Herkku-puhelin
Autotallin rakennusta
M34

Autotallin rakennusprojekti oli täysillä menossa vaikka olikin kesän kuuminta aikaa. Kaverini Kari oli apunani tallia rakentamassa. Vaimoni Anna touhuili puutarhan kimpussa ja kuuma kun oli niin yllään ainoastaan bikinit. Huomasin pitkin päivää Karin vilkuilevan vaimoani ja se kiihotti minua.

Iltapäivällä Anna grillasi meille ruokaa sillä eihän nälkäisenä kannata tehdä töitä. Karin katse oli suorastaan nauliintunut vaimoni perseeseen.

Anna kiihottuu aina suunnattomasti kun pornofilmeissä nainen saa kahta miestä ja hoksasin mahdollisuuden nyt tulleen ja kun lapset vielä olivat mummolassa niin ajattelin että mikäpä siinä jos kokeiltaisiin käytännössä. Annan tuodessa sapuskaa pöytään tartuin mudokkaaseen isoon ja sopivasti kiinteään pakaraan ja kysyin - Mitä tarjot meille jälkiruuaksi? Vaimon kasvot muuttuivat punaisiksi ja Kari meinasi tukehtua olueensa kysymykseni ansiosta. Päätin siirtyä suorasukaiselle linjalle ja kerroin huomanneeni Karin olevan kiimassa vaimooni ja tämän taas uskon haaveilevan kahdesta miehestä. Hetken vaivautuneisuuden jälkeen sain molemmilta vaimean myöntävän vastauksen.

Emme kuitenkaan alkaneet suinpäin sekstaamaan, ensin työ ja sitten vasta huvi... Illalla kun lopetimme työt ja siirryimme sisätiloihin Anna ilmoitti saunan olevan lämmin ja hän itse on jo käynyt siellä. Minua harmitti kun emme menneet kolmistaan, olinhan niin usein lukenut tarinoita joissa ryhmäseksi alkoi juuri saunassa.

Saunoimme ja juttelimme ihan tavallisia asioita, niin kuin päivällä ei olisi mitään tapahtunutkaan ja luulin jo toivon olevan menetetty. Saunasta tullessamme koimme kuitenkin yllätyksen sillä Anna odotti meitä valmistautuneena. Vaaleat puolipitkät hiukset nätisti laitettuna ja pukeutunut ainoastaan mustiin rintsikoihin asiaan kuuluvine sukkineen ja sukkanauhoineen. Anna oli valmistellut makuuhuoneemme siten että nurkasta löytyi nojatuoli joka oli kuulemma varattu minulle.

Kari ja Anna asettuivat sängylle mutta tuntui kuin kumpikaan ei uskaltaisi aloittaa, joten käskin vaimoni runkata Karia. Karilla oli ilmeisen kovat paineet ja laukesikin jo pelkästä hellästä pallien hieronnasta ja roiski lastinsa reisilleen ja Annan käsivarsille. Suureksi hämmästykseni vaimo nuoli kaikki roiskeet pois kädestään, hän ei ollut 11-vuotisen liiton aikana kuin kerran ottanut suihin loppuun asti ja silloinkin nopeasti sylkenyt lastin ulos suustaan. Anna tuli luokseni ja antoi todella kiihkeän suudelman, minua aluksi yökötti toisen miehen sperman maku suussani, mutta kiihkeä tilanne sai sen heti unohtumaan. Anna polvistui eteeni ja aloitti kiimaisen suihinoton. Karin kulli oli herännyt nopeasti uudelleen ja hän tuli vaimon taakse ja siirsi stringit sivuun ja työntyi sisään, tilanne kiihotti minua niin suuresti että roisikin samantien lastini vaimon suuhun.

Karin kerran lauennut kulli osoittautui erittäin kestäväksi ja vaimoni sai kerrankin kunnolla takaapäin. Annalla kun on niin hyvä takapillu etten ikinä kestä takaa minuuttia kauempaa. Voi sitä kiiman ja mustasukkaisuuden sekamelskaa kun katsoi oman vaimon nautintoa kaverin naidessa.

Kun molemmat olivat lauenneet niin vaimo määräsi meidät istumaan sängyn reunalle. Ensiksi Anna nuoli kullistani viimeisetkin sperman rippeet huolella pois ja säilöi niitä kielensä päälle aikansa nuoltuaan hän hyppäsi kaverini syliin ja aloitti intohimoisen suudelman, minua nauratti kun Kari joutui kokemaan saman kohtalon minkä minä aiemmin. Suudelman jälkeen siirryimme kaikki uudelleen saunaan. Saunassa sovimme tallin rakennuksen jatkuvan huomenna ja Anna pitää huolen että työmiehillä on hyvät "tarjoilut".

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute