Herkku-puhelin
Annen orja 2
marithe

Olin siis menettänyt tajuntani, sen nyt jotenkin käsitin kun viimein heräsin aiemmin puheena olleen suuren omakotitalon jossain olohuoneessa. Tajusin jo herätessäni, että tämä talo on niin suuri, että eksyisin jos nyt lähtisin jonnekin ellipsinä kävelemään.

Enkä ihan oikeasti pystyisi heti kävelemäänkään, sillä katkera ensimielikuva lennätti tajuntaani sen leveää, ihraista persettäni takovan tosiasian, että minua oli nyt oikeasti livenä äskettäin nussittu takaapäin, ja vieläpä oikean tosisonnin toimesta.

Tätä olin kai joskus salaa toivonutkin, mutta näin livenä nyt se tuntui niin helvetin huonolta idealta. Tunsin, suorastaan kuulin, kuinka valtava spermalasti teki yhä valumistaan pitkin pakaroitani ja reisiäni pitkin lattioita. Järkyttävintä kaikessa oli se, etten uskaltanut juuri liikkua, en paeta, en edes mennä tekemään mitään. Spermatkin koetin parhaan kykyni mukaan haalia täriseviin käsiini ja sivellä värisevään kehooni - olihan allani hieno kokolattiamatto.

-------

Pitänee kuitenkin mennä ajatuksissa vähän taaksepäin, että ei ajatus sekoaisi täysin. Vastasin kuukausi sitten netti-ilmoitukseen, jossa aviopari etsi miestä "lemmikikseen". Monen viikon postinvaihdon jälkeen - vei kaiken työaikanikin saada heidät edes osittain vakuuttuneeksi asiasta - seisoin silloin viimein tämän suuren omakotitalon ovella.

Herra Mikko, jollaisena minä myöhemmin joutuisin tämän Annen järkälemäisen alfauroon tuntemaan, oli silloin pitkällä työmatkalla Hollannissa. Annen oli tietenkin helppo houkutella minut jatkamaan juttua ja yrittämään parastani. - Huolellisesti meikatun, vaalean ja aina tyylikkäitä vaatteita käyttävän fittnessvartaloisen naapurikaupunkimme kauppahuonetta johtavan Annen. Tapasimme Annen kanssa alkuun pari kertaa viikossa, juttelimme paljon. Käytiin lenkillä ja pidettiin hauskaa, jopa pienen kihertelyn ja käsikävelynkin merkeissä. Otettiin spurtteja, joissa minä jäin aina toiseksi, ja Anne kiusoitteli minua kehnosta yleiskunnostani ja huonosta ryhdistäni.

Kolmannella "seurusteluviikolla" hän kuitenkin pyysi minua heille pariksi päiväksi johonkin "esikoulutukseen". Anne arveli minun olevan psyykkisesti mahdollinen heidän jatkuvampaan käyttöönsä ja halusi vain tarkistaa lähemmin minut.

Jo seuraavana iltana olinkin kuin partiopoika Annen kotona. Tavalliseen jumppa- ja oloasuunsa pukeutunut Anne käski minun pian riisuuntua ja laittautua selälleen. Ivallinen nauru pääsi tiukkojen maalattujen huulien läpi ilmoille, kun hän pääsi koskettelemaan vehjettäni. Vaikka kuinka yritin saada seisokkia, vehje vain tiitiytyi entisestään vatsanahan sisään. Anne laittoi pitkävartiset kumihanskat käsiinsä kiristellen ja napsutellen niiden varret suoriksi.

"Tätähän vitun viiriäisen munilla kehystettyä toukkaa joutuisi käsittelemään pinseteillä! Pitäiskö kutsua käärmeenlumooja paikalle, jotta päästäis eteenpäin? Ehkä saamme jonkinlaisen mitan kun jatkan tutkimuksia. Hmmmh…peräaukkosi…en usko että kylmiltään selviät meidän kanssa - tai siis tarkemmin sanoen Mikon kanssa. Tulee helposti vuotavia haavoja ja jopa tikkejä kalliine sairaalareissuineen. Mikolla on 25 senttiä pitkä ja jotain 6 senttiä paksu! Pyllysi on oltava paljon joustavammassa valmiustilassa! Pylly pystyyn ja asetu tähän eteeni!"

Anne työnsi aukkooni ensin sormen, sitten kaksi ja alkoi pikkuhiljaa työnnellä edestakaisin. Lopulta kolmas ja neljäskin sormi jo mahtui arkaan ahteriini. Minulla alkoi viimeinkin seistä - Anne käytti nivusissani mittanauhaa ja toi ivallisesti nauraen julki lopputuomionsa:

"10 senttiä täyttä machopoweria! Onneksi mun ei koskaan tartte olla sun kanssa missään seksikontaktissa, olis varmaan todellista kärsimystä odotella ensin nypykän nousua ja sitten miettiä, että mikä tää kasvain on, että laitetaanks hei siihen laastari! Onneks mulla on oma tosimies, joka pystyy tyydyttämään mut aina ja joka kulmasta!"

Nöyryytykseni oli siis täydellinen. Seuraavana iltana Anne käsitteli vielä ihan leppoisissa merkeissä peräaukkoni kunnolla liukastusvoitein niin, että sinne alkoi upota jo koko hänen tiukkaan puristettu nyrkkinsä ja hänen yömyssykseen nauttima siideripullo.

Sitten tulikin aamulla jo Mikko. En muista siitä torstai-illasta paljon muuta, kuin että Anne ja Mikko ennen tuntikausia kestänyttä rakasteluaan murjoivat minut kiireesti pois näkyvistä "tipuhäkkiin", ja laskivat minut aamuyöllä alas tarpeilleni - ja vettä

kulhooni - jatkuvan naimisensa ja voihkimisensa lomassa.

Samaan usvaan menikin siis tämä perjantaipäivä anno domini - tai voitaisiinko se pukea nahka-asuiseen kieliasuunsa Anne Domina.

-------------

Ja nyt, jostain kaukaa, ehkä makuuhuoneesta, kuulen Mikon ja Annen kikatusta ja nautinnollista äännähtelyä. Epäilen, että tuo sama suuri alfauroksen kyrpä, joka äskettäin nussi minut tajuttomaksi, siellä sopivasti verryttelee omaa viehkoa alfanaarastaan uusiin, ehkäpä sieltä Hollannista saatujen vaikutteiden voimin terästettyihin perinteisen vaniljaseksin himoihin. Minulla ei ole niihin riemuihin jo tässä talossa vietettyjen kosteiden alkuhetkikokemusten perusteella paljonkaan optioita. Seksi, parisuhde, ja etenkin niihin liittyvä vaniljaseksi on mielestäni aina ja ikuisesti vain kauniitten rikkaiden ja rohkean eliitin etuoikeus ja yksinoikeus.

Havahdun siihen, kun todella raskastekoinen mies astelee alakerran vessaan. Hän tulee sitten pelosta vapisevan hahmoni luo. Näen ensi kertaa Mikon täydessä Master-sotisovassaan. Hänen yllään on hyvin raskas nahkainen ja metalliniitein vahvistettu harness-asu, joka ei kuitenkaan näytä liian raskaalta noiden todella massiivisten lihasten varjossa. Vyötäröltä reisiin ulottuva raskasnahkainen, sivuilta nyöritetty housuasu ikään kuin kruunaa valtiaan. Kääriydyn peloissani sikiöasentoon, mutta Mikko sanoo:

"Nouse ylös ja kävele perässäni, persereikä."

Tottelen täysin automaattisesti, sillä mies joka sanoi nämä sanat on myös psyykkiseltä otteeltaan todellinen alfauros, juuri sellainen joka armeijassakin sai muut tottelemaan itseään ikään kuin itsestään selvyytenä. Käsky vie minut alfaperseen hajuvanaa nuuhkien makuuhuoneeseen, missä Anne selailee hajamielisesti naistenlehtiä reidet levällään, totaalisesti uroksensa ansiosta taannoin lauenneena ja turpein punaisin pillun huulin maireasti hymyillen.

"Nuole vaimoni reidet, peräaukko ja koko alapää puhtaaksi!"

Somaan perseen ja pillun osalta antavaan tiukasti nyöritettyyn nappanahkashortsi-boleroasuun sonnustautunut, hiuskiehkurallaan leikittelevä Anne ei juuri vitun vittuakaan reagoinut minun liki varttitunnin kestäneeseen urakkaani, jossa jouduin nielemään tulvivan spermalastin lisäksi vähän muitakin kertyneitä hajuja. Hyväksyvistä loppuynähduksista päätellen tein kuitenkin ilmeisesti työni osapuilleen oikein. Lopuksi Anne päästi postimyyntiluetteloa lukiessaan töräkät peruspierut vasten persereikäänsä lipovaa naamaani.

"Tässä lopuksi vähän kaasuvaroitusta…On vaan niin ihanaa päästellä näitä kun työpaikalla kunniallisesti ajatellen ei nyt siis tosiaankaan oikein törkeesti ottaen voi… Mutta no niin, nyt on sitten aika tehdä asioita selviksi. Pue orjalle suunnittelemani alistusharnessit!!!"

Mikko ryhtyy toteuttamaan mielihyvin rakkaan vaimonsa käskyä - käskijähän se on käskijälläkin. Hän asentaa väkivahvoin, voimakkain käsin lievistä pyristely-yrityksistäni piittaamatta minut eräänlaisiin persevaljaisiin, joissa persekannikat ikään kuin pingottuvat erilleen. Valjaat on yhdistetty vyötäröltä kaulaan ja harteille, mikä mahdollistaa vartaloni helpon hallinnan.

"Hmmm…alista se pieruveikko nyt ihan kunnolla, niin päästään asioissa vähän eteenpäinkin!"

Mikko käy taakseni, laskee hieman liukuvoidetta pyllyyni ja nostaa valtikkansa aukolleni. Rautaisin ottein hän kiinnittää minut huolella omiin nahkahihnoihinsa. Hihnojen lenkit ja riimutukset on tarkoin mitoitettu keskenään niin, että voimakkaampi osapuoli eli Mikko voi vapaammin hallita heikompaa, eli minua. Mikko alkaa hitaasti, mutta varmasti työntyä sisääni.

"Älä vittu jännitä, pahennat vain tilannetta! Pysyttele rentona!" hekottelee Anne yhä kuvastoja selaillessaan.

Kuinkahan tämä taas jatkuukaan, mietin puolestaan minä…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute