Herkku-puhelin
Annen orja 3
marithe

Anne laskee pyllyyni lisää liukuvoidetta kuin muinaisten roomalaisten orgioiden nahkahihnaisten gladiaattoribileiden ylin liukuvoiteenlaskija, ja Mikko saa jälleen sentin pari Valtikkaansa ahteriini.

"Mmmnh…Kohta puhutaan asioista, orja." Murahtaa Mikko. Tunnen pikku hiljaa helpottavan löysän rentouttavan tunteen, ja persereikäni alkaa vähitellen joustaa.

En uskalla sanoa mitään, sillä veikkaan, että sanomisillani ei juuri nyt ole erityistä painoarvoa. Annen äskeisen käskyn mukaan yritän parhaan kykyni mukaan vain rentouttaa reikäni Valtiaan tulla, ja se tuottaakin tuloksia. Anne kiristää harnessini hihnoja sitä mukaa, kun Mikon Valtikka etenee vieläkin niin kovin ahtaassa persekanavassani.

Mutta jo piankin Mikko-herrani jousipamppumainen hetero- ja vaniljaseksin perinteiseen G-yhdyntään suunniteltu sarvikulli seisoo löysäpyllyssäni niin, että voin kokea sen tuhdin olemuksen sisuksissani kuin vartaan. Annen koko ajan kiristelemien nahkahihnojen kurimuksessa olen lopulta kuin liimattuna Herraani. Kaiken liikkeeni sinetöi molemmat käteni yhteen sitova nahkavaljas, josta johtaa vahva riimu Mikon härkämäisten harteiden metallilenkkeihin.

Olen kuin kyrvänjatke, joka ei voi enää hievahtaakaan, perseläpeni vasten Isännän jyhkeää kullin tyveä. Ja mikäli hievahdan, kiristää Anne taas hihnojani ja riimujani. Mikon kulli ei osoita minkäänlaisia kesyyntymisen, herpaantumisen tai laukeamisen merkkejä. Päinvastoin se jännittyy niin, että olen räjähtää kivusta. Kivun osoittaminen aiheuttaa taas lisää epätoivoista hieroutumistani, mikä saa Annen jatkamaan hihnojen ja remmien kiristystoimia.

Näin tuntuu jatkuvan loputtomiin. Tajuntani rajamailla alan puoliääneen hokea, että jopa 45 % suomalaisista miehistä haluaisi päivisin olla koko ajan verkkosukkiksissa - ehkä kuten juuri Sinä joka luet tätä! Seksuaalisen uhoni viimein noustessa Anne palauttaa minut kuitenkin pian maan pinnalle:

"Turpa kiinni, homssu! Vitun sekopää, ei kiinnosta! Meistä on muuten turha hakea mitään trans- tai homofantasiaa, vitun toukkamuna. Olemme tiukkaan parisuhteeseen sitoutunut pariskunta, tiimi, joka määrittää sen mitä jotkut luuserit saa missään tehdä! Kun Minä ja Mieheni koulimme sinua, se on puhtaasti koulutusta, ei mitään muuta!"

Annen sanat kaikuivat vielä ristiriitaisina korvissani, kun Mikko käytti oman lyhyen koulutuspuheenvuoronsa:

"Tästä alkaen olet meidän orjamme, ja tottelet jokaista käskyämme ja mielihaluamme. Huolehdit hygieniastamme, siivoat, teet omakotitalomme työt, toimit juoksupoikana. Minua puhuttelet joka lauseessa Herraksi, vaimoani taas Rouvaksi. Et saa tästä hetkestä alkaen enää koskaan puhua itsenäisesti, etkä myöskään tehdä mitään itsenäistä ilman lupaamme. Näillä säännöillä pärjätään hyvin aluksi, sillä niiden tarkennukset tulevat kyllä ajan myötä. Poikkeaminen em. alkusäännöistä sen sijaan aiheuttaa rankaisutoimenpiteitä, jotka tulet sitten aikanaan kyllä huomaamaan."

Mikon kulli nytkii vielä vartin peräaukossani tarkoituksellisesti laukeamatta. Anne vapauttaa minut hihnoista ja riimuista, ja valahdan Isäntäni vartaasta täysin voimattomana lattialle.

"Nyt nuollaan Valtikkaa! Tiedät kyllä mitä tarkoitan!" Anne huutaa kiiman jo virittämin äänihuulin.

Koetan nuolla kakkaisen ja vähän verisenkin varren parhaani mukaan, unohtamatta palleja. Kuulen samaan aikaan voimakkaan pieraisun.

"Nyt onkin sitten jo lentosuukkojen aika" vittuilee Anne kevyeen tyyliinsä. "Seuraapa orja nyt lentosuukkojen kutsua! Kuulostaa, että joku on sinustakin kiinnostunut."

Kamalinta oli, että tiesin mitä se tarkoitti. Isäntäni äskeiset latingit laskenut perse oli hionnut ja sinne johtava haju oli tietysti aika epämiellyttävä. Vieläkin miellyttävämpää oli nussia kielellä Herrani persettä kunnes homma tuntui olevan hänen mielestään edes osapuilleen kunnossa. Se kesti puoli tuntia. Tuon ajan määrittivät lopulta Annen huudot:

"Kiimaisemmin! Himokkaammin! Vitun torakka!"

Tunsin lopulta tärisevän, nahkashortsien verhoamien voimakkaiden reisien ja jäntevän vitun laukeamisen niskassani, kuin ison imukupin tytisevän suukon.

--------------

Anne ja Mikko katselevat suihkunraikkaina telkkaria ilta-asuissaan, minä olen kokolattiamatolla heidän jalkalämmittimenään, minulle on suotu myös suihku ja puhdas alusasu.

"Mhhh… jokos se elokuva loppui. Mä meinasin ihan nukahtaa…" Sopersi Anne Mikkonsa kainalossa.

"En mäkään siitä oikein tolkkua saanut." Mikko hieroskeli Annen kovettuvaa nännin nuppia illan viimeisen vaniljatuokion jo tietäen.

"Huomenna voitais käydä ton Hullu-Mantan studiolla laittamassa orjaa vähän hallittavampaan kuntoon. Pitäis saada lävärit sille ainakin molempiin nänneihin, korviin, nenään, kieleen. Mantalla on kuulemma hyvä idea siitä, miten esinahkaan ja persereikään saa tosi siistit renkaat joilla ohjata eri tilanteita! Sille pitäis ostaa tietty myös paljon naisten vaatteita ja se pitäis kokonaan ajella. Mut mennään nukkuun. - Orja: sä jäät yöksi tähän! "

Nukahdan onnellisena kokolattiamatolle - tuntuu, että saan olla eliittipariskunnan huomassa mahdollisia myöhempiäkin tarinoita ajatellen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute