.

Kun hän tulee ovesta, aion tervehtiä häntä tarjoten juotavaa. Aion suudella rohkeasti, leikkiä kielellä, työntää kädet hänen takkinsa alle. Haluan johdattaa hänet lämpöiselle uudelle sohvallemme jonka läheisyydessä palaa tusina kynttilöitä. Haluan riisua hänet kokonaan.

Aion ottaa sen maailman ihanimman kullin tulipunaisien huulieni väliin ja imeä sitä ensin hyvin rauhallisesti. Haluan nuolla tykyttävän kullin päätä ja hieroa terskaa kasvoihini. Haluan sanoa hänelle että rakastan häntä ja hän on maailman haluttavin mies. Aion työntää juhlakuntoisen kovan kullin kokonaan suuhuni niin että huulieni puna tahrii alavatsaa ja palleja. Aion ottaa todella syvälle, niin että erittämälleni syljelle ei tule loppua, siitä hän pitää. Aion useaan kertaan tuoda hänet aivan purkauksen huipulle perääntyen sitten viimeisellä hetkellä.

Aion mennä hajareisin hänen vatsalleen jolloin tiukan mekkoni v:n muotoinen helma nousee ja paljastaa paljaan märän pillun. Hieron itseäni mieheni karvaista vatsaa vasten ja paljastan suuret rintani jotka muljahtavat jo malttamattomina pienien kangaspalojen suojasta. Aion kurottaa itseäni eteenpäin, niin että rintani ja kivikovat nännini hierovat hänen kasvojaan. Uskon että hän haluaa imeä niitä malttamattomana sillä hän on useasti niiden kimpussa. Ah, tunnen jo tuon ihanan imun ja kosketuksen.

Aion mennä hänen kasvoilleen niin että näen. Aion laittaa jalat molemmin puolin hänen päätään ja tulla suoraan hänen suunsa ylle. Aion pitää hänen päästään kiinni ja katsella kun vikkelä kieli lipsuttaa halukasta pilluani. Aion nousta kyykkyasentoon ja ratsastaa hänen kielellään. Ai luoja että tekee mieli!!

tiedän että mieheni haluaa nussia minua pyllyyn. Hän nauttii siitä ja tämän tiedostaen olen jo rasvannut anukseni odottamaan tuota jumalaista kullia. Aion nousta hänen päältään ja mennä sohvalle tarjoten paljasta persettä jonka alla kiiltelee kosteat pillunhuulet. Aion heiluttaa itseäni, tarjota, kerjätä. Kun mieheni työntyy sisälleni tulen varmaan aivan heti. Mieheni saa nussia minua miten haluaa, missä haluaa ja kuinka kauan haluaa, nautin siitä suunnattomasti. Hän saa käyttää minua mielensä mukaan, olen vain häntä ja hänen mielihalujaan varten.

Minun piti jatkaa tarinaa vielä mutta auto kaarsi pihaan ja hän on tulossa töistä. Toivottakaa onnea;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute