Herkku-puhelin
Ari, vaimoni ja minä
naukkis

Istun sängyn vieressä ja runkkaan kipeästi seisovaa kaluani, samalla katsellen miten Virpi imee Arin upeasti seisovaa kalua, Arin kouriessa raskaina riippuvia suuria rintoja, tätä on nyt jatkunut jo jonkin aikaa ja näen miten vaikeaa Arilla on pidättää purkaustaan.

Virpi rauhoittaa tilanteen ja kutsuu minut sänkyyn, asetun selälleni ja Virpi asettuu päälleni tarjoten valuvan vittunsa nuoltavakseni, samalla ottaen kaluni suuhunsa.

Ari asettuu Virpin taakse, ja otan hänen kalunsa käteeni ja ohjaan sen Virpin vittuun, samalla koko ajan nuollen Virpin klitorista. Minulla on mahtavat näköalat vaimoni vitussa soutavaan kyrpään sen liikkuessa kiiltävän limaisena ylläni, kiihottumiseni nousee aivan uudelle tasolle, kun huomaan Virpin lantion alkavan nytkähdellä välissämme, enää en pysty pidättämään purkaustani vaan lasken satsini Virpin kuumaan suuhun, samalla kun Virpi saa koko vartaloaan värisyttävän orgasmin.

Arin työnnöt Virpin vittuun muuttuvat takoviksi,pysähtyvät kokonaan, ja Ari laskee annoksensa syvälle vaimoni supistelevaan vittuun hurjasti karjaisten.

Näen miten runsas spermavana valuu Virpin vitusta, tuonne liukkauteen työnnän kohta seisovan kyrpäni...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute