Herkku-puhelin
Annen orja
marithe

Annen työpäivä kauppakamarilla oli ollut kiireinen. Liituraitajakkupuvun alla alkoi olla jo paidanvaihdon aika... Onneksi se hölmö nuori jolppi joutui olemaan kanssaan koko vitun iltapäivän posteja lajittelemassa. Mutta nyt pitkä musta trenchcoat -tyylinen nahkatakki saa heilahtaa apukuskin paikalle, kun lopulta saa hengähtää - edessähän on viikonloppu!

Jotenkin samoin olivat asiat Annen miehen Mikon kiireisen liituraidan alla. Bodyvuoro jäi tänään väliin, mutta so what. Ei hänkään jaksa nyt laittaa trenchcoatiaan päälleen, vaan antaa tuon raskaan testosteronia tihkuvan nahkapukineen levätä mersun takapenkillä. Kravattia hellittäessään Mikko tulee kuitenkin ajatelleeksi kotiorjaa, joka aamulla nostettiin metalliseen "tipuhäkkiin" hulppean holvikatetun espanjalaistyylisen omakotitalon päätorniin. Unohtuiko se hitto sinne?

Anne oli tullut jo kotiin ja soitti kylvyssä käytyään miehelleen. Muiden mukavien juttujen lomassa hän kertoi, että "tipumies" oli ok., vaikka meinasi häneltäkin unohtua.

"Tipumies" on nyt laskettu alas, ja Anne kysyy:

"Toivottavasti alat viimein ymmärtää, mitkä ovat tehtäväsi! Eilinen siivouksesi meni täysin päin prinkkalaa, ja Mikkokin oli tyytymätön meidän ykkösauton imurointiin!"

Vastausta odottamatta Annen jäntevä varsi laittaa golf-kentältä ja squash-hallilta peräisin olevalta tarmolla kymmenkunta raskasta ruoskaniskua kokovartalo-tehokkaasti pitkin löysää varttani.

"Odotas vitun runkku kun Mikko tulee kotiin!"

Sitä hetkeä nyt tuskin kannattaa erikseen odottaa. Jo viikkoja Anne on väljentänyt minua kohtaamaan sen tosiasian, että minun peppureikäni on vain pieni reikä siinä maailmassa, jota he edustavat. Olen siivonnut, nuollut, puunannut - ja jotenkin viheliäisesti saanut eliittiparin hyväksynnän voidakseni jatkaa orjanaikaa.

Tämän potretin viimeisessä muistikuvassa Anne on ratsastussaappaissa ja täysnahkaisessa kompaktissa nahka-asussa, kuten myös Herra Mikko. En halua juuri nyt muistaa enempää, kun Mikon valtava, yli neljännesmetrin pituinen kulli työntyy ahteriini Annen nauraessa.

"Tämä on pienimunaisten hinttapulien tulevaisuusennuste!!"

Liukastusöljy tekee onneksi tehtävänsä, ja juurta jaksaen Mikko nussii minua kuin sitä pientä riepunukkea, jonka piti päästä tästä talosta joskus poiskin - jos se nyt halusikaan.

Näin alkoi viikonloppu Annen ja Mikon kotona, kuinkahan se jatkuu?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute