Herkku-puhelin
Annika ja kolme kirvesmiestä
PoikaHamsteri

Annika kurvasi uudella Astrallaan pihatielle. Pihatiekin oli uusi, Annikan perhe oli vastikään muuttanut uuteen kotiin. Annika puolestaan on lukion toisen luokan lopettanut nuori neiti, jota voisi luonnehtia Eloveena-tytöksi mitä ulkonäköön tulee. Annikalla on pitkät, vaaleat hiukset ja kuvan kauniit kasvot, jotka kehystävät suuria taivaansinisiä silmiä. Annika on melko lyhyt tyttö, tarkalleen 165 cm pitkä ja hänellä on hoikka ampiaisvyötärö. Vyötärö ja herkullisen muodokkaat pakarat ovat muotoutuneet liikunnallisissa harrastuksissa. Tämän nuoren naisen rinnat ovat keskikokoiset, mutta erittäin ryhdikkäät ja muodoltaan moitteettomat. Mutta Annikan suurimmaksi eduksi pitää lukea ylväs ja topakka ryhti, jonka ansiosta sinänsä jo kiihottavat vartalon kurvit korostuvat entisestään ja kävellessä eteenpäin työntyvät rinnat ja kivasti puolelta toiselle keikkuvat pakarat herättävät aina huomiota missä ikinä hän kulkeekaan. Kyseessä on siis herkullinen, timmi naapurintyttö. Ja kun tähän kakkuun on kirsikaksi siunaantunut uskomattoman kaunis hymy, jota tämä tyttö ei säästele, voidaan puhua jokamiehen unelmasta.

Annika nousi autosta ja käveli postilaatikolle. Samalla hän huomasi tutun pakettiauton pysäyttävän tienlaitaan. Se oli Ranen auto, hän oli heidän taloaan rakentamassa ollut kirvesmies. Pakusta ulos astuivat myös Arttu ja Sami, molemmat kirvesmiehiä Ranen tapaan. Hekin olivat olleet pystyttämässä Annikan perheen uutta kotia. Kolmikko teki tiettävästi yhdessä töitä, Rane oli ikään kuin porukan johtaja. Hän oli kookas, hieman vatsakas viisissäkymmenissä oleva äijän köriläs ja porukan suulain, häneltä riitti jatkuvasti juttua ja tarinoita joka lähtöön. Arttu ja Sami puolestaan olivat kolmekymppisiä, hoikkia ja hiljaisempia rakennusmiehiä, tosin ahkeria sellaisia.

- Ai moikka, mitäs te täällä, Annika tervehti tulijoita.

- Isälles olis asiaa, onko hän kotona, Rane ilmoitti.

Annika ei osannut sanoa, koska hänhän oli juuri tullut itsekin kotiin.

-En tiedä, mennään katsomaan, Annika sanoi ja johdatti joukkion sisälle.

Annika huhuili hetken isäänsä, muttei saanut minkäänlaista vastausta. Sitten hän muistikin edellisenä iltana kuulleensa ohimennen isän sanovan äidille menevänsä iltapäivällä jonnekin koulutukseen ja tulevansa vasta illalla.

- Ai niin, nyt muistankin, faijalla on joku koulutus, se tulee vasta illalla, Annika kertoi raksamiehille.

- Mutta voisin keittää kahvit, jos maistuu, hän jatkoi.

Raksamiehet katsoivat hetken toisiaan ja totesivat, että kahvi toki maistuisi. Annika ohjasi miehet keittiön pöydän ääreen ja ryhtyi mittailemaan kahvinporoja suodatinpussiin. Rane otti hankkijalippiksen päästään ja istahti pöydän ääreen ja mittaili katseellaan siroa Annikaa. Sen hän oli tehnyt useasti aiemminkin kesän aikana, kun oli nähnyt nuoren neidin touhuamassa tulevan kotinsa rakennustyömaalla.

- Mitäs asiaa teillä oli faijalle, Annika tiedusteli.

- Raha-asioita, Rane tuhahti.

- Viimeiset palkat saamatta, jo kuukauden myöhässä, Sami jatkoi.

Annika yllättyi kuullessaan Samin vastauksen. Heidän perheensä oli varakas ja molemmat vanhemmat tienasivat hyvin, joten Annikaa ihmetytti, miten raksamiesten palkkoja ei ollut maksettu. Toisaalta häntä hieman myös hävetti nyt isän puolesta, että tämä oli unohtanut maksaa miesten palkat. Unohtamisesta Annika uskoi asiassa olevan kysymys. Annikan isä kun työskenteli omassa firmassa tehden konsultin hommia ja tienasi hyvin, joten muuta selitystä asialle ei voinut olla.

- Faija on varmaan vaan unohtanut, sanon sille kun näen että kävitte, Annika vastasi.

Raksamiehet katselivat hetken toisiaan. He huomasivat, ettei tyttö tiennyt kaikkea.

- Ollaan kuultu vähän ikäviä juttuja isästäs ja siksi tultiin juttelemaan, Rane sanoi.

- Millaisia juttuja, Annika kysyi huolestuneena.

- Isälläs on kuulemma enemmänkin maksamattomia laskuja, sähkömies ja putkifirmakin odottavat saataviaan, Rane tarkensi.

Annika meni ihan sanattomaksi. Hän huolestui tosissaan kuullessaan tuon. Miten se oikein edes oli mahdollista? Ei hän tosin tiennyt vanhempiensa tarkkoja tienestejä ja kuluja, mutta vauraita he olivat, tai niin Annika ainakin uskoi. Eivät hänen isänsä ja äitinsä koskaan jutelleet hänelle raha-asioista. Eivätkä ne toisaalta hänelle kuuluneetkaan. Mutta juurihan isä oli ostanut käteisellä lähes tuliterän Astran, kun Annika oli saanut ajokortin.

- Pa-paljonko faija on teille velkaa, Annika tiedusteli hämmentyneenä.

- 4800 plus verot ja muut maksut eli hieman yli kuus tonnia, Rane sanoi.

Annikaa melkein huimasi. Hän ei vain voinut käsittää kuulemaansa. Hän kääntyi kahvinkeittimeen päin ja koitti kerätä ajatuksiaan, hän oli selvästi järkyttynyt. Eikö heidän perheellä mennytkään niin hyvin kuin mitä päällepäin näytti? Juurihan he olivat muuttaneet isolla rahalla rakennettuun uuteen taloon, joten ihan tolaltaan asiat eivät voineet olla. Tai niinhän sitä luulisi.

- Kylillä kiertää ikäviä juttuja faijas firmasta ja sen taloudesta, siksi me tultiin kyseleen meidän saataviamme, Rane jatkoi.

Annikaa melkein itketti. Häntä hävetti entistä enemmän. Ja jostain kumman syystä hän tunsi myös syyllisyyttä.

- Miksi kerrot tämän minulle, Annika kysyi Ranelta.

- Ajattelin vaan, että kai sinunkin on hyvä tietää isäsi asioista, kun ei selvästikään ole perillä asioista, Rane vastasi hieman ilkeästi, niin kuin se nyt olisi Annikan vika, ettei palkat olleet tulleet ajallaan.

Annika kääntyi miehiin päin ja kaatoi kahvia kuppeihin. Hänen oli vaikeaa katsoa miehiä silmiin.

- Mutta en minä voi rahaksi muuttua, Annika koitti puolustautua.

- Itse asiassa, voisit ehkä auttaa isääsi, Rane sanoi outo virne kasvoillaan.

Tuo kommentti sai Annikan sydämen pomppaamaan kurkkuun asti. Ei kai Rane vaan tarkoittanut sitä mitä hän luuli? Miehet mittailivat entistä tarkemmin siron Annikan kehoa katseellaan ja katsoivat sitten toisiaan, nyökkäilivät hieman sanomatta sanaakaan, kaikki kolme olivat heti juonessa mukana.

- Mi-mitä tarkoitat, Annika kysyi hämillään.

- No me voisimme hieman neuvotella isällesi lisää maksuaikaa ja kenties jopa lyhentää sitä velkaakin, Rane totesi porukan puheenjohtajan ominaisuudessa.

- Me voisimme vaikka ottaa viimeiset palkat pimeänä niin isäsi säästäisi veroissa ja muissa maksuissa pitkästi toista tonnia, mutta vain jos teet kuten me haluamme, Rane jatkoi.

Tämä ei voi olla totta, Annika ajatteli. Vartti sitten hän ei tiennyt tästä mitään ja nyt hänen pitäisi jo lyhentää faijansa velkoja tavalla, joka sopii vain kulmantyttöjen työnkuvaan. Niin asia oli käsitettävä. Annika katseli miehiä ja he olivat selvästi tosissaan asiassa. Miehet olivat kyllä katseenkestäviä, sikäli urakka ei tuntuisi epämiellyttävältä, Annika tuumasi. Ja ainahan hän oli fantasioinut tulevansa miesporukan väkisin ottamaksi ja saanut siten parhaimmat orkkunsa sormettaessa. Mutta että ihan tosissaan hommaa toteuttamaan? Eihän häntä väkisin otettaisi, luultavasti. Rahasta antaminen tuntui halvalta, mutta samalla melko kiihottavalta ajatukselta. Tuskin siitä kukaan kuulisi, kun isä on siellä koulutuksessa, äiti tulee töistä neljän jälkeen ja pikkuveli on jossain jalkapalloleirikoulussa koko viikon, joten talo olisi kokonaan heidän muutaman tunnin ajan. Mutta viitsisikö sitä, Annika huomasi puntaroivan.

Miehet tuijottivat hiljaa mietteliään oloista Annikaa. Tyttöä selvästi kiinnosti ehdotus, eipähän heti ollut torppaamassa kuviota, hyvä niin, Rane ajatteli. Ranella oli kirkkaana mielessä miten homma toteutettaisiin.

- Mitäs te oikein sitten haluaisitte mulle tehä, Annika uteli varovaisesti.

- Ei mitään extremeä, haluamme vain nauttia uskomattoman kauniista ja nuoresta kropastasi, eihän tämmöset tavalliset Pulliaiset tuollaista koskaan muuten pääse kokemaan, Rane vastasi.

- Kyllä sinäkin pääset nauttimaan, sen lupaamme, tuppisuuna istunut Sami huikkasi väliin.

Annikaa Ranen kehut hivelivät ja toisaalta hänellä kävi heitä hieman sääliksikin.

- Ja faija sitten saa alennusta kans, Annika varmisti.

- Juu, totta kai, Rane vahvisti.

Annika ihmetteli itsekin miten helposti hän oli suostumassa miesten ehdotukseen. Mutta toisaalta alapään orastava kosteus oli merkkinä sille, että tästä tilanteesta nuori neiti salaa nauttikin. Annikalla oli kivan tuhma olo todetessaan olevansa valmis miesten pantavaksi.

- Okei sitten, mitä te haluatte mulle tehdä, Annika tiedusteli.

Miesten huulille levisi yhtä aikaa leveä hymy ja ilmeet kirkastuivat kummasti. Ei siinä ylävitosia heitelty, muttei se kaukanakaan ollut. Rane porukan johtajana otti tilanteen ohjat käteen, hänellä oli sotasuunnitelma valmiina.

- Ensiksi saat riisua hieman vaatteita sillein hitaasti ja kiusoitellen, me haluamme koko rahan edestä ihastella sinua, Rane sanoi.

Annika mietti hetken ja alkoi sitten kuljetella käsiään vyötäisillään hyväillen vartalonsa kaaria ja nostaen hieman valkoisen toppinsa helmaa. Annika taivutti päätään taaksepäin ja hyväili timmiä vatsaansa, hän huomasi olevansa kiihottunut tilanteen irvokkuudesta. Hitaasti hän nosti toppinsa rintojensa päälle ja alkoi hieromaan täydellisiä rintojaan rintaliiviensä kupeissa. Samalla hän loi tuhman katseen kulmiensa alta miehiin ja huomasi heidän silmissä suunnatonta kiimaa. Annika vei seksikkäästi etusormen hitaasti huultensa väliin ja nuolaisi sitä ja sitten imaisi sitä muutaman kerran.

- Oletpas sä tuhma tyttö, mepäs melkonen lutka taidettiin löytää, Rane kommentoi.

Ranen heitto kirvoitti viekkaan hymyn Annikan huulille ja hän nuolaisikin niitä viettelevästi, kun hän samalla vei suussaan kostuttaman sormensa hieromaan liiveistä esiin nostamaansa vasenta nänniä. Nänni oli jo kovettunut ja kuten aina, hyvin herkkä ja tyttö hieroikin sitä hetken ja nautti esiintymisen herättämästä riettauden tunteesta. Annika otti oikean rintansakin esiin ja pusersi ihanat meloninsa kivasti käsivarsillaan yhteen. Artulta pääsi syvä huokaus. Tyttö hieroi maitorauhasiaan vielä hetken, kunnes nosti topin pois päänsä yli ja heitti sen keittiön nurkkaan. Nopeasti putosivat myös rintsikat. Tyttö leipoi vielä paljaita rintojaan, miehet ahmivat silmillään lukiotytön kurveja. Sitten Annika kääntyi ympäri ja nojasi tiskipöytään ja loi katseen miehiin olkansa yli ennen kuin alkoi keikuttamaan peppuaan puolelta toiselle. Puolelta toiselle vatkaten hän lumoitsi miehiä. Annika vei nilkkansa yhteen ja pyllisti oikein kunnolla, jolloin tiukat farkkushortsit kiristyivät pinkeiksi timmien pakaroiden päällä ja näkymä oli veret seisauttava.

- Tuo me korkataan tänään, Rane totesi.

Arttu ja Sami hymähtelivät jotain silmät naulittuina teinitytön ahteriin. Annika avasi shortsien napit ja alkoi hitaasti hivuttamaan niitä kohden nilkkoja pyllistäen samalla irstaasti miehiin päin. Alta paljastui mustat stringit, jotka muodokkaan pepun vaossa saivat aikaan sellaisen näyn, että miehiltä pääsi yhtäaikainen huokaus. Annika potkaisi farkkushotsit nurkkaan ja otti hieman leveämmän haara-asennon. Hän heilutteli persettään puolelta toiselle ammattilaisen elkein ja nautti suunnattomasti tilanteesta. Häneen kohdistunut ilmassa leijuva himo kiihotti tyttöä suunnattomasti. Annika kääntyi ympäri ja vei molemmat kätensä vatsalleen hyväillen sitä silmät kiinni. Hitaasti hivuttaen hän vei näppinsä stringien sisään ja alkoi hyväilemään kosteaa vakoaan ja huokaisi syvään. Kauaa hän ei ehtinyt sitä tekemään, kun Rane nousi ylös ja ryntäsi tyttöön kiinni.

- Nyt piisaa katselu, tositoimiin täytyy päästä ennen kuin sinä pikku herkkupeppu vatkaat meidän päät ihan sekaisin, Rane totesi.

Samalla Rane nosti Annikan vahvoilla käsillään lanteilta tarraten nopealla heilautuksella ruokapöydän reunalle ja vaativasti rintalastasta painaen painoi tytön makaamaan pöydän päälle. Rane avasi tytön sakset ja painoi päänsä nuoren naisen vaolle. Annika tunsi Ranen kuuman hengityksen kostealla vaollaan miehen raottaessa stringejä. Haarakiila väistyi sivuun ja raksamiehen ahnas kieli koski herkkää teinivittua. Annika värähti. Rane aloitti nuoleskelemaan Annikan vakoa pitkin vedoin alhaalta ylös ja valuva kosteus viesti neidon nauttivan siitä. Arttu ja Sami huomasivat seuraavansa sivusta turhaan ja hokasivat tarjolla olevat kiinteät teinitissit, jotka suorastaan vaativat huomiota niiden kohoillessa rintakehän mukana kauniisti tytön haukkoessa syvään henkeä. Niinpä yhdessä tuumin miehet asettuivat eri puolille pöytää ja imaisivat kumpainenkin suullaan nuoren naisen herkkiä nännejä. Annika suorastaan hyrisi miesten käsittelyssä. Taitavana naistenmiehenä Rane nuoli kiivaasti Annikan häpyhuulia, jotka turpeina ja kosteina kielivät tytön kiimasta. Tätä Rane olikin halunnut, antamalla tytölle ensin nautintoa olisi tämä varmasti suostuvaisempi miesten leikkeihin mukaan.

Rane siirtyi kiusaamaan pienten häpyhuulten piilottamaa turvonnutta klitorista. Imaistessaan sitä voimakkaasti Annikan suusta pääsi kiljaisu ja hänen selkänsä jännittyi hetkeksi kaarelle. Rintoihin keskittyneet Arttu ja Sami olivat niin tisujen lumoissa, että he olivat tässä vaiheessa varsin tyytyväisiä rooleihinsa. Miehet maksimoivat Annikan nautinnon nöpöttäviä nännejä imeskellen ja nuoleskellen Ranen työstäessä villillä kielitanssilla herkkää klittaa. Annika huomasi olevansa lähellä ekaa orkkuaan ja huohotti ja huokaili raskaasti välillä ynähdellen, kun Ranen kieli osui juuri oikeen paikkaan. Kun Rane keksi lisätä pari sormea tiukkaan teinivittuun kielijumpan jatkuessa, ei tarvittu montaa runkkausliikettä, kun tulivuori Annikan lantion sisällä hönkäisi laavavirrat liikkeelle. Tämä purkaus olikin jotain ihan uutta ja se vavisutti tyttöä kuin sähköisku, lantiosta vyöryen nautinto valtasi koko kehon ja hengityskin katkesi hetkeksi. Nuoren naisen selkä jännittyi kaarelle ja silmissä näkyi vain tähtiä. Suusta pääsi suoraa huutoa. Ranen jatkaessa nuolemista Sami ja Arttu irrottautuivat Annikasta katsoakseen tytön tärinää horkassaan.

Hetken Annika palautui uskomattomasta orkustaan. Hän tunsi olonsa hieman huteraksi noustessaan istumaan pöydän reunalle. Rane riisui samalla kosteat stringit tytön jalasta ja katsoi tätä suoraan silmiin.

- Nyt neitokaiseni, muutama juttu ja sitten me korkkaamme sinut oikein kunnolla, Rane lupaili.

- Huh huh, juu, mitäs te nyt haluatte, tokkurainen Annika tiedusteli.

Tyttö huomasi samalla miesten työhaalareissa lupaavan oloista pullotusta.

- Ekaks laitat noi hiukses ponihännälle ja sitten mennään vessaan, Rane ilmoitti.

Ihmetellen ohjeitaan Annika pomppasi alas pöydän reunalta ja otti keittiön ikkunalaudan purkista ponnarin, joilla hän laittoi vaaleat hiuksensa tiukalle ponihännälle. Sitten hän lähti miesten seuratessa tepsuttamaan kylppäriä kohti. Miehet seurasivat perässä ihaillen kiinteiden pakaroiden keikkumista. Rane kaivoi samalla haalarinsa taskusta kaksi vahvaa nippusidettä isommasta nipusta. Annika sytytti kylppäriin valot ja kääntyi hymyillen miehiä kohden.

- Mitäs sitten, Annika kysyi.

- Nyt ensiks laitetaan sulle nää ranteisiin, Rane vastasi näyttäen nippusiteitä.

Annikan hymy hyytyi ja ihmetys oli suuri, ei hän tällaista odottanut. Rane huomasi kysyvän katseen tytön kasvoilla.

- Ei me sua satuteta, tulet varmasti nauttimaan, mutta me halutaan ottaa sut sillain tuhmasti, hän selvensi.

Annika alkoi oikeastaan nauttimaan ajatuksesta, että hän olisi sidottuna kolmen raksamiehen lutkana.

- Mikäs siinä sitten, sitokaa vaan, Annika sanoi viekkaasti virnuillen.

Tyttö luuli kätensä sidottavan eteen, mutta Ranepa kiepsautti tytön ranteet selän taakse ja lukitsi ne nippusiteillä varoen kiristämästä niitä liikaa. Sitten Rane nappasi tytön syliinsä ja istahti wc-pytylle asettaen tytön polviensa päälle kuin piiskaa antaakseen.

- Peskääs te pojat kullinne sillä välin, kun mä pesen tytön paikat puhtaiks, ollaanhan me kai sen verran herrasmiehiä, ettei likasella vedellä tällästä hienoa neitiä, Rane selitti.

Annika hämmästyi kovasti. Mitä Rane tarkoitti paikkojen pesemisellä? Puhdashan hän oli. Samalla Annika näki ensi kerran Samin ja Artun kyrvät, kun miehet siirtyivät viruttamaan niitä käsienpesualtaalle. Artulla näytti olevan hieman ylöspäin käyrä kulli, joka oli hieman keskivertoa pidempi ja paksumpi. Tai sellainen tunne Annikalle tuli, mistä hän nyt niin paljon kikkeleiden tilastollisista mitoista tietäisi. Samilla puolestaan oli hieman Artun vastaavaa pidempi, mutta ohuempi kulli. Molemmilla miehillä aseet jöpöttivät edellisen näytöksen jäljiltä täydessä mitassa. Annikan ihastellessa kohta hänet korkkaavia kulleja, Rane oli hänen huomaamattaan ottanut bideen käteensä ja ruuvannut siitä suihkupään irti.

- Katopas Arttu onko siellä peilikaapissa jotain käsivoidetta, Rane sanoi.

Sitten Annika huomasi mitä oli tapahtumassa ja hän suorastaa pelästyi Ranen aikeita. Hänhän meinasi tehdä Annikan neitsytpeppuun suolihuuhtelun. Arttu ojensi löytämänsä käsivoidepurkin Ranelle, joka ryhtyi rasvaamaan bideen letkun nokkaa.

- Hei et kai sä vaan meinaa tehä sitä mitä mä luulen, Ranen polvilla mahallaan makaava Annika koitti tiedustella.

- Aiompa hyvinkin, sähän lupasit suostua kaikkeen ja me korkataan toi sun herkullinen peppus, halusit tai et, mutta jos vastustelet niin se tulee sattumaan, Rane lasetti tulemaan.

- Ole vaan rauhallinen ja tee kuten sanotaan, niin me luvataan olla helliä ja sä tulet varmasti nauttimaan, Rane jatkoi.

Empien Annika mietti pitäisikö ryhtyä vastarintaan vai alistua kohtaloonsa. Häntä kyllä kiinnosti peppuseksi, mutta samalla se pelotti. Mutta samalla Rane jo tursotti käsirasvaa Annikan ryppyreiälle ja tyttö tajusi sen olevan menoa nyt.

- Olkaahan sitten helliä, olen neitsyt sieltä vielä, Annika aneli alentuneesti.

- Tottakai, ei me sun paikkoja ruveta rikkomaan, Rane vakuutti.

Rane kokeili ensin varovaisesti tytön sulkijan tiukkuutta ja hymähti todetessaan sen todella tiukaksi. Samalla se kyllä tiesi, että sen ohittaminen vaati aikaa ja kärsivällisyyttä.

- Koitahan olla mahollisimman rentona ja älä jännitä vastaan, Rane ohjeisti.

Hitaasti mutta varmasti edeten Rane sai suihkun letkun tytön sulkijan ohi tämän huokaillessa ja irvistellessä uuden tuntemuksen edessä. Arttu ja Sami runkkailivat katsellessaan tätä rivoa näkyä. Kun letkua oli riittävästi tytön suolessa, Rane laittoi varovasti hanan päälle. Annika tunsi, kuinka vesi alkoi täyttämään hänen suoltaan ja alavatsaansa, kieltämättä jännä tunne. Kun Rane oli laskenut mielestään tarpeeksi vettä tyttöön, hän nosti tytön ilmaan ja otti letkun suolesta nopeasti pois ja istutti tämän pytylle. Annika ymmärsi leikin nimen ja tyhjensi suolensa sisällön pyttyyn. Se kyllä tapahtui melkein itsestään. Kun toimitus oli ohi, Rane komensi Annikan pyllistämään ja hitaasti jälleen laittoi letkun ohi teinitytön sulkijan. Annikaa hävetti ja samalla kiihotti koko tilanne. Nuori kaunis nainen vanhempien miesten edessä pyllistämässä letku perseessä. Rane suoritti toisen huuhtelun nopeasti ja Annika laski itsensä toistamiseen tyhjäksi.

- Kaks kertaa riittää, ohjatkaas neiti olohuoneeseen, Rane ohjeisti tovereitaan.

Arttu ja Sami ohjasivat Annikan olohuoneeseen Ranen jäädessä viruttamaan kulliaan nopeasti. Ranen saapuessa olkkariin hän löysi housuista vapautuneet työtoverinsa hyväilemässä sohvan edessä seisovaa Annikaa. Rane saapui johtajan elkein paikalle ja painoi Annikan polvilleen matolle. Samalla hän laski työhousunsa ja bokserinsa ja päästi anakondansa ensi kertaa haukkaamaan ilmaa. Ja melkoinen kuristajakäärme se olikin. Pituutta ja paksuutta vaikka muille jakaa ja päässä tomaatin kokoinen punainen terska. Melko pelottavan näköinen kohtupora, Annika tuumasi suu auki loksahtaneena. Kauaa tytön suu ei ollut auki, kun Rane antoi kullinsa tytölle imettäväksi painaen terskansa tämän huulia vasten. Innokkaasti Annika imaisi suuren terskan suuhunsa ja alkoi lussuttamaan sitä kunnolla niin hyvin kuin osasi. Todettakoon, että kokemusta miehistä Annikalla ei ollut kuin yhden poikaystävän verran ja nekin muutamat kerrat olivat olleet hieman hätäistä touhuamista.

Annika hyväili kielellään Ranen suuren terskan alapintaa, samalla imien tuota kookasta tattia. Rane huokaili nautinnosta ja ihasteli teinihuulia kullinvartensa ympärillä. Sami ja Arttu runkkasivat kalujaan vieressä odottaen innokkaina vuoroaan. Annikan lussuttaessa paksua raksamiehen kullia kädet kahlittuina hän nautti tilanteen irvokkuudesta. Rane antoi pian tilaisuuden muillekin, Arttu tarjosi ensin meisselinsä lukioblondin huulille. Annika imaisi sitä innokkaana kuin vasikka emän utaretta ensiateriallaan. Arttu nautti tytön kostean suun tuomasta nautinnosta suunnattomasti. Hän otti Annikan ponnarista tiukan otteen ja hieman määräili tahtia. Kuola valui tytön huulilta leualle, kullinvarsi kiilsi syljestä, kun tuo meisseli hiihti edestakaisin Annikan huulten välissä. Arttu innostui hieman liikaa ja työntyi muutaman kerran liian syvälle Annikan kurkkuun saaden neitokaisen yökkäämään ja pärskimään sylkeä.

- No no no, älä nyt liikaa innostu, ollaan nyt sen verran herrasmiehiä, Rane äityi heti sättimään.

- Anteeksi, Arttu totesi hieman vaivautuneesti katsoen samalla Annikaan.

Tyttö ei ollut onneksi moksiskaan tuosta ja saikin Samin herkkumutterin seuraavaksi suuhunsa. Samin pitkä, mutta hoikka kulli liukui helpoiten Annikan kuumassa suussa. Pian sekin kiilsi syljestä, kun tyttö lussutti sitäkin innolla. Rane kyykistyi samalla Annikan taakse ja paksuilla sormillaan alkoi näppäilemään tytön vakoa takaapäin. Hän pyöritteli etu- ja keskisormellaan klitorista, mikä sai Annikan ynisemään, mutta Samin kulli suussa vaimensi ynähdykset. Tytön alapää valui kosteutta Ranen sormille ja Rane laittoikin toisen käden etusormen tytön häpäreiden väliin ja työnsi sen sisään. Annika suorastaan hytisi Ranen taitavien sormien näppäillessä häntä ja se puolestaan sai hänet imemään Samia vielä himokkaammin. Arttu puolestaan hamusi tytön ihanat rinnat käsiinsä ja hyväili niitä.

Annikaa tilanne kiihotti suunnattomasti, hän nautti saamastaan kohtelusta, ihailusta ja hänen nuoreen vartaloonsa kohdistuneesta himosta, mutta alistuneena oleminen taisi olla se suurin kiihoke. Hän sulki silmänsä ja imi Samin aisaa tämän pitäessä Artun tapaan ponnarista kiinni ohjaten suikkarin tahtia. Ranen sormet tekivät tehtävänsä ja pian Annikan valuva häpy alkoi supistelemaan toisen orkun merkeissä. Sami huomasi tytön saavan ja otti kullinsa pois tämän huulilta, mikäli tyttö orkun keskellä vahingossa päättäisikin purra hampaansa yhteen. Annika hytisi levottomasti olohuoneen matolla polvillaan ja valui kosteutta reisilleen. Hän ei olisi varmaankaan pysynyt pystyssä omin avuin huojumiseltaan, joten Rane kaappasi tytön vahvaan syliinsä antaen tämän toipua orkusta rauhassa.

- Sähän likka saat melkoisia sätkyjä, Rane totesi hymyillen.

Annika vain hymyili raukeana takaisin. Kun hänen jalkansa kantoivat taas, nostivat miehet tytön seisomaan ja taluttivat sohvalle. He asettelivat Annikan polvilleen sohvan päälle ja laskivat tytön nojaamaan selkänojan päälle. Siten Annikan peppu oli kivasti tarjolla. Rane johtajan elkein asteli tytön pakaroiden taakse, tarkisti sormillaan Annikan vaon kosteuden todeten sen vähintäänkin riittäväksi ja asetteli ison terskansa tytön häpäreiden väliin. Annika sulki silmänsä tuon suuren aseen hakeutuessa hänen sopukoihinsa. Sami hipsi sohvan taakse ja otti tytön ponnarista kiinni tuoden samalla kalunsa Annikalle imettäväksi. Annika keskittyikin siihen ja alkoi imemään Samia tämän kevyesti naidessa tytön suuta.

- Ompas meidän herkkupepulla tiukka vittu, Rane röhisi saadessaan kullinsa pohjaan saakka.

Rane otti hyvän otteen Annikan muotovalioilta lanteilta ja aloitti aluksi hitaan naimisen. Rane ihastellen katsoi, kuinka hänen viisikymppinen kohtuporansa souti tiukassa teinivitussa levittäen turpeita häpyhuulia levälleen. Ranen kullinvarsi kiilsi tytön mehuista. Annika ynisi vasten Samin kullia, kun Rane antoi hänelle elämänsä kyytiä. Luoja miten hyvältä tuo suuri mutteri tuntui hänen tiukassa vaossaan, Annika tuumasi. Rane varoi takomasta muurinmurtajallaan tytön kohdunsuuta tavattomasti, kun ei ollut varma sattuisiko se pahasti neitokaiseen.

- Pakko ottaa löysät pois, tuntuu irtoavan niin herkästi, Sami totesi Annikan imiessä hänen herkkutattiaan.

Ja ennenkuin Annika ehti edes tajuamaan, mitä oli tulossa, Sami laski siemenensä tytön suuhun. Spermaa tuli melko paljon ja Annikan oli pakko niellä se Samin puristaessa tytön ponnaria tiukasti estäen tytön suuta vetäytymästä kalunsa ympäriltä. Sami värisi orkkunsa jälkimainingeissa ja puhdistutti kalunsa tytön suussa.

Rane puolestaan intoutui kyseisestä näystä ja lisäsi vauhtia saaden puolestaan Annikan huokailemaan ja ynisemään nautinnosta. Annikan vielä toipuessa henkisesti saamastaan yllättävästä proteiinipirtelöstä Arttu ottikin Samin paikan ja toi kalunsa tytölle imettäväksi. Ja kilttinä tyttönä Annika avasi suunsa ja tervehti tulijaa lipomalla terskaa kielellään. Arttu alkoi Samin tapaan naimaan varovaisesti tytön suuta. Annika huokaili ja inisi vasten Artun kullia, kun Rane mennä paukutti kuin kone. Rane huomasi teinivitun tiukkuuden tekevän tehtävänsä ja totesi, että ensimmäinen lasti tulisi ihan kohta. Hän kiihdytti tahtiaan hamuten samalla työntöjen tahdissa heiluvat Annikan rinnat kouriinsa. Niitä leipoen Rane teki muutaman rivakan työnnön ja urahdellen ampui siemenensä lukiolaistytön uumeniin. Annika tynsi Ranen purkautuvan sisäänsä voimalla ja tahallaan hieman lantionpohjanlihaksiaan apunakäyttäen lypsi Ranen kullia tyhjäksi. Hikikarpaloita otsaltaan pyyhkien Rane vetäytyi Annikasta.

- Nyt on teitin vuoro pojat, on muuten uskomaton vittu likalla, Rane huokaisi.

Arttu vetäytyi Annikan suusta ja kiersi sohvan eteen naidakseen tytön turpeaa, spermaa valuvaa vakoa. Arttu asetteli nopeasti kullinsa häpyhuulille ja tarrasi tytön ponnarista kiinni kevyesti tukistaen, mikä sai tytön selän vetäytymään ihanasti kaarelle. Sitten hän aloitti rivakan naimisen. Toisella kädellään Arttu etsi Annikan klitoriksen ja alkoi näppäilemään sitä. Sami puolestaan toi uudelleen heränneen kullinsa takaisin Annikan suuhun ja niin naitiin taas viatonta kultakutria kahteen reikään yhtäaikaa.

Rane kävi hakemassa jääkaapista juotavaa sillä välin, sieltä löytyi olutta. Palatessaan hän haki vessasta sinne unohtuneen käsirasvapurkin. Olkkariin päästyään Rane katseli hetken hymyillen sohvalla käynnissä olevaa palkanlyhennystointa. Ei olis aamulla uskonut mitä päivä tuo tullessaan, hän tuumaili itsekseen. Rane kaivoi työhaalareistaan kamerakännykkänsä ja otti sillä muutaman kuvan muistoksi. Annika huomasi sen sivusilmällään ja alkoi ynisemään vastalausetta Samin kyrpä suussaan. Tyttö koitti vapauttaa suutaan ilmaistakseen vastustuksensa kuvaamiselle, mutta ei saanut Samia pois suustaan. Ja kuin tilauksesta, Arttu löysi oikein hyvän kulman työntyä Annikan teinitoosaan, hänen kullinsa hieroi tyttöä juuri oikeista paikoista, joten tytön vastalause vaihtui kiimaiseksi yninäksi. Rane kyllä huomasi tytön reaktion kuvaamiselle.

- Otan vaan itelleni muistoksi, ei nää leviä, Rane lupasi.

Vaginansa tuottama nautinto sai Annikan pian unohtamaan koko kameran, kun hän tunsi olevansa jälleen lähellä orkkua. Käytetyksi tuleminen oli jollain tavalla tytön mielestä uskomattoman kiihottavaa ja kun Arttukin sai työntönsä oikeassa kulmassa sisään, mentiin taas vääjäämättä kohti teinitytön orgasmia. Arttu kiihdytti tahtia ja läpsäisi muutaman kerran Annikaan pakaraan, mikä sai tytön hieman pelästymään ja jännittämään lantionpohjanlihaksia samalla, joilloin tiukka vittu kiristyi entisestään Artun parrun ympärillä. Arttu sai tästä uutta intoa ja tikkasi kuin ompelukone kiivaaseen tahtiin. Annika ulisi vasten Samin kullia ja alkoi taas tärisemään orkun vallassa. Se riitti myös Artulle, supisteleva vittu oli liikaa hänellekin ja hän laski ryyninsä Annikan vakoon.

Nyt kun kaikki miehet olivat tulleet kerran, oli Ranen mielestä aika korkata tämän herkkublondin timmi peppu. Hän komensi Samia vetäytymään tytön suusta. Sami ei vastustellut, koska ei halunnut tulla vielä toista kertaa pienen ajan sisään. Rane istahti sohvalle Annikan viereen ja otti taas tytön syliinsä samaan asentoon kuin oli aiemminkin vessassa ottanut eli makaamaan mahalleen Ranen reisien päälle. Orkusta toipuva Annika huohotti raskaasti. Hänen oli hieman vaikeaa nautinnon jälkimainingeissa koota ajatuksiaan. Rane otti käsirasvan ja pursotti sitä reilusti Annikan peräaukolle. Sitten hän alkoi työntämään hitaasti etusormeaan sisälle.

- A-aa-aaaah, hei sä lupasit olla hellä, Annika havahtui sormeen pepullaan.

- Olenhan minä, lämmittelen sut ensin kuntoon, Rane tuhahti tietäen, että ei tämä vielä sattunut, hämmästystään tyttö vain valitti.

Arttu ja Sami katselivat pervoa toimitusta vierestä hitaasti runkkaillen ylläpitääkseen seisokkejaan. Rane hyväili vapaalla kädellään nuoren naisen vartaloa hieman rentouttaakseen tyttöä lisää samalla työstäen hellästi avautuvaa anusta. Pian Rane saikin lisättyä toisen sormen peliin. Annika huomasi, että taitava Ranen sormetus ei tuntunutkaan pahalta, vaan oikeastaan todella hyvältä ja hän alkoi jopa nauttimaan siitä. Sami havahtui ja keksi tuoda kalunsa tytölle imettäväksi. Hän asettui istumaan sohvalle ja antoi kattoa kohti sojottavan terskansa teinilikan huulten väliin ja pian ne olivatkin tikkarin ympärillä. Tyttö nuoleskeli hitaasti ja nautiskellen keskittyen myös samalla uusiin tuntemuksiinsa välilihansa koskemattomalla puolella.

Ranen anuksen kesytys tuotti tulosta ja hänen kaksi sormeaan liukuivat jo melko vaivattomasti tytön sulkijan ohi. Hän vei vapaan kätensä hieromaan tytön kosteaa häpyä. Tyttö alkoi ynähtelemään. Hän sulki silmänsä ja imeskeli herkkutattia huultensa välissä hellästi. Rane lisäsi vielä kolmannen sormen peliin ja rauhoitti hieman liikkeitään, kunnes sekin oli sisäänajettu. Annika oli mielenkiintoisessa mielentilassa, uudet ihanat tuntemukset alapäästään huumasivat häntä ja tilanteen rivouskin teki tehtävänsä. Siinä hän oli, nuori, kaunis ja viaton lukiolaistyttö raksamiesten panopuuna ja huorana. Kiihoittavan ristiriitaista. Rane oli mielestään valmis sulkijan kesyttämisessä. Hänen kullinsakin seisoi kovana vasten tytön vatsaa. Kuin koreografi visioineen hän alkoi ohjeistamaan ihmisiä paikoilleen käyden itse makaamaan olohuoneen matolle. Hän tiesi, että parempi olisi, jos toinen miehistä korkkaisi tytön pepun eikä hän repisi sitä halki muurinmurtajallaan.

- Nyt sinä Annika tulet ratsastamaan Rane-sedän aisalle ja te pojat tilkitsette loput aukot, hän ohjeisti.

Annikan kasvoille nousi uutta punaa, mutta ei hän kuitenkaan jäänyt ujostelemaan vaan asettui seisomaan Ranen päälle ja laskeutui pohjaan saakka hitaasti ja lopulta laskeutui polviensa varaan. Rane otti tukea tytöstä, ettei tämä kädet sidottuna horjahtaisi selälleen. Annikan asettuessa paikoilleen Arttu ja Sami kinastelivat siitä, kumpi pääsee korkkaamaan tytön koskemattoman pepun. Miesten arpoessa voittajaa nopeasti KSP:n avulla Rane nai muutaman vedon ajan tyttö tämän lantiota paikallan pitäen. Samin palkintona oli korkata tytön anus ja onnesta hihkuen hän siirtyikin tämän taakse. Annika keräsi rohkeutta hieman, häntä jännitti miltä tuntuisi kaksi miestä hänen sisällään samaan aikaan. Rane puristi tytön vasten jykevää rintakehäänsä, jolloin Sami pääsi sopivassa kulmassa työntymään tytön peppuun. Hän teki sen melko jyrkässä kulmassa melkein ylhäältäpäin ja asetti terskansa vasten tytön rasvattua sulkijaa. Annika avasi suunsa huokaistakseen, mutta unohtamansa kolmas kulli tukkikin sen sillä samalla hetkellä, kun hieman pettynyt Arttu työnsi kullinsa Annikan huulten väliin.

- Nyt rauhassa sitten Sami, niin päästään alkuun, Rane ohjeisti kuin perspanojen veteraani konsanaan.

Ranen alkulämmittelyiden ansiosta Sami pääsikin melko vaivatta tytön suoleen kahvaa myöten. Kun Sami pysähtyi pohjaan saakka, Annika huomasi olevansa niin TÄYNNÄ kyrpää ja alapäänsä venyttynyt äärimmilleen. Se ei onneksi sattunut, vaan tuntui todella hyvältä ja kiihottavalta ja tyttö ynisikin vasten Artun kullia. Sami vetäytyi melkein ulos tytön suolesta ja Rane hieman kohotti tytön lantiota käsillään vyötäisiltä kiinni pitäen ja sitten he aloittivat yhdessä tuumin lukiolaistytön ekan tuplapanon. Aluksi tahti oli rauhallinen, Samin työntyessä sisään Rane vetäytyi ulos, he toimivat kuin koneen männät, saumattomasti vuorotellen. Annika sulki silmänsä. Hänen alapäänsä oli tulessa, kaikki tuo tuntui uskomattoman hyvältä. Tytön alapäässä kosteusmittari pomppasi samantien monsuunin puolelle, hän oikein vuosi nesteitä aikaansaaden kiimaista litinää.

Ranen ja Samin kiihdyttäessä tahtia Annika alkoi ynisemään ja melkein huutamaan vasten Artun kullia, joka souti tytön suussa. Ynisevä teinityttö imemässä syljestä kiiltävää kullia oli sen verran mieluinen näky Artulle, että hän tunsi olevansa tulossa. Hän tajusi, ettei tällä varvilla ainakaan pääsisi korkkaamaan tytön peppua ja päätti laueta tytön suuhun. Tiukka ote ponnarista ja varoen työntymästä liian syvälle Annikan kurkkuun Arttu pani tytön suuta kuin viimeistä päivää. Kyrpä jokaisessa reiässä oli aivan liikaa Annikalle ja hän sai jo neljännen orkkunsa, parhaan tähän mennessä. Vavisten miesten otteessa hän mumisi jotain Artun kalua vasten ja vaipui johonkin transsin kaltaiseen mielentilaan. Euforisesta olostaan palatessaan tyttö saikin nieltäväkseen ravitsevan proteiinipirtelöannoksen Artun tullessa vavisten Annikan suuhun.

Orgasmin kourissa supistelleet tytön lantionpohjanlihakset olivat saaneet Samin lähelle toista orkkuaan. Hän halusi myös laskea siemenensä tytön nieluun ja niin asentoa korjattiin sen verran, että Sami vetäytyi Annikan anuksesta ja tyttö nojasi selkänsä taakse sidottujen käsien varaan, jolloin Rane asetteli terskansa tytön anukselle. Annika piti lantiotaan paikalla, kun Rane työntyi tämän suoleen alhaaltapäin ja Sami toi kullinsa tytön suuhun.

- Noin, hyvä likka, sähän olet kunnon huora, kun otat kullin suuhus suoraan perseestäs, Rane hohotti tytön alla.

Annika tunsi itsensä tosiaan huoraksi, todella halvaksi panopuuksi. Hän oli jotenkin antautunut rooliinsa, mikä sinänsä tuntui uskomattomalta ottaen huomioon, että hän oli käytännössä siveyden sipuli. Ja Ranen puheet kiihottivat häntä vielä entisestään. Niinpä hän imi antaumuksella, kuin hurmiossa juuri pepussaan ollutta Samin aisaa. Rane vielä keksi hieroa tytön vakoa peukullaan. Siinä kiimassa lukiotytöstä kuoriutunut irstas lutka otti mielellään suuhunsa taas yhden spermasuihkun, jonka Samin vavahteleva kalu sinne laski. Sami vielä puhdistutti kalunsa tytön suussa.

Rane nosti tytön päältään ja pakotti mahalleen lattialle. Tyttö painoi poskensa mattoa vasten, kun Rane levitti tytön jalkoja hieman levälleen ja asettui tämän päälle painaen kalunsa takaisin tytön suoleen. Käsivarsiinsa nojaten Rane aloitti tytön perseen villin panemisen. Tytön vitusta aiemmin valuneet kiimalimat takasivat hyvän luiston ja vaikka Annikan neitsytperse olikin aivan täynnä Ranen mahtikalua, ei kyyti sattunut ollenkaan vaan päinvastoin, se tuntui ihan uskomattomalta. Nyt kun Annikalla ei ollut kalua suussa äänenvaimentimena, raikui koko omakotitalossa tytön nautinnonhuudot.

- Sulla on uskomaton perse, kuin tehty tähän hommaan, Rane kehui nuorta huoraansa allaan.

Annikan silmät pyörivät hedelmäpeliä hänen päässään, kun hän oli saamassa elämänsä ensimmäistä anaaliorkkua. Sidottuna ison miehen alla tyttö tunsi olevansa todella alistunut. Ranen alla maaten hän otti tuon karjun aisaa suoleensa alkaen värähdellä viidennen orkkunsa tahdissa. Henkeä haukkoen ja nautinnosta huutaen Annika vajosi jälleen johonkin transsiin. Samia ja Arttua se hieman huvitti. Rane ähisi hikikarpalot otsallaan ja tuli myös ”tiensä” päähän. Hän laski spermansa tytön suoleen ja lysähti tämän viereen.

Arttu oli jo valmiina korkkaamaan tytön perseen, kun Annikan puhelin pärähti eteisessä soimaan. Tyttö havahtui siihen.

- Mun pitää vastata, jos vaikka mutsi soittaa tai jotain, Annika panikoi.

Jotenkin Rane tunsi sympatiaa likkaa kohtaan ja etsi haalarinsa lattialta nopeasti ja kaivoi sivuleikkurit, joilla vapautti tytön kädet. Vaivalloisin askelin tyttö sipsutti eteiseen vastaamaan puhelimeensa. Sillä välin Arttu katsoi monttu auki Ranea.

- Ja mä en vai sit saakaan ton persettä, hän kummasteli.

- Saat saat, mutta antaa sen nyt vastata, jos vaikka joku huolestuu, kun se ei vastaa ja änkee tänne, Rane perusteli.

Kohta Annika kuitenkin ryntäsi takaisin olkkariin.

- Mutsi tulee tänne kohta, se on kohta lähdössä kaupasta, teidän pitää häipyä, hän ilmoitti panikoiden.

Raneen ja Samiin tytön ilmoitus sai vauhtia, mutta Arttu jäi käsiään levitellen seisomaan monttu auki keskelle olkkarin lattiaa.

- Kuuliksää puupää, nyt rytkyjä päälle, sähän kuulit että likan mutsi on tulossa ja me kyllä lähetään ennen sitä, Rane komensi Arttua.

Pettynyt Arttu alkoi myös pukemaan ryysyjään päälleen. Rane huomasi miehen mökötyksen ja se huvitti häntä. Annika puolestaan mietti, mitä hän nyt tekisi. Ei onneksi ollut paljoa tullut sotkua, mutta olohuoneen matossa oli iso laikku hänen kiimalimojaan ja spermaa. Hetken tyttö pyöri ympyrää paikoillaan.

- Rauhotu likka, me lähetään ihan just, ei sun mutsis meitä näe, Rane rauhoitteli.

- Mutta sä saat sanoa faijalles, että sen maksusuoritus putos nyt vähän, mua ei kiinnosta sanotko syytä, Rane virnuili.

Se palautti Annikan takaisin tapahtuneeseen. Hän tunsi jälleen olonsa huoraksi. Miesten tehdessä lähtöä tyttö ei tiennyt kiittäisikö vai mitä. Olihan hän juuri saanut elämänsä kyydit. Hetken hän oli jo huikkaamassa Ranelle, että soittele, mutta perui sen kuitenkin tajuten jutun huvittavuuden. Etuoven sulkeutuessa miesten perässä alaston Annika pysähtyi hetkeksi huokaamaan ja ajattelemaan tapahtunutta. Kuumottava alapää valui kiimalimoja ja spermaa ja perse oli hieman kuin tulessa. Häntä hymyilitti ja samalla hävetti äskeinen kokemus, miten hän saattoikin antautua tuommoiseen. Toisaalta hän nautti kokemuksestaan. Ristiriitaiset tunteet velloivat Annikassa tämän käydessä nopeasti pesulla kylppärissä. Kun hän pyyhe päällään palasi siivoamaan olkkarin mattoa, huomasi hän ilmassa leijuvan panemisen tuoksun ja avasi ikkunan tuulettaakseen vähän. Samalla hän huomasi äitinsä kurvaavan pihatielle ja Annika tuumasi, että mitähän äiti olisi sanonut, jos olisikin tullut soittamatta paikalle juuri pahimmalla hetkellä. Ajatus kiihotti häntä ja viekkaasti hymyillen Annika hipaisi pyyhkeensä alta alapäätään ja värähti äskeisestä vielä turpean hävyn ollessa todella herkkä kosketukselle. Sitten hän kiiruhti siivoamaan olkkarin mattoa...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute